ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ λένε τα ΖΩΔΙΑ για σήμερα 29/11

Οργάνωση, εντιμότητα, τακτοποίηση και διευθέτηση θεμάτων μας, πρακτική ενασχόληση, σπουδαίες αποφάσεις και συμφωνίες, μας βοηθούν για να πετύχουμε στόχους μία και καλή! Αποτελεσματικά σοφοί θα αποδειχτούν αυτές τις μέρες Πύρινοι και Αέρινοι του 3ου δεκαημέρου, που συνεχίζουν να δέχονται την επιρροή της χθεσινής Συνόδου Ερμή-Κρόνου!



ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου και σήμερα, η τάση σου για ανεξαρτησία σε οδηγεί σε περιπέτειες που δημιουργούν εντάσεις στον κοινωνικό σου περίγυρο. Χαμήλωσε, λοιπόν, λίγο τους τόνους και μην προκαλείς διαρκώς το ενδιαφέρον με την τολμηρή σου στάση, διότι σύντομα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εισπράξεις αποδοκιμασία από πολύ αγαπημένα πρόσωπα. Δεν το θες αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Κριέ, θέλουν μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλησε σήμερα μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις την σχέση αλλά κι εκείνον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις αρκετά προβλήματα, Κριέ, στον επαγγελματικό σου τομέα, ενώ κι ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος. Φρόντισε να μην φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα σου κάνουν για να αυξήσεις τα έσοδα σου πρέπει να τις δεις με σοβαρότητα, καθώς στο ωροσκόπιό σου φαίνονται συμφέρουσες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, το ωροσκόπιό σου σήμερα δείχνει, ότι καθυστερήσεις στη διεκπεραίωση υποθέσεων δημιουργούν εντάσεις και κίνδυνο σε ενδεχόμενους στόχους σου. Καλύτερα, ας αποφεύγεις διαπληκτισμούς με ανωτέρους, που μπορούν να δημιουργήσουν μεγαλύτερα εμπόδια. Συναισθηματικές εντάσεις δεν θα λείψουν αλλά ευτυχώς δίχως διάρκεια. Συγκεντρώσου στο πρόγραμμά σου και στις αποφάσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου, Ταύρε, και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. (Και) γι’ αυτό το λόγο ερωτευόμαστε, ξέρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε, και θα σου δοθούν οι ευκαιρίες για να μπορέσεις να δείξεις τι μπορείς να πετύχεις. Μη δώσεις σήμερα αναβολές σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση, καθώς έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε, λοιπόν, να δράσεις ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η κρίση στην οικογένειά σου, Δίδυμε, αρχίζει να ξεπερνιέται τώρα και πιθανόν κάποια μικρά προβλήματα που υπήρχαν, να εξαφανιστούν εντελώς. Η μοναξιά σου όμως σου φέρνει μελαγχολία και χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Ο κοινωνικός σου περίγυρος έχει περιοριστεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα, γι’ αυτό, ξεκίνα την εξωστρέφεια από σήμερα, να μην παραμένεις σε απόσταση από αγαπημένα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα πρέπει σε μερικά θέματα της σχέσης σου, Δίδυμε, να κάνεις υποχωρήσεις για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις. Ναι, χωράει κι η τακτική στη σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Φρόντισε να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να μπορέσεις να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις από τα παρελθόν. Τα οικονομικά σου και σήμερα θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Επιδίωξε να αποφύγεις να περιττά έξοδα, ενώ θέλω να ξέρεις, ότι το μέλλον προδιαγράφεται αρκετά θετικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φιλίες, Καρκίνε, που δεν στηρίχθηκαν σε γερές βάσεις καταρρέουν και μέσα από αυτή τη διαδικασία, η στήριξη που δέχεσαι, σου δείχνει τις πραγματικές προθέσεις ανθρώπων, που μάλλον δεν γνώριζες αρκετά μέχρι τώρα. Οι διαπιστώσεις σου θα είναι θετικές αλλά κι αρνητικές παράλληλα, ενώ οι αξιολογήσεις σου θα σε βοηθήσουν, μάλλον όχι σήμερα, αλλά στο απώτερο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Να και πάλι στη μέση οι υποχρεώσεις σου και οι καθημερινές ευθύνες που αγχώνουν το ταίρι σου και δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπεεεεε, Καρκίνεεεε… Άλλαξε ρυθμό, διότι θα έχεις εντάσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με άτομα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις σήμερα τα σχέδια που έχεις ξεκινήσει από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οτιδήποτε κίνηση, πρέπει να τη σκεφτείς πάρα πολύ. Θα μπορέσεις να κάνεις ενέργειες για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΛΕΩΝ

Νέα πρόσωπα, Λέων, μπαίνουν στη ζωή σου και σε οδηγούν σε άγνωστους μέχρι τώρα δρόμους. Οι επιθυμίες σου καθυστερούν να ολοκληρωθούν, αλλά η διάθεσή σου διαρκώς βελτιώνεται και η θετική σου ενέργεια βοηθά να έρθει γρηγορότερα η ευτυχής πλήρωση. Τα άστρα δείχνουν και μια περίπτωση σύντομου ταξιδιού, που από καιρό επιθυμείς και θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Λέων, είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις. Φαίνεται μικρό, αλλά δεν είναι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Λέων μου, αρχίζουν και καλυτερεύουν. Σήμερα πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές, που μπορεί να μην είναι και τόσο απαραίτητες (το έθεσα όσο πιο κομψά μπορούσα). Φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, διότι μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έντονη δραστηριότητά σου, Παρθένε, σήμερα σε γεμίζει άγχος και κούραση. Φρόντισε, λοιπόν, τον εαυτό σου και τη διατροφή σου και μην παραμελείς την ξεκούρασή σου, ειδικά τώρα που οι ρυθμοί σου συνεχώς αυξάνονται. Η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός σου σε βοηθούν να πετύχεις την πραγματοποίηση των στόχων σου. Μην χάνεις τη συγκέντρωσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Παρθένε, θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο δογματικές απόψεις. Για να σου μιλάω για «διαλλακτικότητα» και «δογματισμό», κατάλαβες. Πέρνα σήμερα χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρθένε, πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις. Σου το λέω ορθά, κοφτά, σταράτα. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές, όπως και τα έξοδα σήμερα. Να ξέρεις όμως, ότι έρχεται για το ζώδιό σου μια περίοδος που τα οικονομικά θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΖΥΓΟΣ

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, Ζυγέ, έχεις κλειστεί στον εαυτό σου και αποφεύγεις οποιαδήποτε διεκδίκηση. Οι συναλλαγές όμως, οι συμφωνίες και οτιδήποτε φροντίσεις με ώριμη σκέψη ευνοείται, γι’ αυτό φρόντισε, σήμερα κιόλας, να βγεις από το τέλμα που έχεις πέσει και να αρχίσεις να κινείσαι πάλι. Οι πλανήτες σε ευνοούν, αρκεί να τολμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, Ζυγέ μου, και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από τον σύντροφό σου. Ε, εντάξει, κρύβε, αλλά λίγα. Πες του τι ακριβώς ζητάς για να περάσεις καλύτερα (κι εσύ, κι αυτός, κι όλοι που σε πετυχαίνουμε στο δρόμο).

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ μου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, ειδικά σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Μπορείς (και πρέπει) να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αυτοπειθαρχία, Σκορπιέ, αυτή που σου λείπει – μην κοιτάς αλλού – γίνεται αιτία να μην ολοκληρώνεις το πρόγραμμά σου και ως αποτέλεσμα, να υπάρχει διαρκής καθυστέρηση στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Δείξε επιτέλους την απαραίτητη συνέπεια και μην παρασύρεσαι από χαριτωμένες, αλλά ανούσιες προκλήσεις. Οι διασκεδάσεις μπορούν να περιμένουν για αργότερα, σήμερα φρόντισε να οργανωθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου, Σκορπιέ, πολλά πράγματα στην σχέση σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ο ερωτισμός σου και ο ρομαντισμός θα βρίσκονται στα ύψη τους. Δε σχολιάζω άλλο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να ξεμπερδεύεις από τις υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να βρεις και χρόνο να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός σου τομέας, Σκορπιέ, θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις αγορές γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα. Οι υπόλοιπες οικονομικές συναλλαγές σήμερα ευνοούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα συμφέροντά σου, Τοξότη, θίγονται από συνεργάτες και θα χρειαστεί να διεκδικήσεις πιο δυναμικά, ακόμη και για τα κεκτημένα σου. Μην συμμετέχεις σε συζητήσεις και παρασκηνιακές ενέργειες που μπορεί να σε θίξουν, αντίθετα φρόντισε να μιλάς μόνο όταν είναι εντελώς απαραίτητο και, ακόμη και σ’ αυτή την περίπτωση, πρόσεξε πολύ τι θα πεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Τοξότη, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να κρατήσεις τον εκνευρισμό σου, καθώς η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, Τοξότη, θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα σε σχέση με προβλήματα του παρελθόντος που έχεις στα οικονομικά – το λένε τα άστρα, το λέει κι ο τραπεζικός σου λογαριασμός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι δυσκολίες, Αιγόκερε, συνεχίζουν να υπάρχουν και τα προβλήματα συσσωρεύονται διαρκώς, άλυτα εδώ και καιρό. Το άγχος μεγαλώνει και η προοπτική βελτίωσης όλο απομακρύνεται. Αυτά τα ξέρεις. Μην απελπίζεσαι όμως, καθώς σύντομα δέχεσαι βοήθεια και στήριξη από εκεί που δεν περίμενες. Όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Αιγόκερε. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου, και θα δεις ότι με τις συμβουλές του συντρόφου σου θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά επαγγελματικά θέματα, Αιγόκερε, που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, ενώ οικονομικές συμφωνίες και γραφειοκρατικά ζητήματα σήμερα ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξαφνικές ανατροπές, Υδροχόες, έρχονται και σε αποσυντονίζουν, απαιτώντας άμεση προσαρμογή στο νέο τρόπο καθημερινότητας που επιβάλλουν. Καλό θα είναι, λοιπόν, να εναρμονιστείς το συντομότερο με τις νέες συνθήκες, καθώς θα σου δοθούν γρήγορα ευκαιρίες να βελτιώσεις πολλά πράγματα. Μην παρασύρεσαι από νοσταλγία που σε καθηλώνει στο παρελθόν, αλλά ζήσε στο σήμερα και με το βλέμμα στο αύριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς, Υδροχόε, να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η γοητεία σου θα είναι σε μεγάλη φόρμα. Με άλλα λόγια, η μπάλα στήθηκε στο σημείο του πέναλτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, επειδή θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε, λοιπόν, να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος για να τα αντιμετωπίσεις. Καλό είναι, να αποφύγεις την άσκοπη σπατάλη χρημάτων. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΙΧΘΥΣ

Συνεχείς εντάσεις, Ιχθύ, απαιτούν να αντιμετωπίσεις με δυναμικό τρόπο την κατάσταση, καθώς το οικογενειακό σκηνικό έχει γίνει ανυπόφορο να το αντέξεις. Θέσε τα όριά σου και μη φορτώνεσαι ευθύνες και υποχρεώσεις άλλων. Αυτό είναι που θα σου δώσει μεγαλύτερη ηρεμία σήμερα και θα αναγκάσει τους υπόλοιπους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί, μπορείς, Ιχθύ μου, να κάνεις τον αισθηματικό τομέα τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις όμως υπερβολικά πράγματα, καθώς μπορεί να εκνευρίσουν το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Ειδικά εσείς, που τώρα είστε στην αναζήτηση εργασίας, μπορείτε να κάνετε δημόσιες σχέσεις που θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν να σε εκνευρίζουν και προσπαθείς (για άλλη μια φορά) να καλύψεις τις υποχρεώσεις. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


oroskopos.gr



 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


TOP PIZZA ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια