ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Θεοδωράκης: Γελοίο να έχει διαφορετική θέση ο υπουργός Άμυνας

Σφοδρή κριτική στην στάση του Πάνου Καμμένου στο θέμα των Σκοπίων άσκησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.



«Είναι γελοίο να έχει διαφορετική θέση από την κυβέρνηση ο υπουργός Άμυνας» δήλωσε εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ως προς τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη δήλωσε:

«Να πάμε σε μια σύνθετη ονομασία που θα είναι μία λέξη, αμετάφραστη, στη σλαβική διάλεκτο έναντι όλων , η οποία θα είναι πολύ καλύτερη από την Βόρεια και Άνω Μακεδονία».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε, παράλληλα, ότι το κύριο πρόβλημα παραμένουν οι διατάξεις του Συντάγματος της πΓΔΜ και ο αλυτρωτισμός της γειτονικής χώρας:

«Εδώ που φτάσαμε πρέπει να καταλάβει ο κόσμος τι κερδίζουμε από μια λύση που να αντιμετωπίζει τον αλυτρωτισμό» ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης, που παράλληλα άσκησε κριτική στον πρωθυπουργό για την καθυστερημένη ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών, που σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη έπρεπε να γίνει από το Σεπτέμβριο.




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια