ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μπάχαλο για ένα «κομμάτι» πίτα η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ελληνικού – Αργυρούπολης

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ!

Τα κατά φαντασία οφίτσια και οι προσωπικές στρατηγικές, ορισμένων παλαιοκομματικής νοοτροπίας στελεχών του ΠΑΣΟΚ, δείχνουν να μεταφέρονται, ως άλλο «πολιτικό καρκίνωμα» του παρελθόντος, στο νέο εγχείρημα του χώρου της Κεντροαριστεράς.



Δυστυχώς, πολλά από αυτά τα στελέχη, δεν μπορούν να αντιληφθούν πως οι «κομματικές σφραγίδες», που βρέθηκαν λόγω συγκυριών στην κατοχή τους, δεν είναι οικογενειακό τους κληροδότημα, ούτε μέσο για να εκφράσουν και κυρίως να επιβάλλουν τις όποιες πολιτικές τους εμμονές.

Αν μη τι άλλο, ατυχές χαρακτηρίζεται το γεγονός, πως την περίοδο που ο χώρος της Κεντροαριστεράς μετασχηματίζεται σε έναν ενιαίο κομματικό σχηματισμό, κάποιοι δεν «ακούνε» τη βάση, τους απλούς ψηφοφόρους, που συσπειρώνονται κάθε μέρα όλο και περισσότερο, οδηγώντας το «Κίνημα Αλλαγής» σε διψήφια ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.

Το νέο επεισόδιο του σίριαλ που ακούει στο όνομα «Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Ελληνικού – Αργυρούπολης» κυκλοφόρησε μόλις σήμερα, Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με τίτλο: «Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της οργάνωσης».

Πρωταγωνιστές της, η γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ελληνικού – Αργυρούπολης, Μαριλένα Χρυσσανθοπούλου, και ο Ελληνικιώτης γραμματέας της Β1 Νομαρχιακής Επιτροπής Αθήνας, Κώστας Στέφας, ο οποίος φαίνεται να έβαλε «στοπ» και να απαγόρευσε την διεξαγωγή της κομματικής εκδήλωσης στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Απόφαση, την οποία ο γραμματέας της Β1 Νομαρχιακής φέρεται να έλαβε μόνος του, και η γραμματέας της Τ.Ο. να αποδέχτηκε, με την παρακάτω ανακοίνωση:


Καλά πληροφορημένες πηγές της Β1 Νομαρχιακής, αναφέρουν ότι ο ουσιαστικός λόγος της απαγόρευσης της εκδήλωσης, ήταν το κάλεσμα που είχε λάβει για να παραστεί σε αυτή, ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

Στελέχη της τοπικής οργάνωσης, αναφέρουν πως η απαγόρευση αυτή αποτελεί συνέχεια μίας πολιτικής κόντρας αυτοδιοικητικού χαρακτήρα, την οποία ο γραμματέας της Νομαρχιακής μεταφέρει σχεδόν «εμμονικά» στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός άλλωστε, από την έντονη προσπάθειά του, να αποτρέψει την πρόεδρο του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, από το να παρευρεθεί στην εκδήλωση για την παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Δημάρχου.


Όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία από την εκδήλωση, το αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε…

Οι εσωκομματικές πολιτικές κόντρες και οι προσωπικές «εμμονές» των μικρομεσαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ δεν αφορούν καθόλου τα χιλιάδες στελέχη, που συμμετείχαν ενεργά στη διαδικασία της εκλογής επικεφαλής για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς. Διακόσιες είκοσι χιλιάδες πανελλαδικά, αλλά και χίλιοι εκατόν πενήντα έξι κάτοικοι του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, έστειλαν ένα εκκωφαντικό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Αν κάποιοι συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα, και θέλουν ένα χώρο αποκλεισμένο και ελεγχόμενο για τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα, δημιουργούν πρόβλημα μόνο στους εαυτούς τους. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, η βάση του κινήματος θα συσπειρωθεί και θα εκφραστεί με τον τρόπο που αυτή επιθυμεί, θέτοντας τέτοια στελέχη και συμπεριφορές στο «χρονοντούλαπο της ιστορίας»…




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια