ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Άρθρο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Δένδια, στην εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου»

Είναι κοινή αντίληψη, ότι το Ευρωπαϊκό εγχείρημα ευρίσκεται σε υπαρξιακή αγωνία.
Η επίθεση των δυνάμεων του αλαλάζοντος λαϊκισμού, συνέπεια της   οικονομικής κρίσης και η ανάγκη για ανταγωνιστική παρουσία στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι, έχουν θέσει σε αμφισβήτηση την ίδια την ουσία της Ευρωπαϊκής προσπάθειας.






Βλέποντας τα πράγματα με ψυχρή λογική, πρέπει κατ’ αρχάς ακόμη και ο αμφισβητίας να αναγνωρίσει ότι αυτή η ιστορικού μεγέθους προσπάθεια έχει επιτύχει, έχει διασφαλίσει την Ειρήνη και την ευημερία στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο για το μεγαλύτερο διάστημα στην ιστορία της.
Το ερώτημα που σήμερα τίθεται είναι :
Υπάρχει μέλλον, και υπό ποιες παραμέτρους μπορεί αυτό να διασφαλισθεί;
Η απάντηση είναι ναι, αλλά υπό συγκεκριμένους όρους.
Κύρια προϋπόθεση είναι η απόλυτη ήττα του λαϊκισμού και των δυνάμεων που τον στηρίζουν.
Η ωρίμανση των κοινωνιών γύρω από τις αρχές της κοινής Ευρωπαϊκής παράδοσης.  Η καθιέρωση της αντίληψης ότι για την επιβίωση απαιτείται η επίτευξη  κοινωνικών,  οικονομικών και πολιτιστικών στόχων.
Αλληλεγγύη, Πολιτισμός και ανταγωνιστικότητα δεν είναι αλληλοαναιρούμενες στοχεύσεις, αλλά συμπληρωματικοί στόχοι, απαραίτητοι για την επιβίωση της ενωμένης Ευρώπης στην παγκόσμια κοινότητα του 21ου αιώνα.
Μια Ευρώπη πολλών ταχυτήτων, δεν συνιστά απάντηση στην πρόκληση. Συνιστά αρχή παραίτησης από το όραμα της κοινής πορείας των Ευρωπαϊκών Λαών.
Η Ελλάδα οφείλει να συγκροτήσει τις δυνάμεις της και να διασφαλίσει πως ό.τι και να συμβεί, θα αποτελεί τμήμα της Ευρωπαϊκής Πρωτοπορίας.
Έχει την ιστορική ευκαιρία να είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως στην οποία θα ηττηθεί ο λαϊκισμός. Να είναι η πρώτη χώρα η οποία θα μπει στην μετά τον λαϊκισμό εποχή. Την συγκεκριμένη προσδοκία καλείται να εκπληρώσει η Νέα Δημοκρατία και σε αυτήν οφείλει να προσαρμόσει το αντιπολιτευτικό ύφος και



τον αντιπολιτευτικό λόγο όλων των στελεχών της. Οφείλουμε να είμαστε διαφορετικοί από αυτό το οποίο αποκηρύσσουμε.      

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ




ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ TOP PIZZA


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια