ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Οργισμένος ο Καμμένος. Έτοιμος να καταψηφίσει την Κυβέρνηση. Αύριο στις 12:30 δίνει έκτακτη συνέντευξη τύπου.

«Στα κάγκελα», κατά κυριολεξία, είναι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και σύμφωνα με πηγές του στενού του περιβάλλοντος είναι αποφασισμένος να καταψηφίσει την Κυβέρνηση και να αφήσει πίσω του την συνεργασία του με τον Αλ. Τσίπρα περνώντας στην αντιπολίτευση.



Ο Αλ. Τσίπρας επισπεύδει τη συνάντησή του με τον Π. Καμμένο, που είχε προγραμματιστεί για την Δευτέρα και τον βλέπει αύριο Κυριακή στις 10:30 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του Π. Καμμένου επιμένουν ότι ο ίδιος είναι εξοργισμένος με τον Αλ. Τσίπρα, γιατί δεν τήρησε τις δύο δεσμεύσεις, που είχε αναλάβει απέναντί του: Η πρώτη ήταν να μην δεχθεί κανέναν βουλευτή των ΑΝΕΛ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και η δεύτερη να φέρει τη Συμφωνία των Πρεσπών τον Μάρτιο στη Βουλή των Ελλήνων.

Αν δεν υποχωρήσει ο Αλ. Τσίπρας τότε ο Π. Καμμένος θα καταψηφίσει την Κυβέρνηση και θα περάσει στην αντιπολίτευση, με αιχμή του δόρατος την διαφωνία του για τη Συμφωνία των Πρεσπών», υπογραμμίζουν πηγές του περιβάλλοντος του ΥΕΘΑ προς το europost.gr.


Ήδη, το γραφείο Καμμένου έκλεισε μεγάλη αίθουσα στο ξενοδοχείο «Ολύμπικ Ρουαγιάλ» για να δώσει έκτακτη συνέντευξη τύπου ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Αλ. Τσίπρα γύρω στις 12:30 αύριο το μεσημέρι.




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια