ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Είχε ρημάξει φαστφουντάδικα και ξενοδοχεία στα Νότια Προάστια

Συνελήφθη ένας 23χρονος για ληστείες σε φαστφουντάδικα και ξενοδοχεία στα Νότια Προάστια


Θοδωρής Παναγιωτίδης

Συνελήφθη στον Άλιμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, ένας 23χρονος Έλληνας για ένοπλες ληστείες.





Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ληστείες κατ' εξακολούθηση, αντίσταση, παραβίαση περιοριστικών όρων καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα η Ασφάλεια, μετά την καταγραφή το τελευταίο χρονικό διάστημα περιστατικών ληστειών σε διανυκτερεύοντα καταστήματα και ξενοδοχεία των Νοτίων Προαστίων, συνέστησε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Ύστερα από ενδελεχή έρευνα και επισταμένες αναζητήσεις, επετεύχθη ο εντοπισμός του και επιβεβαιώθηκε η εγκληματική του δράση.
Όπως διαπιστώθηκε, ο 23χρονος, πρώτες πρωινές ώρες φορώντας κουκούλα, εισέρχονταν σε φαστφουντάδικα και σε ξενοδοχεία και με την απειλή όπλου αφαιρούσε από τους υπαλλήλους χρηματικά ποσά.
Στην κατοχή του καθώς και στο όχημα που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, διάφορα είδη ένδυσης και υπόδησης που έφερε κατά τη διάρκεια των ληστειών και ένα κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον, κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο.
Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί έξι περιπτώσεις ληστειών εκ των οποίων τέσσερις σε ταχυφαγεία (Άλιμο, Γλυφάδα, Π. Φάληρο, Άγιο Δημήτριο) και δύο σε ξενοδοχεία (Γλυφάδα, Π. Φάληρο).
Περαιτέρω, εξακριβώθηκε ότι ο 23χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για όμοια αδικήματα. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή ενώ η έρευνα για την συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις, συνεχίζεται.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια