ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μάζης: «Να φτιάξουμε τη νέα γενιά των πρωταθλητών»

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΖΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ GAZZETTA.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΟ.


Μια νεανική ομάδα, με χαμηλό μπάτζετ, θέλει χρόνο για να ...στρώσει. Πόσο μάλλον μια ομάδα που έδωσε παίκτες σε Γιουγκ και Ολυμπιακό, δυο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, κάτι που σημαίνει ότι έχασε δυο σπουδαία ... χαρτιά της.




Η Γλυφάδα, που έχει τη δική της σημαντική ιστορία στο ελληνικό πόλο, είναι μετά από 6 αγώνες στην Α1 του βαθμολογικού πίνακα και ... παλεύει και για ψηλότερα.

Ο προπονητής της, Δημήτρης Μάζης, είναι ο... μαέστρος της ομάδας, και μίλησε στο gazzetta.gr μετά από την ισοπαλία με τον Εθνικό στον Πειραιά, το απόγευμα του Σαββάτου.

«Η ομάδα έχει πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και έχει παίκτες που πηγαίνουν ακόμη στο σχολείο», λέει αρχικά ο 42χρόνος κόουτς και συνεχίζει: «Το να δουλεύεις με νέα παιδιά είναι συναρπαστικό αλλά και δύσκολο. Τους μαθαίνεις τα μυστικά του αθλήματος, τα "πλάθεις" αλλά από την άλλη δεν έχουν εμπειρία και θέλουν διαχείριση σε νίκες και ήττες. 

Η ομάδα φέτος δείχνει χαρακτήρα. Οι παίκτες γουστάρουν που είναι μέλη της και υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Είμαστε μια νέα ομάδα που θέλει χρόνο να δείξει πράγματα αλλά από τα βήματα που έχουν γίνει είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Ο στόχος της Γλυφάδας σύμφωνα με τον Δημήτρη Μάζη είναι: «Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Το βασικότερο όμως είναι η ομάδα μέσα από τις δυσκολίες να μαθαίνει να επιβιώνει. Στόχος είναι να έχουμε παιδιά στις Ακαδημίες που θα στελεχώνουν την ανδρική ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου στην Ακαδημία και όλοι μαζί δουλεύουμε για το μέλλον του ελληνικού πόλο. 

Να φτιάξουμε τη νέα γενιά των πρωταθλητών.

Η εθνική ομάδα είναι η βιτρίνα του αθλήματος και εμείς που ζήσαμε μεγάλες στιγμές θέλουμε να καμαρώνουμε τα νέα παιδιά να σημειώνουν νέες επιτυχίες»

gazzetta.gr



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια