ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

To 2o Λύκειο Αλίμου συμμετέχει με την «AlimoDynamics» στο «F1 in Schools»

ΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σε ένα από τα πλέον ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και, ίσως, τον μεγαλύτερο διαγωνισμό τεχνολογίας της χρονιάς, συμμετέχει το 2ο Λύκειο Αλίμου, με την ομάδα «AlimoDynamics».



Ο λόγος για το «F1 in Schools», ένα πρόγραμμα υπό την αιγίδα της «Formula 1», που έχει ως στόχο να εγείρει το ενδιαφέρον των μαθητών για τις φυσικές επιστήμες, τη μηχανική, τα μαθηματικά και τις εν γένει νέες τεχνολογίες.

Ακόμη, στοχεύει στο να «εμποτίσει» τα μυαλά των μαθητών με γνώσεις καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις κοινωνικές τους δεξιότητες.

Η ομάδα του σχολείου, η «AlimoDynamics», στελεχώνεται με μαθητές από όλες τις τάξεις και στοχεύει στην κατασκευή μίας μικρογραφίας ενός σύγχρονου μονοθέσιου της «F1», με κριτήρια αξιολόγησης την ταχύτητα, την παρουσίαση της εργασίας και το portfolio.

Η ομάδα, που αποτελείται από τέσσερα βασικά και 19 υποστηρικτικά μέλη – μαθητές, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προσπάθειάς της για τους προκριματικούς αγώνες, που θα διεξαχθούν εντός του Μαρτίου του 2018.

Το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» έχει βρεθεί από την αρχή δίπλα στην ομάδα, προσφέροντάς τους χορηγία, η οποία τους «εξασφάλισε» την δημιουργία του αγωνιστικού τους μονοθέσιου.




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια