ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Οι πρόβες έγιναν και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο Θησείο


Χθες ήταν η μέρα της τελικής πρόβας, καθώς όλα πρέπει να λειτουργήσουν στην εντέλεια απόψε το βράδυ.


Κάτω από την Ακρόπολη, στο Θησείο, ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης με τον Γιάννη Κακλέα και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις για την αλλαγή του χρόνου, έκαναν την τελική πρόβα και όλα είναι έτοιμα για απόψε το βράδυ.
Οι τελευταίες λεπτομέρειες, ο ήχος, τα φώτα και οι κάμερες δοκιμάστηκαν το απόγευμα της Κυριακής.


Ο Γιάννης Κακλέας μαζί με τον Μανόλη Παντελιδάκη και τη Φρόσω Λύτρα έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για τους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πόλης.

Πώς θα κυλήσει η αποψινή βραδιά

Η βραδιά της παραμονής της Πρωτοχρονιάς θα κυλήσει με συναυλία και dj set. Οι Γιώργος Καμίνης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Θέμης Καραμουρατίδης, Κατερίνα Κούκα, Χριστίνα Μαξούρη, θα βρεθούν επί σκηνής.


Με παρουσιαστή τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και μουσικές και τραγούδια από τον συνθέτη των επιτυχιών Θεμη Καραμουρατίδη με τη φωνή της Κατερίνας Κούκα θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συναυλία της 31ης Δεκεμβρίου.

Αρκετά λεπτά πριν από την αλλαγή του χρόνου, οι μουσικοί της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Αθηναίων, με συνοδεία ξυλοπόδαρων, δίνουν το σύνθημα για την έναρξη του εορταστικού προγράμματος.

«Άγγελοι στην πόλη», χορευτικό δρώμενο εμπνευσμένο από την επιστολή του Αποστόλου Παύλου

Ακολούθως, η σκηνοθέτιδα Φρόσω Λύτρα υπόσχεται να γίνουμε «Άγγελοι στην πόλη», μέσα από ένα εντυπωσιακό χορευτικό δρώμενο εμπνευσμένο από την επιστολή του Αποστόλου Παύλου προς Κορινθίους, τον υπέροχο αυτό ύμνο στην αγάπη.


Τα τελευταία λεπτά του χρόνου που φεύγει περνούν συντροφιά με τις υπέροχες μελωδίες της ηθοποιού και τραγουδίστριας Χριστίνας Μαξούρη υπόσχεται να μας ταξιδέψει με την πολύ ιδιαίτερη φωνή και παρουσία της.

Μετά το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων, στη σκηνή ανεβαίνουν η τραγουδίστρια Κατερίνα Κούκα και ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης. Μαζί με πέντε δεξιοτέχνες μουσικούς μας παρουσιάζουν ένα απολαυστικό μουσικό πρόγραμμα με λαϊκά και έντεχνα τραγούδια.

Ακολούθως τη σκυτάλη της διασκέδασης λαμβάνει ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χάρης Βαρζαμπετιάν για το πρώτο μεγάλο street party του 2019.




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια