ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«Μαϊμού» υπάλληλοι της ΔΕΗ χτύπησαν δυο φορές στην Κοζάνη

Με συνεχείς προσαγωγές υπόπτων προσπαθούν οι άνδρες της Ασφάλειας Κοζάνης να εντοπίσουν δυο απατεώνες οι οποίοι εμφανίστηκαν σε δυο ηλικιωμένες στην κοινότητα Λευκοπηγή το πρωί της Παρασκευής παριστάνοντας τους υπαλλήλους της Δ.Ε.Η. και μάλιστα λήστεψαν τη μια από αυτές.



Οι άγνωστοι δράστες έπεισαν την ηλικιωμένη να τους βάλει στο σπίτι της με το πρόσχημα ότι υπήρχε κίνδυνος πυρκαγιάς από βλάβη στον πίνακα παροχής του ηλεκτρικού και την προέτρεψαν να μαζέψει όσα χρήματα είχε για να τα ασφαλίσει. Μόλις εκείνη έβαλε 900 ευρώ σε μια σακούλα, την έσπρωξαν βίαια, άρπαξαν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν τρέχοντας.

Όμως, δεν απομακρύνθηκαν από την περιοχή, όπου επιχείρησαν να ξαφρίσουν με την ίδια μέθοδο άλλη μια ηλικιωμένη. Εκείνη, όμως, αποδείχθηκε καλά διαβασμένη και κάλεσε την Αστυνομία, αναγκάζοντάς τους να τραπούν σε φυγή. Οι περιγραφές των απατεώνων είναι στην διάθεση των αστυνομικών που τους αναζητούν παντού, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να διέθεταν και συνεργούς.

Πηγή: Protothema.gr



 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια