ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Τρίτης 27-11-2018

Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία, Καριέρα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...


Κριός
Γενικά
Στην καθημερινότητά σου, Κριέ, ξέρεις ότι υπάρχει πάρα πολύ μεγάλος ανταγωνισμός. Αυτό βέβαια δε σε τρομάζει ιδιαίτερα. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, για να λύσεις υποθέσεις που μέχρι τώρα είναι στάσιμες και σε κουράζουν ψυχικά. Μίλα με κάποιο δικό σου άτομο, πες του για όλα αυτά που σε απασχολούν και είναι σίγουρο, ότι θα νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το παρόν πλανητικό σκηνικό σ’ ευνοεί, Κριέ, οπότε ισορρόπησε τις καταστάσεις που σε απομάκρυναν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, να ξέρεις, ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και πώς ό,τι κάνεις, θα έχει μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις τα έξοδα που σε παρασύρουν. Θα έχεις την τάση για άσκοπες δαπάνες, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Ταύρος
Γενικά
Έχεις θεμελιώσει, Ταύρε, πολύ καλές βάσεις στις υποθέσεις που σε απασχολούν και θέλουν άμεσες λύσεις. Ένα δικό σου άτομο σού ανοίγει διάπλατα το δρόμο, καθώς έχεις την απόλυτη στήριξή του. Μπορείς να αρπάξεις αυτή την ευκαιρία, αφού οι ιδέες του είναι μοναδικές. Θα καταφέρεις πράγματα, τα οποία ούτε εσύ πιστεύεις πως μπορείς και η πορεία θα δείξει ότι η επιτυχία σου θα είναι μεγάλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για το πως θα κάνετε τη σχέση σας ακόμη καλύτερη. Κι αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να διασκεδάζεις όσο μπορείς και στην πορεία θα έρθει κι η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Ταύρε, θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Καθυστερήσεις κι αναβολές που μπορεί να υπάρξουν, ας μη σ’ εκνευρίσουν, αφού θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε τις κινήσεις που κάνεις, για να παραμείνεις εντός προγραμματισμού.

Δίδυμοι
Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, θα προκύψουν κάποια προβλήματα σε φιλικά σου άτομα. Είσαι από τα πρόσωπα που χαίρουν εμπιστοσύνης, αφού η γνώμη σου είναι αντικειμενική και ξέρεις πάντα να δίνεις σωστές λύσεις. Αυτό θα γίνει και σήμερα, όταν ένα δικό σου άτομο θα προστρέξει σε σένα και θα ζητήσει τις συμβουλές σου για ζητήματα που μέχρι τώρα το ταλαιπωρούν, καθώς δεν μπορεί να βρει λύσεις για να βγει από το αδιέξοδο. Από τη δική σου πλευρά, εσύ ξέρεις τι θα κάνεις και όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να προσφέρεις πολλά στη σχέση σου, Δίδυμε, κι η καλή διάθεση που θα έχεις, θα κάνει το ταίρι σου να νιώσει ιδιαίτερα ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε. Να ξέρεις πως ό,τι συμβεί, θα είναι πολύ καλό για σένα και θα βοηθήσει να αναδειχτείς περισσότερο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις, επειδή θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές.

Καρκίνος
Γενικά
Μία ημέρα γεμάτη από δραστηριότητες και με πλούσιο πρόγραμμα ξεκινά αγαπητέ Καρκίνε, οπότε φρόντισε να κάνεις πλήρες πλάνο για να προλάβεις τα πάντα. Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου, θα προσφέρει μία σημαντική εξέλιξη και πιθανόν θα νιώσεις ικανοποίηση, βλέποντας μία σχέση ή συνεργασία σου τώρα να παίρνει πιο σταθερή μορφή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Καρκίνε, είναι σε πολύ καλή περίοδο. Απόφυγε σήμερα να λύσεις θέματά της, που αφορούν προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις δύσκολες επαγγελματικές υποχρεώσεις και πολύ δουλειά, Καρκίνε. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Η συμβουλή μου είναι να σκεφτείς καλά, πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου σήμερα θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι υψηλές και θ’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Λέων
Γενικά
Η καθημερινότητά σου είναι έντονη, Λέων μου, κι αυτό σε κουράζει ιδιαίτερα. Είσαι από τα ζώδια που έχουν πάρα πολύ μεγάλη δυναμικότητα μέσα τους, αλλά και ιδέες για το πως θα κάνουν αλλαγές και θα πραγματοποιήσουν βήματα, τα οποία θα οδηγήσουν στην επιτυχία. Μην αγχώνεσαι και θα δεις, ότι οι κινήσεις σου είναι πάρα πολύ σωστές και θα σε φέρουν στο σημείο που εσύ θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Λέων μου, μερικές φορές από τους προβληματισμούς που έχεις, δεν εξωτερικεύεσαι στο ταίρι σου όπως θα έπρεπε. Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά κι εσύ, χαλαρώνοντας λίγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην εργασία σου, Λέων, αλλά φρόντισε να τακτοποιήσεις και κάποια θέματα που είναι ακόμη στάσιμα. Τα οικονομικά σου δεν θα εξελιχθούν άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα.

Παρθένος
Γενικά
Οι υποχρεώσεις συνεχίζονται, Παρθένε μου, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει καθυστερήσεις, ενώ και θέματα που θέλεις να τελειώσεις, βρίσκονται σε στασιμότητα. Δεν το βάζεις κάτω, αλλά παλεύεις με νύχια και με δόντια, για να πετύχεις αυτά που επιθυμείς. Μη σε πτοεί το παραμικρό, συνέχισε το πρόγραμμά σου και στην πορεία θα δεις ότι οι απολαβές σου θα είναι πάρα πολύ καλές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Παρθένε, έχει αρχίσει να εξελίσσεται θετικά και κάποια προβλήματα που είχες με το ταίρι σου, τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, πρέπει να κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι, για να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, και θ’ ανταπεξέλθεις σε όλα με απόλυτη επιτυχία.

Ζυγός
Γενικά
Είσαι από τα ζώδια, Ζυγέ, που δε θέλουν πίεση και δε δέχονται να τους υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνουν. Ξέρεις πάρα πολύ καλά τον εαυτό σου, τις ανάγκες του και τι οφείλεις να πράξεις στην καθημερινότητά σου. Οι υποθέσεις που σε απασχολούν, είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο και να ξέρεις, ότι η στασιμότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή, είναι προσωρινή και πως η επιτυχία βρίσκεται πάρα πολύ κοντά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, απόφυγε να έχεις τάσεις εκνευρισμού και φρόντισε να συζητήσεις με το ταίρι σου ό,τι σε απασχολεί. Σε βεβαιώνω, ότι μετά όλα θα είναι πολύ καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μάλλον θα γίνουν. Τα οικονομικά σου θα έχουν αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις πολύ τις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μείνε μακριά από έξοδα.

Σκορπιός
Γενικά
Χαράζεις την πορεία σου με το δικό σου σκεπτικό, Σκορπιέ, και το μυαλό σου κατεβάζει ιδέες που είναι μοναδικές. Δε χρειάζεται να φοβηθείς το παραμικρό, αφού οι βάσεις που έχεις θεμελιώσει, είναι πάρα πολύ ισχυρές και μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Ένα άτομο «δικό σου» θέλει να σε επηρεάσει αρνητικά, αλλά μη δώσεις σημασία. Συνέχισε την πορεία σου κι η επιτυχία που σε περιμένει, είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Σκορπιέ, σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσετε θέματα για την πορεία της σχέσης σας, που ακόμη ίσως σε αγχώνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, όπως και καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς έξυπνα σε κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Τοξότης
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα έρθουν έτσι οι συνθήκες, που θα βρεθείς στο σωστό τόπο, τη σωστή στιγμή. Η διάθεσή σου θα είναι πάρα πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να πετύχεις σε πράγματα, που στο παρελθόν ήταν στάσιμα. Ο περίγυρός σου είναι διατεθειμένος να σε βοηθήσει σε οτιδήποτε, αν το ζητήσεις. Φρόντισε λίγο το οικογενειακό σου περιβάλλον, επειδή μπορεί να υπάρξουν κάποια μικρά προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα, Τοξότη, που έχεις την εύνοια του Άρη από τους Ιχθείς, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου και να μη σε απασχολούν θέματα, που δεν έχουν μεγάλη σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα εισπράξεις πολύ καλή συνεργασία και θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Κληρονομικά ή φορολογικά θέματα θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να προσέχεις απέναντι στις οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

Αιγόκερως
Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα ξυπνήσεις με μία διαφορετική διάθεση για όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητα. Η δυναμικότητά σου θα είναι πάρα πολύ μεγάλη και θα θέλεις να τα πιάσεις όλα μαζί, ώστε γρήγορα να τα λύσεις. Μπορείς να ετοιμάσεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό και σε βεβαιώνω, ότι στο τέλος όλα τα δύσκολα θ’ αποτελούν παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Αιγόκερε, σήμερα θα είναι πολύ καλή κι ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη. Αν κάνεις για τη σχέση και το ταίρι σου αυτά που πρέπει, σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις αξέχαστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αν και αυτή την περίοδο έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και σήμερα ν’ αποφύγεις τις άσκοπες αγορές, που σε οδηγούν εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος
Γενικά
Θα βάλεις πολύ ψηλά τον πήχη σήμερα, Υδροχόε, για να πετύχεις πράγματα τα οποία στο παρελθόν δεν μπορούσες καν να σκεφτείς. Είσαι από τα ζώδια που έχουν ατελείωτες δυνατότητες, για να καταφέρουν πολλά σε διάφορους τομείς. Διάλεξε αυτό που θέλεις να κάνεις και να ξέρεις, ότι θα το πετύχεις απόλυτα. Βγαίνεις πλέον από το ψυχολογικό «καταφύγιο» στο οποίο ήσουν κλεισμένος και θέλεις να δραστηριοποιηθείς σε πράγματα που θα σε κάνουν να διακριθείς. Η επιτυχία θα είναι όλη δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η περίοδος, Υδροχόε, είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου πάνω σε ό,τι ίσως σε πειράζει από τη συμπεριφορά που δείχνει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές, Υδροχόε μου, κι εσύ θα νιώσεις έντονο άγχος. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες σ’ αυτά που έχεις να αντιμετωπίσεις, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

Ιχθύες
Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, θα τελειώσεις κάποιες υποθέσεις που μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούσαν ψυχικά. Δικά σου άτομα είναι διατεθειμένα να βρίσκονται στο πλευρό σου, για να σε βοηθήσουν, ώστε να τελειώσεις ακόμη πιο γρήγορα. Καινούργιες ιδέες που θα σου έρθουν στο μυαλό, καλύτερα θα ήταν να μείνουν για αργότερα, αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος και δεν ευνοεί τα καινούργια ξεκινήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ιχθύ, να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σε στεναχωρούν και σε απομακρύνουν από δίπλα του. Είναι σίγουρο, ότι μετά η κατάσταση θα διορθωθεί. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η τόσο καλή συμπεριφορά σου θα σου φέρουν και την καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και προτάσεις, που πρέπει να δεις με πολλή σοβαρότητα, αφού θα είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά σου, δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου, αρχίζουν να αποδίδουν.

oroskopos.gr

mati-grnews.blogspot.com/


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια