ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τιτή Ντολαπτσή: Προσφορά αγάπης ενόψει εορτών του Πάσχα.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 
Η Προσφορά είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της περιόδου των εορτών του Πάσχα ένα βασικό πολύ θετικό στοιχείο για τις μέρες αυτές είναι η απάλειψη του πόνου από  το σώμα  και από τις καρδιές των συνανθρώπων μας   


Στην παρακάτω επιστολή περιγράφετε η Δράση της (Τιτής Ντολαπτσή),  ψυχολόγου, συντονίστρια και εμπνευστή της δράσης του «ΙΑΣΙΟΥ θεραπευτηρίου». του προγράμματος «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ»…και μέλος της Ν.Δ      

«Οι Άγιες ημέρες και η Ανάσταση του Θεανθρώπου ας πλημμυρίσουν τις καρδιές όλων με το φως της αγάπης και της ελπίδας. Το Φως της Ανάστασης ας αναζωπυρώσει την ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο και ας αποτελέσει εφαλτήριο για μια κοινωνία ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης!»

Ανθρωπιά κι αλληλεγγύη! Αυτές ακριβώς οι σκέψεις ήταν που οδήγησαν την κα Θεοτόκη (Τιτή) Ντολαπτσή να προβεί σε άλλη μία προσφορά αγάπης, ενόψει των εορτών του Πάσχα, για όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και υποφέρουν. Εκεί όπου οι περισσότεροι μένουν απαθείς ή απλοί παρατηρητές της ανέχειας και των δυσκολιών των άλλων, εκεί ακριβώς είναι που συναντήσαμε και πάλι την κα ΤιτήΝτολαπτσή, να χαρίζει… ελπίδα!

Αφιερώνοντας λίγο από το χρόνο της και με ανιδιοτελή διάθεση για προσφορά, φέτος μοίρασε κουπόνια τροφίμων, αλλά και τρόφιμα στους εξής φορείς:

View post on imgur.com


      Για άπορες οικογένειες μέσω των: Ερυθρού Σταυρού Ζωγράφου και του Συλλόγου Γυναικών Αλληλεγγύης Ζωγράφου, Ερυθρού Σταυρού Μοσχάτου, Συλλόγου Τριτέκνων Καλλιθέαςκαι μέσω της Ένωσης Μακεδόνων και Θρακιωτών Δυτικής Αττικής.

·         Για τα συσσίτια αρκετών συνανθρώπων μας των Ιερών Ναών: Αγίας Μαρίνας Περιστερίου, Αγίου Κωνσταντίνου Μοσχάτου, Εσταυρωμένου Ταύρου, Αγίου Γεωργίου Καματερού, Αγίων Αποστόλων & Αγίου Παντελεήμονα Πεύκης, Ζωοδόχου Πηγής & Αγίας Βαρβάρας Λυκόβρυσης, Αγίων Πάντων Καλλιθέας και για την ΕΣΤΙΑ ΑΓΑΠΗΣ της εκκλησίας Αγίας Μαρίνας Πετρούπολης.

·         Μέσω της παράταξης «ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ & ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» του υποψήφιου Δημάρχου Ζωγράφου, Παναγιώτη Αγγελόπουλου, για άπορες οικογένειες.

·         Φυσικά, δεν παρέλειψε να προσφέρει και στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Πολεμιστών Κύπρου 1964- ’67- ’74 για τους ξεχασμένους ήρωες πολεμιστών.

Φαίνεται ότι η κα ΤιτήΝτολαπτσή, έχει κατανοήσει πλήρως το μήνυμα του Πάσχα και δεν μένει μόνο σε σκέψεις και λόγια! Περνά στην πράξη και διδάσκει σε όλους μας πως, όσο σκληρά κι αν δοκιμαζόμαστε, αν σταθούμε με δύναμη, αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο, πίστη και αισιοδοξία, θα βρούμε τη διέξοδο από την όποια δεινή δοκιμασία.




 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια