ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Σάββατο 12 -01-2019

Σελήνη στον Κριό Τετράγωνο με τον Ερμή στον Αιγόκερω σήμερα και μάλλον η παρορμητικότητα μας, μας ωθεί σε σκληρότητα, εγωισμό, επικοινωνιακά λάθη, στενάχωρα λόγια και λάθος εκφράσεις! Προσεκτικοί πρέπει να είναι οι Παρορμητικοί του 2ου δεκαημέρου!


Κριός
Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα ασχοληθείς με μετακινήσεις, ακόμα και με ταξίδια και θα επωφεληθείς με κέρδη μέσω αυτών. Έχεις μεγάλες ικανότητες σήμερα για να διεκδικήσεις στόχους κάθε είδους και να πετύχεις πολλούς από αυτούς! Επίσης σήμερα, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε θέματα μεταφυσικά ή που έχουν να κάνουν με φιλοσοφία και έρευνα! Έχεις πίστη στον εαυτό σου και στις δυνατότητες σου και καταφέρνεις και πείθεις και τον περίγυρο σου για αυτό! Εκμεταλλεύσου σήμερα την εμπνευσμένη ρητορικότητα σου, με κάθε τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, θα έχουν την περισσότερη ερωτική τύχη και εύνοια σήμερα στον έρωτα, μέσα από γνωριμίες, φλερτ και ανέλπιστες συναντήσεις. Οι δεσμευμένοι, ας που ναι σήμερα σε μία έξοδο ή ένα ταξίδι με τον σύντροφο, που θα τους δώσει χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά μην δεσμεύεσαι ότι μπορείς να κάνεις περισσότερα, από όσο όντως μπορείς, γιατί θα εκτεθείς! Πολλά τα έξοδα για ψυχαγωγία σήμερα, αλλά χαλάλι!

Ταύρος
Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε, είσαι αρκετά δύσκολος επικοινωνιακά, κλειστός και μυστικοπαθής! Μπορεί οι άλλοι να μην το δέχονται ευχάριστα αυτό, ωστόσο εσένα θα εξυπηρετήσει άριστα τους σημερινούς σου στόχους και σκοπούς! Έχεις ισχυρή διαίσθηση, αλλά και έντονο μαγνητισμό, γεγονός που θα κάνει ανθρώπους και καταστάσεις, να έρθουν με τα “νερά” σου! Προσπάθησε διακριτικά, να ανακαλύψεις σήμερα ένα μυστικό, που ξέρεις ότι σε αφορά, αφού ευνοείσαι από τις αποκαλύψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτικός τομέας είναι αυτός που σίγουρα θα σε απασχολήσει σήμερα! Ισχυρός ψυχισμός και συναισθηματισμός, έντονη διάθεση για σεξ και ασύγκριτη γοητεία, καθιστά την μέρα, ιδανική για πάθος, καυτές στιγμές και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών και πόθων!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία πολλά τα κέρδη μέσω συνεταίρων ή συνεργατών. Πιθανά χρήματα από κληρονομιά, δανεικά ή από σύντροφο, θα σε... ξελασπώσουν!

Δίδυμοι
Γενικά
Φίλε Δίδυμε, η σημερινή ημέρα, θα σε φέρει σε άμεση επαφή με το κοινό και τις κοινωνικές συναναστροφές σου. Πετυχαίνεις την αρμονία και την ισορροπία, που εδώ και καιρό ήθελες, κοινωνικά! Ωστόσο, ίσως σε απασχολήσει σήμερα μία νομική υπόθεση, αλλά καλό θα ήταν, να μην κάνεις κινήσεις και να μην πάρεις αποφάσεις, πριν συμβουλευτείς κάποιον ειδικό ή έστω, κάποιον που εμπιστεύεσαι απόλυτα! Συμβουλή: Μην θυσιάζεις τις επιθυμίες σου, για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες κάποιου άλλου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ανάγκη σου για ουσιαστική και σταθερή αγάπη, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στον συντροφικό τομέα! Επιδιώκεις ρομαντική νέα σχέση αν είσαι ελεύθερος, επισημοποίηση και σιγουριά αν είσαι δεσμευμένος και γενικά, μία μποέμικη ατμόσφαιρα στον έρωτα! Κάνε κίνηση λοιπόν, η τύχη είναι με το μέρος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, επικεντρώνεσαι στις συναδελφικές σου σχέσεις, όπου λύνονται τα προβλήματα! Έχεις επιχειρηματικό ένστικτο και το αίσθημα της οικονομίας, γεγονός που φέρνει επιτυχία!

Καρκίνος
Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, οι σημαντικότερες απολαβές σήμερα, θα έρθουν μέσα από δραστηριότητες ρουτίνας και δράσεις καθημερινότητας! Μην είσαι ταλαντευόμενος, όσον αφορά υποχρεώσεις και αποφάσεις και γίνε αποφασιστικός, λύνοντας τες σήμερα, που θα έχεις ευκαιρίες! Μπορεί η κόπωση να σου χτυπήσει την πόρτα, αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις πως ξεμπέρδεψες! Αν σήμερα κάποιος σου ζητήσει την βοήθεια σου, απάντησε καταφατικά και θα δεις, πως όλο αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου! Αλλαγές σε στυλ και εμφάνιση, ευνοούνται σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί η θελκτική σου εμφάνιση να φέρει θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου, ωστόσο έχεις την τάση, να υποτιμάς τον εαυτό σου στην ερωτική ζωή σήμερα! Ανάκτηση τώρα της αυτοπεποίθησης σου και της σιγουριάς για την αξία σου, ως ερωτικός σύντροφος! Μην δέχεσαι τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα καταφέρεις περίφημα σε ότι δουλειά σου αναθέσουν σήμερα, στον επαγγελματικό τομέα! Δυσκολεύεσαι σήμερα να πάρεις μια οικονομική απόφαση, γι'αυτό καλύτερα κάνε αύριο, οποιαδήποτε κίνηση.

Λέων
Γενικά
Φίλε Λέοντα, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει ευκαιρίες να ικανοποιηθείς και να αποκτήσεις ευχάριστες εμπειρίες μέσα από απολαύσεις, διασκέδαση, αισθήσεις και λάμψη! Η τύχη θα σε ευνοήσει σε ότι έχει σχέση με δημιουργικότητα, θέματα παιδιών, προβολή του εαυτού σου και διασκέδαση! Επιπλέον εύνοια έχεις, σε θέματα τέχνης, θεάματος και ψυχαγωγίας! Πιθανή απόκτηση ισχυρής φήμης ή απόφαση για επέκταση οικογένειας, αφού η γονιμότητα βαράει... “κόκκινο”!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ζητήματα καρδιάς, είσαι θερμός, γοητευτικός και απολαμβάνεις φλερτ και κατακτήσεις! Βάζεις το συναίσθημα σε προτεραιότητα και πετυχαίνεις πανεύκολα αυτό που θες! Προσοχή μόνο αν είσαι ελεύθερος στην τάση σου να είσαι άστατος ερωτικά και αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι υπερβολικά δραματικός και απαιτητικός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η έντονη δημιουργικότητα σου, θα σου δώσει τα θετικά αποτελέσματα που θες! Εκμεταλλεύσου την εύνοια που έχεις σήμερα στα τυχερά παιχνίδια!

Παρθένος
Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, γίνεσαι σαφώς περισσότερο δραστήριος σε θέματα σπιτιού και οικογένειας! Η οικογενειακή ζωή θα είναι γεμάτη γεγονότα και θα καταφέρεις να δημιουργήσεις, να βελτιώσεις, να διορθώσεις ή και να χαλάσεις δεσμούς, που καιρό ήθελες! Στρέφεσαι σε ψυχικά-ψυχολογικά θέματα, αλλά και στις ανάγκες σου και προσπαθείς αποτελεσματικά να τις καλύψεις! Το ενδιαφέρον σου για την οικογενειακή ζωή και κατάσταση, πιθανόν να σε κρατήσει σπίτι σήμερα, αφού δεν θα έχεις διάθεση για εξόδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, πιθανόν να επικοινωνήσεις με ένα άτομο του παρελθόντος! Προσοχή μόνο, σε λάθος κινήσεις, που μπορεί να σε πληγώσουν με την έκβαση που θα έχουν! Αν έχεις ήδη σύντροφο, μην παρασύρεσαι σε υπερπροστατευτική συμπεριφορά, που ενδεχομένως να είναι και καταπιεστική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, όλες οι εξελίξεις θα είναι θετικές, αρκεί να μην είσαι εύθικτος! Θα σου δημιουργηθεί σήμερα, το αίσθημα της οικονομίας και υπάρχει μεγάλη δυνατότητα να βοηθηθείς οικονομικά, από ένα συγγενικό σου πρόσωπο!

Ζυγός
Γενικά
Μία ημέρα γεμάτη περιπέτεια η σημερινή αγαπητέ Ζυγέ! Πολλές οι εξελίξεις και οι αλλαγές κάθε είδους σήμερα, με θετικά για σένα αποτελέσματα, λόγω της τύχης σου! Μπορεί κάποιοι εντός του κοινωνικού σου περιβάλλοντος να σε χαρακτηρίσουν ευμετάβλητο, αλλά αυτό είναι και το χαρακτηριστικό, που θα σε βοηθήσει να προσαρμόζεσαι και να εκμεταλλεύεσαι ότι καινούργιο έρθει τώρα! Είσαι πολύ δραστήριος και κυρίως αποτελεσματικός, όσον αφορά την κατάκτηση των στόχων και των ονείρων σου την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι φιλικές σου συναναστροφές, είναι εκείνες που θα έχουν την γλυκιά ευθύνη, για τις θετικές ερωτικές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα! Γενικά, νιώθεις ισχυρή έλξη για το περίεργο και το ασυνήθιστο ερωτικά και σήμερα, σπας τα ταμπού σου! Οι σκέψεις σου είναι γεμάτη επιθυμίες αλλιώτικες και οτιδήποτε μονότονο, σε απωθεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, επικεντρώνεσαι στις καλές σχέσεις με συναδέλφους! Επιπλέον ασχολείσαι με έρευνα και προβολή ιδεών, πράγμα που σε οδηγεί στην επιτυχία! Οικονομικά, μετανιώνεις για παλαιότερα ανούσια έξοδα.

Σκορπιός
Γενικά
Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα έχεις την τάση να απομονώνεσαι από τους άλλους και να μειώσεις κατά πολύ τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Τα συναισθήματα σου και οι επιθυμίες σου, κυριαρχούν σαφώς πάνω στη λογική σου και ίσως τα επίπεδα της ενέργειας σου ή της διάθεσης σου κυμαίνονται, κατά την διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, εφόσον σήμερα, διαθέτεις ισχυρή διαίσθηση και ψυχικές διορατικές ικανότητες, μπορείς να κινηθείς παρασκηνιακά, προκειμένου να πετύχεις στόχους και σκοπούς! Μην αρνηθείς να προσφέρεις ανιδιοτελή βοήθεια, αφού θα νιώσεις ικανοποίηση και ψυχική ολοκλήρωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, θα υπάρξουν απογοητεύσεις στον έρωτα, ειδικά αν σε ενδιαφέρει ένα άτομο απαγορευμένο ή έχεις κρυφό δεσμό. Οι ενοχές, σε συνδυασμό με την επιθυμία, θολώνουν το τοπίο και δεν ξέρεις τι ακριβώς γίνεται με το αντικείμενο του πόθου σου! Μην ρισκάρεις όσον αφορά τα ερωτικά μυστικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα είναι συνεχής η διακύμανση στα οικονομικά σου και αυτό ίσως σε αγχώσει! Επαγγελματικά, δεν έχεις διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές με συναδέλφους, ωστόσο η απόδοση σου είναι άψογη!

Τοξότης
Γενικά
Σήμερα φίλε Τοξότη, έχεις επιθυμία, αλλά και ικανότητα να πετύχεις φήμη και αναγνώριση, μέσα από δραστηριότητες και αλλαγές. Οτιδήποτε σε αφορά , επιθυμείς να λαμβάνεις ενεργά μέρος και αν είναι δυνατόν, να είστε εσύ το κέντρο της προσοχής! Είσαι φιλόδοξος, ικανός να πείσεις και να πετύχεις, έξυπνος, με αποτελεσματική τάση σε σχεδιασμούς, πρωτοτυπίες και νέα ξεκινήματα! Είσαι έτοιμος σήμερα, για την απόλυτη επιτυχία, την οποία επιδιώκεις και κατακτάς με κάθε τρόπο! Σχέσεις με μητέρα ή γενικά γυναίκες, ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον ερωτικό τομέα, επιλέγεις να λειτουργείς αποκλειστικά και μόνο με την καρδιά, απορρίπτοντας την λογική, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις με δημιουργία σκανδάλων! Ωστόσο, η προσωπική σου γοητεία και λάμψη, μπορεί πανεύκολα να μαγέψει τον οποιοδήποτε! Μην ασχολείσαι με ένα παρελθόν, που έχει αφήσει ανεξίτηλα αρνητικά σημάδια, στην καρδιά και την ψυχή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα πετυχαίνεις σήμερα, αναγνώριση και φήμη. Ωστόσο στον οικονομικό τομέα, η τάση σου για ονειροπολήσεις, φέρνει έξοδα, που πιθανόν αργότερα μετανιώσεις!

Αιγόκερως
Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα σε ωθεί σε πολλές μυστικές υποθέσεις, αλλά και παρασκηνιακές κοινωνικές συναλλαγές. Επωφελείσαι μέσα από αποκαλύψεις μυστικών, “ψαρέματα” συναισθημάτων και ανακάλυψη μίας αλήθειας που δεν είχε βγει στην επιφάνεια! Οφείλεις ωστόσο να προστατεύεις τον εαυτό σου, από ψεύτικες κατηγορίες, σχόλια πίσω από την πλάτη σου και κουτσομπολιά εις βάρος σου! Μην σε ενδιαφέρουν και μην ασχολείσαι καν, με τέτοιου είδους εχθρούς, αφού ουσιαστικά δεν μπορούν να σε βλάψουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας παρασκηνιακός έρωτας, ίσως πρωταγωνιστήσει στην ζωή σου σήμερα και θα αλλάξει όλα σου τα δεδομένα! Ο ρομαντισμός σε διακατέχει αδιαμφισβήτητα και έλκεσαι απόλυτα από αυτόν. Ωστόσο, σήμερα ίσως κάνεις πολλές θυσίες στο όνομα του Έρωτα και διακινδυνεύσεις την προσωπική ελευθερία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προβλήματα θα υπάρξουν στον εργασιακό χώρο, ιδίως στις σχέσεις με τις γυναίκες! Μην σε επηρεάζει οποιαδήποτε φαινομενική εχθρότητα, αφού θα είναι παροδική! Οικονομικά, θα υπάρχουν απότομα σκαμπανεβάσματα!

Υδροχόος
Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, είσαι στα καλύτερα σου σήμερα! Η σημερινή ημέρα θα φέρει πολλούς φίλους και γνωστούς, στην καθημερινότητα σου και το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις υπέροχα και θα νιώσεις πλήρης! Θα αποκτήσεις κέρδη ή οφέλη μέσω ομαδικών δραστηριοτήτων! Έλκεις τους άλλους, αφού είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και συζητήσιμος. Τα οράματα σου και οι επιθυμίες σου, είναι πολύ ισχυρές και ναι, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να τα υλοποιήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις σίγουρα νέες γνωριμίες αν είσαι ελεύθερος και ανανέωση ή αναζωπύρωση σχέσης αν είσαι ήδη με το ταίρι σου! Συμβουλή: Μην προσπαθείς να ελέγχεις συνεχώς τις αισθήσεις σου και τα συναισθήματα σου, απλά για να φαίνεσαι ανεξάρτητος και αυτόνομος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή μέρα θέλει ωριμότητα. Μεταβλητότητα θα υπάρχει στους επαγγελματικούς στόχους και αστάθεια στο πορτοφόλι σου!

Ιχθύες
Γενικά
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, θα έχεις την επιθυμία, αλλά και την ικανότητα να ακολουθήσεις μία δημόσια ζωή και να αποκτήσεις φήμη και ουσιαστική αναγνώριση. Βελτιώνεις την θέση σου στην κοινωνία και είσαι διατεθειμένος να προσπαθήσεις πολύ, προκειμένου να την διατηρήσεις! Ξυπνάς τις ξεχασμένες σου φιλοδοξίες και το επιχειρηματικό σου ένστικτο και σήμερα μπορείς να διακριθείς, να αναγνωρισθείς και φυσικά να πετύχεις! Αποφεύγεις και διορθώνεις πλήρως, θέματα που έχουν να κάνουν με σκάνδαλα, συκοφαντίες και κουτσομπολιά, εις βάρος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η επιρροή του συντρόφου, θα είναι καθοριστική για την διαμόρφωση της προσωπικότητας σου, αλλά και για τις προσωπικές επιλογές σου! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις σήμερα την ευκαιρία να δημιουργήσεις έναν συναισθηματικό δεσμό, ο οποίος θα σε ανεβάσει πολύ κοινωνικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, δίνεις όλο σου το “είναι” και αρπάζεις ευκαιρίες, κατακτώντας την επιτυχία! Οικονομικά, το παρακάνεις με την οικονομία και χάνεις ευκαιρίες να περάσεις καλά!
oroskopos.gr




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια