ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το «Μακεδονικό» αντιπροσωπεία της Ιεράς Συνόδου

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ

Αντιπροσωπεία της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου (ΔΙΣ) θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία και θα αναγνώσει μάλιστα και το σχετικό ανακοινωθέν που είχε εκδώσει η ΔΙΣ την περασμένη εβδομάδα.



Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μετά τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Τρίτης με τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία ανακοίνωσε πως η Εκκλησία της Ελλάδος θα συμμετάσχει στο συλλαλητήριο «δια του αντιπροέδρου της Δ.Ι.Σ., Σεβ. Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου, ο οποίος και θα αναγνώσει το σχετικό ανακοινωθέν της Δ.Ι.Σ., πλαισιουμένου από τους Σεβ. Μητροπολίτες Δράμας κ. Παύλο και Χίου κ. Μάρκο».

Εντούτοις,ο Αρχιεπίσκοπος πρόσθεσε πως η Εκκλησία θα συμμετάσχει υπό τις προϋποθέσεις «που θα διασφαλίζουν τον ειρηνικό και χωρίς πολιτικούς και κομματικούς χρωματισμούς χαρακτήρα του συλλαλητηρίου των Αθηνών».

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα η Ιερά Σύνοδος είχε δώσει «ελευθέρας» στους μητροπολίτες για τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο υποστηρίζοντας πως κάθε έκφραση υπεράσπισης των δικαίων της Μακεδονίας είναι «επαινετή» αρκεί αυτή να είναι «γνήσια, ανιδιοτελής και πηγαία».

Όπως ανακοίνωσε η Αρχιεπισκοπή, οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο στην Αρχιεπισκοπή με στόχο να τον ενημερώσουν αλλά και να του ζητήσουν την ευχή του.




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια