ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ελένη Φουρέιρα: Ψώνια στη Γλυφάδα και cinema με φίλους [pics]


Στην αγαπημένη της Γλυφάδα έκανε για ακόμα μία φορά τις αγορές της η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια λατρεύει τα νότια προάστια αφού είναι άλλωστε και η περιοχή όπου μένει τα τελευταία χρόνια. Είναι και η περιοχή όπου τις αρέσει να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές με βόλτες ή καφέ με τους φίλους της. 







Το TLIFE την συνάντησεσε μία από τις πρόσφατες εξορμήσεις της σε γνωστό κατάστημα οπτικών στην περιοχή. Η Ελένη Φουρέιρα εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά με το στιλ της. Αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα fashion icon. Δεν επέλεξε βέβαια μια τυχαία μέρα για να δοκιμάσει νέα γυαλιά ηλίου αφού είχε στηθεί ένα μεγάλο party με celebrities!


Φώτης Ζογλοπίτης-Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα είχε την ευκαιρία να συναντήσει πολλούς αγαπημένους της φίλους. Ο  χρόνος της μοιράζεται ανάμεσα σε πράγματα που κάνει για τον ευατό της και τα αγαπημένα της πρόσωπα και τη δουλειά της. Τώρα μάλιστα που θα ολοκληρωθούν, μετά από πολλούς μήνες επιτυχίας, οι εμφανίσεις της στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού θα έχει ακόμα περισσότερο ελεύθερο χρόνο.


Αλέξανδρος Μίρτος-Έλενη Φουρέιρα-Μιχάλης Παπαθεοδώρου

Θέμης Γεωργαντάς-Ελένη Φουρέιρα 


Μετά το party στη Γλυφάδα ακολούθησε τον αγαπημένο της φίλο, Θέμη Γεωργαντά στον κινηματογράφο. Μαζί μ ετην Μελινα Ασλανίδου απόλαυσαν τη νέα ταινία "Sing" στην μεταγλωττισμένη εκδοχή της οποίας έχει δενείσει τη φωνή του ο Θέμης. 


A photo posted by Themis Georgantas (@themisgeorgantas) on

πηγη
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια