ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Νίκος Δένδιας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι [Βίντεο]


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας  Νίκος Δένδιας  παραχώρησε συνέντευξη σήμερα στην εκπομπή «Τώρα»,  που παρουσιάζει η  δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου, στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.     






Μεταξύ άλλων ο κ. Δένδιας ανέφερε:  

  • Είναι πάρα πολύ άσχημα τα πράγματα στη χώρα. Η αξιολόγηση δεν τελειώνει, η οικονομία βουλιάζει, η ζήτηση δεν υφίσταται, οι πωλήσεις καταρρέουν, οι επιχειρήσεις κλείνουν και η κυβέρνηση δεν καταλαβαίνει.
  • Βεβαίως το κράτος έχει συνέχεια. Εμείς δεν πρόκειται να πούμε αύριο το πρωί ότι είμαστε επαναστατική κυβέρνηση και πως ό,τι έχει υπογραφεί δεν το είδαμε και δεν το ξέρουμε. Αν μας ζητούν, όμως, πολιτικά να το προσυπογράψουμε, δεν θα το κάνουμε.
  • Προσυπογράφοντας οποιαδήποτε μέτρα, στην πραγματικότητα δίνουμε άφεση αμαρτιών στη χειρότερη και πιο ανίκανη κυβέρνηση που είχε η χώρα από το 1974 και μετά.
  • Η Πορτογαλία δεν είχε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μια κυβέρνηση που έλεγε πρώτα ότι θα σκίσει τα Μνημόνια και μετά έριξε 9εκ. επιπλέον μέτρα στις πλάτες των φορολογούμενων και επιπλέον έχασε 27δις από το ΑΕΠ.
  • Με άλλο δρόμο, αυτά τα μέτρα δεν θα ήταν απαραίτητα. Η άποψή μας δεν ακολουθήθηκε.
  • Πρέπει να φύγει αυτή η κυβέρνηση. Η υπογραφή μας σε μέτρα δεν υπάρχει πιθανότητα να δοθεί.
  • Δεν καταλαβαίνω γιατί την έστειλε (την επιστολή) ο Πρωθυπουργός. Έχω την εντύπωση ότι συνδέει ευρύτερα θεσμικά θέματα με μια διαπραγμάτευση και στοχοποιεί τη χώρα, την φέρνει στην ίδια μοίρα με την Πολωνία, για την κυβέρνηση της οποίας υπάρχει δεδομένη αντίληψη στην Ε.Ε.
  • Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να παίξει το χαρτί του άτακτου αντισυστημικού παιδιού. Αυτά τα παραμύθια δεν μπορείς να τα κάνεις πολλές φορές. Δεν νομίζω ότι κανενός ιδρώνει το αυτί στις επιστολές του κ. Τσίπρα ή αν υπογράψει ή δεν προσυπογράψει.
  • Ο κ. Τσίπρας δίνει παραστάσεις για εσωτερική κατανάλωση και ελαττώνει το όποιο ελάχιστο εθνικό κεφάλαιο στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
  • Ρεζιλίκι η κυβέρνηση κυρίαρχης χώρας να διαπραγματεύεται στο έδαφός της σε ξενοδοχείο. Δεν ξέρω αν υπάρχει διεθνές προηγούμενο τέτοιας γελοιότητας.
  • Η Ευρώπη και ο Σόιμπλε ήταν εναντίον του ΔΝΤ (αρχικά). Αυτός ο οποίος έφερε το ΔΝΤ στην Ευρώπη και το κατέστησε απαραίτητο ήταν το Γ. Παπανδρέου, να μην ξεχνιόμαστε. Οι συνεννοήσεις με τον Στρος Καν, που δεν γνώριζε ούτε η κυβέρνησή του ούτε το ελληνικό Κοινοβούλιο ούτε κανένας στην Ελλάδα, έγιναν από τον Γ. Παπανδρέου. Ο Σόιμπλε σε αρχική φάση ήταν τελείως εναντίον. Όταν μπήκε το ΔΝΤ, κατέστη ο εγγυητής προς τις ευρωπαϊκές κοινωνίες ότι η Ελλάδα θα τιμωρηθεί αρκετά και επαρκώς. Και έτσι έγινε απαραίτητο και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
  • Οι απεργίες πρέπει να κηρύσσονται από την απόλυτη πλειοψηφία των μελών του πρωτοβάθμιου σωματείου.
  • Οι απεργίες πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα σαφές διακύβευμα. Είναι δικαίωμα  αλλά και η δυνατότητα του κοινού να μετακινείται είναι επίσης δικαίωμα. Λίγο εύκολα γίνονται απεργίες τελευταία στο μετρό.
  • Η κυβέρνηση έχει πείσει κανέναν ότι είναι σοβαρή; Από αυτήν την κυβέρνηση ζητούνται και επιτυγχάνοντα και παράλογα πράγματα, όπως το Υπερταμείο.
  • Το Υπερταμείο είναι μια εθνική ταπείνωση που δεν πρόκειται και να λειτουργήσει.
  • Σήμερα ανακοινώθηκε ότι κινδυνεύουν να κλείσουν 18.500 επιχειρήσεις. Αυτό σημαίνει χιλιάδες οικογένειες στην ανεργία, πέραν από τους επιχειρηματίες. Τι είναι αυτά τα χάλια επιτέλους!



ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ




ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ TOP PIZZA


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια