ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

To FBI δεν μπορεί να βρει χάκερ εξαιτίας της αγάπης τους για την κάνναβη!

Στον ψηφιακό κόσμο που ζούμε, τα χαρίσματα του καλού χάκερ αποτελούν πια τη Νο 1 ικανότητα που πρέπει να έχει ο κομπιουτεράς.



Ένα μοτίβο που βρίσκουν και οι υπηρεσίες πληροφοριών ακαταμάχητο, καθώς ένα laptop και μια σειρά από γρήγορα δάκτυλα ξεκλειδώνουν τα πάντα.

Μόνο που το FBI δεν μπορεί να απολαύσει αυτές τις υπηρεσίες, καθώς το Γραφείο έχει αυστηρή πολιτική κατά των ναρκωτικών και δεν προσλαμβάνει κανέναν που έχει καπνίσει «χόρτο» τα τελευταία τρία χρόνια.


Αυτή την αναποδιά που αντιμετωπίζει το FBI εξομολογήθηκε στην εφημερίδα «Wall Street Journal» ο πρώην διευθυντής του, James Comey: «Πολλοί από τους κορυφαίους προγραμματιστές και εξπέρ χάκερ του έθνους αγαπούν τη μαριχουάνα. Πρέπει να προσλάβεις ένα μεγάλο δυναμικό για να ανταγωνιστείς τους κυβερνοεγκληματίες και κάποια από αυτά τα παιδιά καπνίζουν «χόρτο» ακόμα και καθοδόν για τη συνέντευξη».

Αυτά είχε πει και το 2014, όταν ήταν εν ενεργεία διευθυντής, αυτά επανέλαβε και τώρα, κάνοντας κάποιους να ισχυριστούν πως όλα αυτά δεν είναι παρά προοίμιο για την αλλαγή της πολιτικής του FBI αναφορικά με τη χρήση της κάνναβης.

«Δεν λέω ότι πρέπει να αλλάξουμε αυτή την πολιτική», απαντά ο ίδιος, «λέω πώς πρέπει να παλέψουμε με αυτό». Το FBI παραμένει ανένδοτο αναφορικά με τα ναρκωτικά, καθώς πλάι στα 3 χρόνια για την κάνναβη έχει κι άλλα 10 χρόνια για πιο σκληρά ναρκωτικά…

πηγη-newsbeast.gr





 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια