ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Συνέντευξη Νίκου Δένδια στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, παραχώρησε συνέντευξη σήμερα το πρωί στην εκπομπή που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Σοφία Παπαδοπούλου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9FM».





Ακολουθούν τα βασικά σημεία από τη συνέντευξη του κ. Δένδια:
  • Η βία είναι στοιχείο της πολιτικής της Χρυσής Αυγής γιατί είναι στοιχείο του Ναζισμού. Δεν  είναι μόνο μια περίπτωση συγκεκριμένου βουλευτή της.
  • Το χρέος είναι πάρα πολύ σημαντικό θέμα αλλά η πρόταξή του σε χρόνο μη κατάλληλο είναι ένα τεράστιο λάθος και μια τεράστια παγίδα στην οποία έχει μπει δύο φορές αυτή η ερασιτεχνική και μη ικανή κυβέρνηση.
  • Ενόψει γερμανικών εκλογών δεν υπάρχει χειρότερος χρόνος για να πιέσει η ελληνική πλευρά για τη ρύθμιση του χρέους.
  • Είμαστε με το συμφέρον του ελληνικού λαού αλλά η κυβέρνηση χειρίζεται, από την αρχή, όλα τα θέματα της διαπραγμάτευσης με λάθος τρόπο.
  • Έχω την εντύπωση ότι ο κ. Σόιμπλε, με έναν γερμανικό τρόπο, ειρωνεύεται την ελληνική κυβέρνηση, επαινώντας τον κ. Τσακαλώτο, τον οποίο έχει υποχρεώσει σε απίστευτες ταπεινώσεις. Ο κ. Σόιμπλε ταπεινώνει τον κ. Τσακαλώτο και μετά τον επαινεί. Γενικά η γερμανική πλευρά έχει πάψει να παίρνει πολύ στα σοβαρά την ελληνική κυβέρνηση.
  • Επειδή είναι στο μέσο της προεκλογικής εκστρατείας (στη Γερμανία) και η ελληνική κυβέρνηση είναι ένας πολύ καλός στόχος ως «καρπαζοεισπράχτορας» από την γερμανική κυβέρνηση, ο κ. Σόιμπλε το εκμεταλλεύεται. Κακώς αλλά το εκμεταλλεύεται.
  • Η κυβέρνηση δεν πέτυχε απολύτως τίποτα (στα εργασιακά).
  • Η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει την ασφάλεια των πολιτών ως αγαθό που δεν είναι άξιο προστασίας. Δεν εκδηλώνεται μόνο στο Μενίδι αλλά και στο κέντρο της Αθήνας και οπουδήποτε. Η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει το ζήτημα στην τύχη του. Όλοι οι δείκτες της εγκληματικότητας καλπάζουν προς τα πάνω. Αυτή είναι και η κοινή εμπειρία του κάθε πολίτη.
  • Όσον αφορά την ευρύτερη περιοχή των Αχαρνών, στο παρελθόν είχε ξεκινήσει μια προσπάθεια αστυνόμευσης, ενίσχυσης της αστυνομικής παρουσίας μέσω ενός νέου Α.Τ., σε συνδυασμό με πολιτικές των Υπουργείων  Εσωτερικών και Παιδείας που προσέβλεπαν στην εκπαίδευση της νέας γενιάς των παιδιών των Ρομά: Να πάνε στο δημοτικό, να μην φεύγουν από το σχολείο, να μην αναπαράγεται η εγκληματικότητα. Και, από την άλλη, ενέργειες της Ασφάλειας ώστε να εξατομικεύεται η ευθύνη, διότι εκεί ζούνε πάνω από 10.000 Ρομά, δεν είναι όλοι εγκληματίες. Υπάρχουν εκατοντάδες, αλλά δεν είναι όλοι.
  • Όταν έπεσε η κυβέρνηση  τον Γενάρη του ΄15, όλα εγκαταλείφθηκαν. Ούτε καν το κτίριο που ανήκει στο ελληνικό Δημόσιο δεν αξιοποιήθηκε και εγκαταλείφθηκαν όλα στην τύχη τους. Ούτε επιχειρήσεις έγιναν, ούτε οι προσβάσεις ελεγχόντουσαν, ώστε να ελέγχεται τουλάχιστον η προμήθεια ναρκωτικών.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια