ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ARTENS Cinema Nights: Παρουσιάζει το αριστούργημα του John Huston Ο Άνθρωπος Που Θα Γινόταν Βασιλιάς (The Man Who Would Be King).

Η ARTENS και η Κινηματογραφική της ομάδα θα παρουσιάσουν την Παρασκευή 26 Mαϊου 2017 στις22:30, το αριστούργημα του John Huston Ο Άνθρωπος Που Θα Γινόταν Βασιλιάς (The Man Who Would Be King). Η προβολή αυτή ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο 11 σκηνοθετών της Κινηματογραφικής ομάδας της ARTENS για την σαιζόν 2016-17.

Ιδιαίτερο όνειρο του δημιουργού της για πάνω από δυο δεκαετίες, η ταινία κατάφερε να χρηματοδοτηθεί, να γυριστεί και να διανεμηθεί στους κινηματογράφους το 1975. Βάση της ένα πολύ σύντομο περιπετειώδες διήγημα του Ρούντγιαρντ Κίπλινγκ για την πτώση δυο απατεώνων Άγγλων τυχοδιωκτών στην κατεχόμενη Ινδία της βικτοριανής αποικιοκρατίας. Η ιστορία όμως στα μαγικά χέρια του Χιούστον μετατρέπεται σε μια ακόμα μεγαλειώδη εικόνα της ύβρεως και της συντριβής του Ίκαρου, ανάμεικτη με τη γνωστή του τρέλα στα μάτια των “μικρών” ανθρώπων και το μοναδικό ιρλανδέζικο χιούμορ του. Ο Άνθρωπος Που Θα Γινόταν Βασιλιάς μένει στην ιστορία σαν το μοντέλο ενός βαθιά προσωπικού κινηματογράφου και σαν μεγαλοπρεπής αποχαιρετισμός στο κλασικό Χόλλυγουντ.
Η ταινία κυριολεκτικά λάμπει από τους μεγάλους συντελεστές της. Ο Σων Κόννερυ, ο Μάϊκλ Κέην και οΚρίστοφερ Πλάμμερ πρωταγωνιστούν. Το σενάριο είναι του Τζων Χιούστον, η φωτογραφία του σταθερού συνεργάτη του Όσγουωλντ Μόρρις, τα σκηνικά του θρυλικού Ούγγρου καλλιτέχνη Αλεξάντερ Τράουνερκαι η πανέμορφη μουσική του Μωρίς Ζαρ.
Η προβολή θα ξεκινήσει στις 22:30, η ταινία διαρκεί 1 ώρα και 35 λεπτά. Θα προηγηθεί σύντομη εισαγωγή από τον εισηγητή των Σεμιναρίων Κινηματογράφου της ARTENS Πάνο Παππά.
Είσοδος ελεύθερη
Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο της ARTENS: 210 33 17 312
(καθημερινά: 12:00- 22:00) ή στο email: info@artens.gr 


Βουκουρεστίου 40, Αθήνα
1ος Όροφος
info@artens.gr
www.artens.gr
210 33 17 312


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ







ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια