ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Πέμπτης 28-6-2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...


Κριός
Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Αιγόκερω, Κριέ, φέρνει θετικές εξελίξεις και υπόσχεση μεγάλων προοπτικών σύντομα. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος, για να προωθήσεις σχέδια και να οργανώσεις το σωστό τρόπο προς την επίτευξή τους. Μην είσαι τόσο ευκολόπιστος σε ό,τι ακούς γύρω σου, αντίθετα, κράτα αποστάσεις κι επεξεργάσου περισσότερο τις πληροφορίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέρα που σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, Κριέ, είναι η σημερινή. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του, να μη μιλάς για άλλα θέματα, που τον φορτίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Κριέ, θ’ αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις που σταματούν τα σχέδιά σου. Μπορείς να προχωρήσεις σε καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις, που δε θα είναι απολύτως σωστές.

Ταύρος
Γενικά
Πιθανόν, Ταύρε μου, να χρειαστεί να κουραστείς περισσότερο από όσο περιμένεις. Μία καλύτερη διαχείριση του χρόνου σου θα βοηθήσει, αρκεί να παραμείνεις σταθερός στο πρόγραμμά σου. Εξήγησε στους οικείους σου, ότι οι ανάγκες είναι αυξημένες και θα πρέπει να προσπαθήσουν να μη σ’ απασχολούν με ασήμαντα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο ταίρι σου, Ταύρε μου, που όμως θα ήταν καλύτερα να μην έλεγες. Μπορείς να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μάλλον θα οδηγήσουν σε εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργατικότητα, η υπευθυνότητα κι η συνέπειά σου, Ταύρε, θα είναι τα χαρακτηριστικά στη δουλειά σου. Θα ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα, που φέρνουν πίσω τα σχέδιά σου και σ’ εκνευρίζουν. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς σήμερα να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμοι
Γενικά
Μεγάλη πλανητική βοήθεια για τη σταθεροποίηση των καταστάσεων δέχεσαι, Δίδυμε, και πρέπει να την αξιοποιήσεις, καθώς ο τωρινές σου κινήσεις δημιουργούν θετικά αποτελέσματα για τη ζωή σου, μέχρι το μακρινό μέλλον. Λάβε σοβαρά υπ’ όψιν σου προτάσεις που θα σου γίνουν, τις οποίες πρέπει ν’ αξιολογήσεις και να εκμεταλλευτείς αμέσως.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, Δίδυμέ μου, αλλά επιτέλους προσπάθησε κι εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου. Μην κρύβεις μέσα σου τον τόσο έντονο ρομαντισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν πρέπει να έχεις άγχος για οτιδήποτε στη δουλειά σου, Δίδυμε, αφού έχεις δρομολογήσει με τόσο καλό τρόπο τα θέματά της, που σιγά – σιγά θ’ αρχίσεις ν’ απολαμβάνεις την επιτυχία. Τα οικονομικά σου σήμερα δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

Καρκίνος
Γενικά
Με την Πανσέληνο, Καρκίνε, που γίνεται σήμερα στον Αιγόκερω και σε ευνοεί, η ταλαιπωρία του προηγούμενου διαστήματος υποχωρεί σταδιακά κι οι δυσάρεστες εξελίξεις δίνουν τη θέση τους σ’ ένα πιο ευχάριστο κλίμα. Τώρα προκύπτει μια συνεργασία, που θα βοηθήσει στην αποκατάσταση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος.
 Προσπάθησε να μην την δημοσιοποιήσεις ακόμη, αφού λίγο αργότερα θα είναι καλύτερα για όλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες, Καρκίνε, για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, Καρκίνε, που είναι μέχρι τώρα σε στασιμότητα. Θα πρέπει να προσέξεις τα καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου.

Λέων
Γενικά
Μια τεράστια διάθεση ανανέωσης κι αλλαγών σ’ έχει κυριεύσει τώρα, Λέων, αλλά προσπάθησε να συγκρατηθείς, αφού ο καταστάσεις δεν είναι ακόμη κατάλληλες. Να είσαι προσεκτικός απέναντι σε ευκαιρίες, που πιθανόν να κρύβουν κάποια παγίδα. Φρόντισε την ευεξία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα, Λέων, και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σας έφερνε ακόμη πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου στο σημείο που θέλεις εσύ, Λέων, αλλά για άλλη μια φορά θα ανοιχτούν νέες υποχρεώσεις, που θα προέρχονται από λάθη άλλων. Με τον προγραμματισμό που ακολουθείς και τη συνέπεια που δείχνεις, δεν έχεις ανάγκη από βοήθεια για να τις αντιμετωπίσεις. Απόφυγε σήμερα να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

Παρθένος
Γενικά
Ανταγωνισμοί, κόντρες, εντάσεις, λογομαχίες, Παρθένε, είναι μερικά από τα γεγονότα που εξελίσσονται τώρα. Ξαφνικά όμως, οι πλανήτες μεσολαβούν, φέρνοντας την ισορροπία που ευχόσουν και δεν έβρισκες τον τρόπο να δημιουργήσεις. Απόλυτη προτεραιότητά σου είναι η ψυχική ηρεμία των οικείων σου, γεγονός που σου επιβάλλει μέτρο και αυστηρά όρια στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα, Παρθένε, που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της καθημερινότητάς σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Παρθένε, είναι μια χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να αγωνίζεσαι, για να τις βελτιωθούν περισσότερο. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, διαφορετικά στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Ζυγός
Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Αιγόκερω, Ζυγέ μου, φέρνει σκληρές διαπραγματεύσεις που σε αγχώνουν και σε κάνουν να νιώθεις τεράστια πίεση. Επωμίζεσαι μεγάλες ευθύνες και το άγχος σου ξεφεύγει από τα φυσιολογικά πλαίσια. Τίποτε δεν είναι απίθανο για σένα το επόμενο διάστημα, από το να πεισμώσεις και να πάνε όλα περίφημα, μέχρι να εκραγείς και να διαλύσεις τα πάντα. Σου προτείνω ανεπιφύλακτα το πρώτο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε, Ζυγέ, να φορτίζεις το σύντροφό σου με άσχετα θέματα. Δεν κάνει καλό στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου σήμερα θα πάει πολύ καλά, Ζυγέ. Θα έχεις πολλές συζητήσεις κι επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που βρίσκονται σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις πάντως σημαντικές αποφάσεις κι απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια.

Σκορπιός
Γενικά
Είσαι σε εξαιρετική φάση, Σκορπιέ, για να ολοκληρώσεις ό,τι σχεδίαζες εδώ και καιρό. Νέες ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σου και καλείσαι να τις αξιοποιήσεις. Θα σε απασχολήσει το ενδεχόμενο ανανέωσης του χώρου σου, μα καλό θα ήταν να μη βιαστείς, αφού ό,τι διαμορφώσεις τώρα, θα σε ακολουθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Καλύτερα, περίμενε να βεβαιωθείς για το τι πραγματικά σ’ ευχαριστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα με τον σύντροφό σου, Σκορπιέ, αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Σκορπιέ μου, θα υπάρχει πάρα πολλή δουλειά και κούραση, οπότε θα νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις στη μέρα σου προγραμματισμό, δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή βελτίωση, αρκεί να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Τοξότης
Γενικά
Κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου, Τοξότη μου, και σε στεναχωρεί, επειδή η λύση του δε βρίσκεται στα δικά σου χέρια. Πρέπει να σκεφτείς τον τρόπο που θα ελιχθείς, ώστε να αρπάξεις εσύ τα κλειδιά της επιτυχίας από εκείνους που τα παρακρατούν με τρόπο ανήθικο. Η δική σου εντιμότητα τους αφοπλίζει και κερδίζεις εύνοια. Εκμεταλλεύσου την και δε θα χάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Τοξότη, σήμερα να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στο σύντροφό σου, αφήνοντας τις άλλες υποχρεώσεις. Διαφορετικά, θ’ ακούσεις παράπονα από το ταίρι σου. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, να θυμάσαι, πως η Αφροδίτη από το Λέοντα σ’ ευνοεί για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι καλές, Τοξότη, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις κι έρχονται από το παρελθόν. Οι καινούργιες συνεργασίες σήμερα ευνοούνται. Θα σου κάνουν προτάσεις που βελτιώνουν τα έσοδά σου, ενώ οι αποφάσεις σου θα είναι πραγματικά επιτυχείς.

Αιγόκερως
Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, Αιγόκερε, φέρνει την ευκαιρία να αναδείξεις τα προσόντα και τις δεξιότητές σου. Μην αργήσεις να την αξιοποιήσεις, αφού γύρω σου υπάρχει πλήθος ικανών ανθρώπων, οι οποίοι θα έκαναν τα πάντα για να βρεθούν στη θέση σου. Μην τους αφήσεις με την αδιαφορία σου το κατάλληλο έδαφος για να το πετύχουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, Αιγόκερε, πριν ακόμη συζητήσεις με το σύντροφό σου. Στασιμότητα, αλλά και ρουτίνα μπορεί να υπάρξουν, αν αποστασιοποιηθείς από την καθημερινότητα της σχέσης σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι ήρθε το διάστημα που θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της εργασίας σου, Αιγόκερε. Προσπάθησε να μη χαλάσεις κάτι, λόγω του φόρτου και του εκνευρισμού σου. Το τελευταίο, θέτει σε κίνδυνο τη σχέση σου με κάποιους συνεργάτες. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος
Γενικά
Τεράστια πίεση πολιορκεί τις ισορροπίες σου, Υδροχόε μου, και μάχεσαι με νύχια και με δόντια για να σταθείς στα πόδια σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Η δικαίωση δεν αργεί κι η χαρά σου θα είναι μεγάλη, καθώς η επιτυχία σού ανήκει αποκλειστικά κι οφείλεται στη συνέπεια, την αποφασιστικότητα και το θάρρος που δείχνεις απέναντι στις δυσκολίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, θα έχεις συζητήσεις με το ταίρι σου. Τα πράγματα θα κινηθούν καλά, αν δώσεις να καταλάβει ο σύντροφός σου τι θέλεις από εκείνον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, Υδροχόε, κι ανταπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει στην εργασία σου. Σήμερα, ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου, οπότε μη δείξεις ακραία συμπεριφορά. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις ότι η μέρα είναι ευνοϊκή για χρηματικές συμφωνίες.

Ιχθύες
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό των ερχόμενων ημερών, Ιχθύ, σου επιφυλάσσει εναλλαγή μεταξύ διασκέδασης, αλλά κι αυστηρής συνέπειας απέναντι σε πλήθος υποχρεώσεων στις οποίες πάντως ανταποκρίνεσαι επάξια. Κάποιες μικρές εντάσεις στην οικογένεια, λόγω έλλειψης κοινού χρόνου, υποχωρούν σε λίγες μέρες και τη θέση τους παίρνει ένα διάχυτα ευχάριστο κλίμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, Ιχθύ, φέρνει μια ηρεμία στον αισθηματικό τομέα, οπότε μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά. Αν δεν προκαλείς το ταίρι σου, θα αποφύγεις τις προστριβές. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μάθε ότι η μοναξιά σου τώρα θα τελειώσει. Έρχεται μια καινούργια γνωριμία που θα ταράξει τα ήσυχα νερά της ζωής σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα, Ιχθύ. Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου, αφού ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα βελτιώσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.











 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ # LANGUAGES # ΠΡΟΤΥΠΟ # ΚΕΝΤΡΟ # ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ # ΞΕΝΩΝ # ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

JOY > FLOWERS > ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ> ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ > ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ > ΓΑΜΩΝ> ΒΑΠΤΙΣΗΣ EAK > SERVICE: ΕΑΚ > ΈΚΔΟΣΗ > ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ > ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ > ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ > ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ > ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ > ΧΡΗΣΤΟΣ> ΤΑΣΟΣ > ΔΗΜΗΤΡΗΣ > KORILLIS > COMPUTING > LAPTOP >TAMPLETS > SMART > SMARTPHONE> SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια