ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Δεκεμβρίου 2017


Σαββατοκύριακα 2-3 & 9-10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20:00
Η Θεατρική Ομάδα της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 46 χρόνων δράσης της, θα παρουσιάσει το επικό έργο του Μπέρτολτ Μπρεχτ


"ΜΑΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ", σε σκηνοθεσία του κ. Ανδρέα Ζάκα με τη συνεργασία της κας Πέλιας Παπαδοπούλου.
Είσοδος ελεύθερη. Ώρα έναρξης παράστασης 20.00.

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 09:30
Τα Μέλη και οι Φίλοι της ΕΣΤΙΑΣ, επισκέπτονται το Ορυκτολογικό και Παλαιοντολογικό Μουσείο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, καθώς επίσης και το Ορυκτολογικό Μουσείο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση από Πανεπιστημιακούς Καθηγητές.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 στη Γραμματεία της ΕΣΤΙΑΣ:
ώρες 10:00 – 14:00 και στο τηλ: 210 9333702.
Κόστος συμμετοχής 10 ευρώ.

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:00
Λογοτεχνικό Σαλόνι
Θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Ο άνθρωπος που έκανε τις Κυδωνίες ν’ ανθίσουν» της συγγραφέως κας Ειρήνης Βεκρή. Για το βιβλίο θα μιλήσουν α) η κα Ζαχαρούλα Καραβά - Δρ  του Πανεπιστημίου Αθηνών και β) η κα Καλλιόπη Στεριάδου - Δρ του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια θα προβληθεί ολιγόλεπτο οδοιπορικό στο Αϊβαλί του π. Αθανάσιου Γιουσμά – Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντα Μυτιλήνης. Θα ακουστούν Μικρασιατικά τραγούδια από την κα Βάσω Κορδώση, με μουσική επένδυση.
Χώρος διεξαγωγής: Βιβλιοθήκη

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:00
Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης, έχει την τιμή να παρουσιάσει στα Μέλη και τους φίλους της, τον κ. Πάρι Κατσίβελο, συγγραφέα και καθηγητή Ανωτέρων Σχολών Δραματικής Τέχνης και Ποιοτικής Δημοσιογραφίας του Αυστριακού Πανεπιστημίου D.U.K. σε μια εμπνευσμένη ομιλία με θέμα « Με το ΦΩΣ της Ψυχής».

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00
Προβολή Ντοκιμαντέρ: «Ταξίδι στην Καππαδοκία». Ένα μοναδικό ταξίδι στα εκπληκτικά τοπία, που έχουν δημιουργήσει ο άνεμος, το νερό και το έδαφος αυτού του τόπου, που δέχτηκε το Χριστιανισμό από τα πρώτα χρόνια της διάδοσής του.
Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στον 3ο όροφο.

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00
 Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού της Αιγύπτου και το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα, διοργανώνουν Μουσικό πρόγραμμα με Ούτι του Αιγύπτιου καλλιτέχνη κ. Mina Gamal. Στο φουαγέ της ΕΣΤΙΑΣ θα υπάρχει έκθεση με έργα Αραβικής Καλλιγραφίας του φημισμένου Αιγύπτιου καλλιτέχνη κ. Yousry El Mamlokk.

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00
Η μεικτή τετραφωνική Χορωδία της Εστίας Νέας Σμύρνης, σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της, όπου θα ερμηνεύσει Μικρασιατικά κάλαντα & άλλων περιοχών, καθώς και ύμνους ξένων συνθετών με τη συνοδεία πιάνου και παραδοσιακών οργάνων. Τη χορωδία διευθύνει ο Μαέστρος κ. Σταύρος Πιοτόπουλος.


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 15-17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΔΕΚΕΒΡΙΟΥ 2017
10:00 - 13:00 & 17:00 – 21:00 Εορταστική αγορά   
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
10:00 - 13:00 & 17:00 – 21:00 Εορταστική αγορά 
18:00 - 19:30 Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
10:00 - 13:00 & 17:00 – 21:00 Εορταστική αγορά  
11:30 – 13:00 Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα
Εορταστική αγορά Συλλεκτικό ημερολόγιο του 2018 με πολύτιμες φωτογραφίες από το Αρχείο των Μουσείων της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης με στιγμές από την ξέγνοιαστη και ευτυχισμένη ζωή στην αγαπημένη Σμύρνη, αγορά βιβλίων, χειροποίητα δώρα, σπιτικά γλυκά και μαρμελάδες, όλα φτιαγμένα από Μέλη και Φίλους της ΕΣΤΙΑΣ και την ομάδα εικαστικών.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για τους μικρούς φίλους της ΕΣΤΙΑΣ
ΜΑΓΙΣΣΕΣ – ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ = ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ Χ 
Όπως κάθε Χριστούγεννα έτσι και φέτος κάνουμε μια πελώρια βουτιά στη χώρα της φαντασίας όπου όλα γίνονται μαγικά!!! Στην φετινή μας ιστορία παίρνουμε μέρος σε ένα φανταστικό αγώνα ανάμεσα στις μάγισσες και τα ξωτικά!!!
Ποιος θα νικήσει φέτος; Και για ποιο λόγο πάλι ανοίξανε καυγά μεταξύ τους; Θα καταφέρουν να συμφιλιωθούν μετά από τόσες και τόσες προσπάθειες;
Με τη Μαγεία των Χριστουγέννων όλοι μαζί θα ενωθούμε και θα γίνουμε μέρος της Ιστορίας. Ίσως έτσι βρούμε την άκρη και βοηθήσουμε να βρεθεί μια λύση. Μια λύση για το δέντρο της ζωής που κινδυνεύει.
Σας περιμένουμε με ανυπομονησία για να δούμε ποιος και εάν θα το κρατήσει ζωντανό.
Κόστος συμμετοχής: 8 €                                                 Διάρκεια: 1,5 ώρα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι διαδραστικό και απευθύνεται σε ηλικίες από τεσσάρων έως δώδεκα ετών   (4-12)

Δηλώσεις συμμετοχής: στη Γραμματεία της ΕΣΤΙΑΣ: ώρες 10:00 – 14:00 και στο τηλ: 210 9333702
Σχεδιασμός Εκπαιδευτικού Προγράμματος: ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΦΩΤΑΚΗ & ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00
Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης φιλοξενεί τον Σύλλογο «Ποιότητα Ζωής» στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας που έπληξε η θεομηνία της Δυτικής Αττικής και παρουσιάζουν το μουσικό σύνολο “METHEXIS” μαζί με άλλους καλλιτέχνες δείχνοντας την αλληλεγγύη τους προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας σε μια μουσική βραδιά με ελληνική μουσική ανάλογη με το πνεύμα των  γιορτινών ημερών.   

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στην αίθουσα “Πάνος Χαλδέζος”




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


TOP PIZZA ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια