ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Φρίκη: Δείτε τη στιγμή που ο δράστης πετάει το νεογέννητο βρέφος σε κάδο στην Πετρούπολη (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Την εικόνα του ανθρώπου που πέταξε στον κάδο απορριμμάτων το νεογέννητο βρέφος στην Πετρούπολη έφερε στο "φως" το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.



Κάμερα ασφαλείας τον κατέγραψε να μεταφέρει το μωράκι μέσα σε σακούλα σκουπιδιών και να το πετά στον κάδο. Όπως φαίνεται στο βίντεο - ντοκουμέντο είναι ψηλός, με αραιά μαλλιά και γένια.


Έφτασε με λευκό Ι.Χ, βγήκε, πήγε μέχρι τον κάδο και αφού το πέταξε, γύρισε πίσω, μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε στα στενά της Πετρούπολης.


Από την ανάλυση του βίντεο προκύπτει ότι από τη στιγμή που βγήκε από το λευκό αυτοκίνητο με το νεκρό βρέφος έως τη στιγμή που επέστρεψε - χωρίς τη σακούλα - έκανε σχεδόν ενάμιση λεπτό, για την ακρίβεια 87 δευτερόλεπτα. Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, εκτιμούν ότι αυτός στραγγάλισε το μωρό.


«Ο θάνατος ήταν ασφυκτικός, συνεπεία περιτύλιξης της τραχηλικής χώρας δια του ομφαλίου λώρου και δια βρόχου και απόφραξη της στοματικής κοιλότητος δια τεμαχίου χάρτου», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων.


Σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή το βρέφος δεν ήταν ούτε πρόωρο, ούτε είχε κάποια άλλα προβλήματα. Ήταν αγοράκι, ζύγιζε 3,5 κιλά και είχε ύψος 50 εκατοστά.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το κτήνος δεν ήταν μόνο του στο λευκό αυτοκίνητο. Μαζί του, όπως όλα δείχνουν ήταν και η μάνα του βρέφους, αν μπορεί κανείς να την αποκαλέσει έτσι…

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια