ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Φανταστείτε να επιτρεπόταν η οπλοφορία στην Ελλάδα…

Ο θεωρητικά ισχυρότερος πολιτικός ηγέτης του πλανήτη στον οποίο ζούνε περίπου οκτώ δισεκατομμύρια άνθρωποι τάσσεται υπέρ της οπλοφορίας των εκπαιδευτικών στα σχολεία!


Την ίδια ώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά το πολύνεκρο μακελειό, οι πωλήσεις αλεξίσφαιρων σχολικών σακιδίων αυξήθηκαν κατά 200% την τελευταία εβδομάδα! Επίσης τις τελευταίες ημέρες πάνω από είκοσι παιδάκια σκοτώθηκαν στους ανηλεείς βομβαρδισμούς στη Συρία. Μιά μητέρα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ικέτευε τον Θεό να ξεψυχήσει ο τραυματισμένος γιός της για να πάει στον Παράδεισο, επειδή όπως έλεγε εκεί δεν θα πονάει και δεν θα πεινάει…

Ολόκληρη η Γη ένα πολεμικό πεδίο. Είτε με πραγματικές μάχες, είτε με κοινωνικούς εμφυλίους. Και η η Ελλάδα, η χώρα που προσπαθούμε καθημερινά να επιβιώσουμε με αξιοπρέπεια κυβερνάται από μία κυρία Τασία, η οποία διαολόστειλε σε πανελλαδική τηλεθέαση από το μικρόφωνο της βουλής ως προεδρεύουσα κάποιον βουλευτή. Η κυρία αυτή όταν έγινε «ρόμπα» και αποκαλύφθηκε η πολιτική χυδαιότητα στην οποία υπέπεσε, είπε ανερυθρίαστα «δεν άκουσα να λέγεται κάτι τέτοιο» (λες και το είπε κάποιος άλλος) και επέρριψε «ευθύνες» στην πρακτικογράφο υποστηρίζοντας πως το άκουσε μόνο εκείνη! Είναι η ίδια κυρία που προ δύο ετών είχε πει το αλησμόνητο «οι μετανάστες λιάζονται στην Ομόνοια».

Στην Ελλάδα του 2018 που ένας στους δύο Έλληνες αδυνατεί ή δυσκολεύεται να πληρώσει τους λογαριασμούς ηλεκτρικού, νερού και τηλεφώνου και που δύο στους τρεις χρωστάνε στην εφορία ή τα ασφαλιστικά Ταμεία, ο κοινωνικός εμφύλιος μαίνεται με απρόβλεπτες διαστάσεις. Ένα κλάσμα δευτερολέπτου να «αργήσεις» να ξεκινήσεις στο φανάρι, οι από πίσω είναι έτοιμοι να σε «κατασπαράξουν». Αν κάνεις το λάθος να κοιτάξεις τυχαία κάποιον στο ασανσέρ μπορεί να σου «χυμήξει». Στα γήπεδα όχι πλέον μόνο οι κλασικοί χούλιγκανς αλλά και οικογενειάρχες ή ευυπόληπτοι πολίτες ενδέχεται να σου σπάσουν το κεφάλι για ένα οφσάιντ επειδή δεν είσαι οπαδός της ομάδας τους. Αν πεις σε κάποιον ευγενικά να σβήσει το τσιγάρο του σε κλειστό χώρο «την έβαψες». Αν πεις σε κάποιον να κλείσει το κινητό του μέσα στο σινεμά ή το θέατρο «την πάτησες».

Δυστυχώς είναι πάρα πολλοί όλοι αυτοί οι «πυροβολημένοι» που μας περιβάλουν και αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Συνηθισμένοι άνθρωποι σε ασυνήθιστες καταστάσεις όπως η οικονομική κρίση, όπως συνηθίσαμε να τη λέμε κωδικά. όμως ξεχνάμε ότι πρώτα πτωχεύσαμε ως κοινωνία πνευματικά και πολιτικά και μετά οικονομικά. Έτσι η ανέχεια και το ξεβόλεμα προκαλεί παραλήρημα, δημιουργεί εχθρούς και ψάχνει τον πρώτο για να ξεσπάσει. Αντί να τα βάζει με τον εαυτό του που πίστεψε σε απάνθρωπα ψέματα και ψήφισε «ότι νάναι» επιτίθεται στον αθώο συνανθρωπό του.

Έτσι είναι όμως η ανθρώπινη φύση. Ψηφίζει τον Τραμπ και μετά αγοράζει σχολικές αλεξίσφαιρες τσάντες γιά το παιδί του. Ψηφίζει στην Ελλάδα διαχρονικά ξεδιάντροπους ψεύτες. Και μετά του φταίει ο γείτονας που ακόμη έχει δουλειά και τον συκοφαντεί, το σκυλάκι που γάβγισε και του ρίχνει φόλα, το μωρό που έκλαψε και το ξυλοφορτώνει, ο οδηγός που πηγαίνει νόμιμα στο όριο ταχύτητας και τον βρίζει, η γυναίκα του που έβαλε πολύ αλάτι στο φαγητό και την ταπεινώνει, ο γιατρός επειδή καθυστέρησε να τον εξετάσει χωρίς να φταίει γιατί είχε τεράστια ουρά και τον ξεφτιλίζει, ο δημόσιος υπάλληλος γιατί δεν του έδινε βεβαίωση αφού απαγορεύεται από τον νόμο και τον βλασφημά.

Αν μάλιστα έχεις κάνει το μοιραίο λάθος της ζωής σου και είσαι δημοσιογράφος που αρθρογραφείς ελεύθερα με ευπρέπεια και επιχειρήματα για την αποψή σου τότε είσαι έρμαιο υβριστών, λασπολόγων και κάθε λογής κακοποιών στοιχείων που ψάχνουν παντού εχθρούς και αντιπάλους.

Όλοι είναι «στην τσίτα». Όλοι αρπάζονται «για ψύλλου πήδημα». Ακόμη και οι πρόεδροι της βουλής διαολοστέλνουν βουλευτές χωρίς καμία συνέπεια.


Φανταστείτε λοιπόν το εφιαλτικό σενάριο να επιτρεπόταν η οπλοφορία στην Ελλάδα. Πόσους νεκρούς θα θρηνούσαμε κάθε ημέρα…



 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια