ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η Βασιλική Ηλιοπούλου των Φοινίκων Γλυφάδας Πατρών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ - πονγκ!

Ξεκίνησε στις 14 του μηνός και θα ολοκληρωθεί στις 23 στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας το 60ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ.


Στην εθνική μας ομάδα των ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ μετέχει η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ των ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ.

Η Πατρινή αθλήτρια, που προέρχεται από τις ακαδημίες των Φοινίκων, πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες έχοντας φέτος μια σεζόν πλούσια σε διακρίσεις με μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα κορασίδων και νεανίδων και με αξιόλογες αγωνιστικές εμφανίσεις στην δύσκολη Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Το τέλος της αγωνιστικής περιόδου τη βρήκε κορυφαία της πανελλήνιας κατάταξης των κορασίδων ( RANKING LIST) αλλά και άτυχη γιατί ένας τραυματισμός στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ στη ΧΙΟ της στέρησε τη δυνατότητα της κατάκτησης του πανελλήνιου τίτλου.


Η ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ είναι το τρίτο μέλος των ΦΟΙΝΙΚΩΝ που αντιπροσωπεύει τη πόλη μας σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Έχουν προηγηθεί ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και η ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ ενώ και άλλοι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου έχουν συμμετάσχει με την εθνική ομάδα σε Βαλκανικά πρωταθλήματα και άλλες διεθνείς διοργανώσεις.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια