ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Γιατί τα μαλλιά του ανθρώπου είναι σημαντικά; Γιατί δεν πρέπει να παρεμβένουμε επεμβατικά και επιθετικά στο κεφάλι μας;

Εχει αποδειχθεί ότι η διατήρηση σταθερής και συγκεκριμένης θερμοκρασίας στον  εγκέφαλο είναι απαραίτητη και μάλιστα ζωτικής σημασίας όσον αφορά την καλύτερη ασφαλέστερη και μακροχρόνια επιβίωση του.







Σύμφωνα με τη ρεφλεξολογία, το σώμα χωρίζεται σε 10 κάθετες ζώνες (5 ζεύγη) οι οποίες έχουν ίσο πλάτος και ξεκινούν από τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών μέχρι το κεφάλι. Σε κάθε ζώνη του σώματος υπάρχει ένα όργανο που αντιστοιχεί σε αντανακλαστικά σημεία.

Αυτά τα σημεία γίνονται πιο ευαίσθητα όταν υπάρχει υποχώρηση του τριχωτού της κεφαλής και θέτονται σε κίνδυνο όταν υποβάλλονται σε διαδικασίες όπως η μεταμόσχευση μαλλιών και άλλες επεμβάσεις ή ενέσεις (PRP, βλαστοκύτταρα, κορτιζόνη).

Ο κύριος Γεώργιος Μέξης σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Τεκμηρίωσης, ανακοίνωσε τις επιπτώσεις της τριχόπτωσης και της αραίωσης των μαλλιών στην υγεία του ανθρώπου, οι οποίες είναι πάνω από 100 και σχετίζονται άμεσα με το καρδιαγγειακό μας σύστημα, τη λίμπιντο, την αδυναμία του ανοσοποιητικού μας συστήματος και άλλα.



Έχει αποδειχθεί πως το κάθε σημείο του κεφαλιού επικοινωνεί επίσης με διάφορα σημεία του σώματος και μάλιστα σχετίζονται άμεσα με την υγεία της καρδιάς, του συκωτιού, της σπλήνας, των πνευμόνων, των νεφρών, του θυρεοειδούς αδένα, του παγκρέατος και φυσικά του εγκεφάλου.

Η λοσιόν Mexis / M6S Patent είναι η μόνη κλινικά αποδεδειγμένη λύση καταπολέμησης της τριχόπτωσης και της αραίωσης των μαλλιών με απόλυτη ασφάλεια και σίγουρα αποτελέσματα στο πρόβλημα της τριχόπτωσης και της αραίωσης των μαλλιών. Οι κλινικές μελέτες που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της συγκεκριμένης λοσιόν είναι αναρτημένες στον επίσημο ιστότοπο του F.D.A. , clinicaltrials.gov







Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια