ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Οργή και σκοτεινά σημεία για το νεκρό βρέφος στην Νέα Σμύρνη! Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

- Ένα ανυπεράσπιστο βρέφος βρέθηκε νεκρό σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στην Νέα Σμύρνη και η είδηση από μόνη της προκαλεί αναγούλα


- Συγκλονιστικά τα ευρήματα του ιατροδικαστή από την νεκροψία - νεκτροτομή που έκανε στο μωράκι, το οποίο βρέθηκε μέσα σε μια σακούλα

 - Ήταν τυλιγμένο με σεντόνι και με τον ομφάλιο λώρο τυλιγμένο γύρω του - Δεν φέρει κακώσεις που σημαίνει ότι ίσως πέθανε από το κρύο, ή και από ασφυξία - Πού κινούνται οι Αρχές - "Βοήθησαν" οι γείτονες; 

Το πέταξε κάποιος ένοικος; Βρήκε ανοιχτή την πόρτα όποιος προέβη στην αχαρακτήριστη αυτή πράξη; 

- Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες, με τους αστυνομικούς να μην αποκλείουν τίποτα

Παραμένει το θρίλερ με το νεκρό βρέφος που βρέθηκε σε προστατευτικό δίχτυ στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκιποννήσων, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Μάλιστα, συγκλονιστικά είναι τα ευρήματα του ιατροδικαστή που διενήργησε την νεκροψία – νεκροτομή στο κορμάκι του νεογέννητου αγοριού, το οποίο βρέθηκε μέσα σε μια σακούλα, τοποθετημένο σε σεντόνι και με τον ομφάλιο λώρο τυλιγμένο γύρω από το κορμάκι του.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της κ. Σ. Μαριαννού, η αιτία θανάτου δεν στάθηκε δυνατόν να προσδιοριστεί. Κι αυτό διότι το μωράκι δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις ή εσωτερικά τραύματα στο κορμάκι του. Κατ΄επέκταση, η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει από την ολοκληρώσει των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Ωστόσο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ιατροδικαστού, είναι δυνατόν ο θάνατος να προήλθε από τις κακουχίες, καθώς το βρέφος επί 12 ώρες βρίσκονταν μέσα στην σακούλα την οποία είχαν πετάξει στο προστατευτικό δίχτυ στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Επίσης δεν αποκλείεται να είναι αποτέλεσμα ασφυξίας, λόγω της τοποθέτησής του στην πλαστική σακούλα…

Πώς βρέθηκε το βρέφος στον ακάλυπτο;
Στο μεταξύ οι έρευνες των αστυνομικών έχουν επεκταθεί και στις διπλανές πολυκατοικίες με αυτή που βρέθηκε το νεκρό μωρό. Κι αυτό διότι οι Αρχές θεωρούν απίθανο κάποιος περαστικός να πέρασε και να το εκσφενδόνισε κυριολεκτικά στον ακάλυπτο χώρο.

Κατά συνέπεια τα σενάρια είναι τρία:

– Είτε κάποιος μέσα από την συγκεκριμένη πολυκατοικία βοήθησε την μητέρα του παιδιού και πέταξε το μωρό.

– Είτε το έκανε κάποιος από τις διπλανές πολυκατοικίες που τα διαμερίσματά τους “βλέπουν” τον ακάλυπτο.

– Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο άνθρωπος που ”ξεφορτώθηκε” το μωρό, να βρήκε την πόρτα της πολυκατοικίας ανοιχτή. Και τελικά να ανέβηκε σε σημείο που είχε οπτικό πεδίο στον ακάλυπτο χώρο όπου πέταξε το βρέφος.

Αναπάντητο ωστόσο παραμένει το ερώτημα γιατί κανείς δεν άκουσε το κλάμα του παιδιού, το οποίο επί 12 ώρες ήταν μέσα στην σακούλα πεταμένο στο προστατευτικό δίχτυ.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια