ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τους πλειστηριασμούς - Χρήση χημικών από τα ΜΑΤ

Επεισόδια και αντιπαράθεση διαδηλωτών και ΜΑΤ σημειώθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, κατά την πρώτη ημέρα επανέναρξης των πλειστηριασμών, όταν ομάδα διαμαρτυρομένων επιχείρησε να διασπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να εισέλθει στην αίθουσα του Δικαστηρίου.




Η κατάσταση δεν έχει εκτονωθεί καθώς οι διαμαρτυρόμενοι εξαπολύουν υβριστικά συνθήματα, σπρώχνονται και επιθυμούν να μπουν στην αίθουσα του δικαστηρίου, ώστε να προσεγγίσουν τους συμβολαιογράφους. Σε απάντηση τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών καθιστώντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, λιποθύμησε ο πρώην δήμαρχος Καισαριανής του ΚΚΕ, Θανάσης Μπαρτζώκας, και διακομίζεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Στο κτίριο του Ειρηνοδικείου στην οδό Λουκάρεως βρίσκονται τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες προσπαθούν να απωθήσουν το πλήθος, ενώ έχουν αποκλείσει την αίθουσα του δικαστηρίου και δεν επιτρέπουν στα μέλη του κινήματος «δεν πληρώνω» με άλλες συλλογικότητες και μέλη της Λαϊκής Ενότητας και του ΠΑΜΕ να εισέλθουν σε αυτό. Οι διαδηλωτές έκαναν χρήση πυροσβεστήρων κατά των αστυνομικών.

Αυτήν την ώρα περίπου 300 άτομα παραμένουν συγκεντρωμένα έξω από το Ειρηνοδικείο κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά των πλειστηριασμών. Από ότι μάλιστα φαίνεται το πλήθος προσπαθεί να πραγματοποιήσει νέα έφοδο.


Υπενθυμίζεται ότι μόνο για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 28 πλειστηριασμοί ακινήτων, ενώ το πρωί διεξήχθη χωρίς προβλήματα ο πρώτος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ακινήτου.


Ενταση και στη Θεσσαλονίκη
Νωρίτερα ένταση επικράτησε και στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια πορείας που ξεκίνησε από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, πέρασε από τα γραφεία της Ένωσης Συμβολαιογραφών στην Πλατειά Αριστοτέλους και μετά από την Τσιμισκή, όπου βρίσκονται τα γραφεία της πρόεδρου του συλλόγου. Η πορεία κατευθύνθηκε στη συνέχεια προς τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.



 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


TOP PIZZA ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια