ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Γλυφάδα: Εγκαίνια για τα νέα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ


Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, με την συμμετοχή δεκάδων δημοτών, τελέστηκαν τα εγκαίνια στα νέα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης. Στην τελετή, το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος έκοψε και την καθιερωμένη κορδέλα.



Ο Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στους εργαζόμενους και κυρίως στον πρόεδρο του Κέντρου Ορέστη Τσάγκλα, για το σπουδαίο έργο που επιτελούν για την πρόληψη και για την προαγωγή της ψυχικής υγείας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παπανικολάου:
«Εγκαινιάσαμε σήμερα τα νέα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης Γλυφάδας.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους εργαζόμενους και κυρίως στον πρόεδρο του Κέντρου Ορέστη Τσάγκλα, για το σπουδαίο έργο που επιτελούν για την πρόληψη και για την προαγωγή της ψυχικής υγείας.

Μέσα στο νέο χώρο, που φροντίσαμε να διασφαλίσουμε για το παράρτημα Γλυφάδας του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί το έργο αυτό, το οποίο ειδικά στη δύσκολη περίοδο της κρίσης που βιώνουμε, είναι ακόμα πιο σημαντικό.

Ευχαριστούμε όσους αψήφησαν το δυνατό κρύο που είχε σήμερα – και ήταν πολλοί! – και έδωσαν το παρών στα εγκαίνια».




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια