Αν δεν ήταν δήμαρχος ο Κονδύλης θα χανόταν το κολυμβητήριο για 650 ευρώ το μήνα! ~ ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΕΥΧΕΣ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


Ευχές του Εντεταλμένου Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Γιώργου Αγγελόπουλου της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική»  Ευχές της Δημοτικής Συμβούλου Γλυφάδας κ. Ελεονώρα Μαρουλή – Σαπουνάκη Ευχές της Δημοτικής Συμβούλου Γλυφάδας κ. Μπέσσυ Αργυράκη Ευχές του Δημοτικού Συμβούλου Γλυφάδας κ. Στυλιανού Κουρουπάκη του Συνδυασμού «Η Γλυφάδας μας»  Ευχές του Δημοτικού Συμβούλου Γλυφάδας κ. Δημήτρη Νιτσιόπουλου του Συνδυασμού «Η Γλυφάδας μας» Ευχές του Δημοτικού Συμβούλου Γλυφάδας Μουλακάκη Βασιλείου του Συνδυασμού «Η Γλυφάδας»

ΤΟΠΙΚΑ

Αν δεν ήταν δήμαρχος ο Κονδύλης θα χανόταν το κολυμβητήριο για 650 ευρώ το μήνα!

Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια! Αν η παράταξη του δημάρχου δεν είχε την πλειοψηφία, θα «τιναζόταν» στον αέρα η διαπραγμάτευση του δήμου με την «Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου», στην οποία ανήκει όλη η έκταση της μαρίνας Αλίμου (και το δημοτικό κολυμβητήριο) και έτσι ξαφνικά θα γκρεμιζόταν, όπως ήταν και το αρχικό σχέδιο.


Και οι επαναστάτες και επαναστάτριες δημοτικοί σύμβουλοι, δεν θα έβρισκαν τρύπα για κρυφτούν!

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, έχει κατασκευαστεί στην έκταση της μαρίνας Αλίμου, η οποία ανήκει στην ΕΤΑΔ Α.Ε.

Όταν ξεκίνησε η πρώτη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την παραχώρηση της μαρίνας (τότε ήταν δήμαρχος ο Θάνος Ορφανός), είχε ληφθεί απόφαση να κατεδαφιστεί το κολυμβητήριο και να γίνει αλλού.

Οι υποψήφιοι επενδυτές, δεν το ήθελαν «στα πόδια τους», γιατί αφενός καταλαμβάνει μεγάλο κομμάτι της έκτασης, αφετέρου δεν θα είχαν καθόλου έσοδα.

Μάλιστα γίνονταν και συζητήσεις για το μέρος που θα μεταφερόταν αλλά όλα ήταν στον αέρα γιατί δεν είχε ξεκαθαριστεί το πιο βασικό:

Ποιος θα έβαζε τα εκατομμύρια για να το φτιάξει από την αρχή. Ο επενδυτής, λίγο δύσκολο να το δεχόταν, το κράτος δεν είχε και δεν έχει μία για τέτοια έργα, μάλλον ο δήμος θα πλήρωνε, δηλαδή οι δημότες!

Όταν βγήκε δήμαρχος ο Κονδύλης, μια από τις πρώτες ενέργειες που έκανε, ήταν να απειλήσει να τινάξει στον αέρα τον διαγωνισμό για τη μαρίνα, αν ο υποψήφιος επενδυτής δεν δεχόταν να συνεχίσει το κολυμβητήριο να λειτουργεί στη θέση του.

Τότε ήταν πρόεδρος στο ΤΑΙΠΕΔ, ο Στέργιος Πιτσιόρλας (το ΤΑΙΠΕΔ είχε στην εποπτεία του την ΕΔΑΔ).

Ο Κονδύλης άρχισε να κάνει γνωστό το θέμα στα ΜΜΕ, οι υποψήφιοι επενδυτές κατάλαβαν ότι αν δεν συμφωνήσει ο δήμαρχος θα έχουν πρόβλημα, το ΤΑΙΠΕΔ φοβήθηκε ότι δεν πρόκειται να κατέβει κανένας στον διαγωνισμό και  μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις ο δήμος Αλίμου κατάφερε να εξασφαλίσει:

Την παραμονή του κολυμβητηρίου για 40 χρόνια και την κατασκευή ενός κτιρίου, με χρήματα του επενδυτή, 200 τετραγωνικών, το οποίο θα στεγάσει τη Δημοτική Πινακοθήκη Αλίμου.
Δηλαδή ο δήμος και το κολυμβητήριο θα συνεχίσει να έχει και θα μπορεί να εκθέτει τα έργα τέχνης που έχει αποκτήσει, σε δικό του χώρο και μάλιστα μέσα στη μεγαλύτερη μαρίνα της Ν/Α Μεσογείου!

Στο μεταξύ τη θέση του ΤΑΙΠΕΔ παίρνει το Υπερταμείο που είναι σε όλους γνωστό ότι ελέγχεται από τους δανειστές

Το Υπερταμείο, όπως εξήγησε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος σαν νομικός «ξεσκονίζει» όλες τις συμβάσεις, δεν δέχεται με τίποτα, την παραχώρηση εκτάσεων που βρίσκονται στο portfolio του δωρεάν.

Δηλαδή παραχωρεί την έκταση του κολυμβητηρίου για 40 χρόνια, αλλά θα πρέπει να εισπράττει κάποιο ενοίκιο, έστω συμβολικό.

Το οποίο, πάντα με σκληρές διαπραγματεύσεις, ορίστηκε στο ποσό των 7.800 ευρώ/χρόνο. Δηλαδή 650 ευρώ το μήνα. 

Οι κυρίες δημοτικοί σύμβουλοι του «Άνω Κάτω στο Καλαμάκι», που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και μαζί με τους ΑΝΕΛ, μας «φόρεσαν» το Υπερταμείο,  Ελένη Μπελιά,  Αμαλία Αθανασοπούλου και Αλέκα Γιαννούτσου ψήφισαν λευκό γιατί όπως είπαν έπρεπε να γίνει η παραχώρηση δωρεάν!
Δηλαδή, αν ο Κονδύλης δεν κατάφερνε να εξασφαλίσει πλειοψηφία για να περάσει το θέμα, θα χαλούσε η συμφωνία, για 650 ευρώ το μήνα!

Κατά, ψήφισαν η Κυριακή Καμαρινού από τη Λαϊκή Συσπείρωση (το ΚΚΕ παραμένει σταθερό στις απόψεις του) αλλά και ο ανεξάρτητοι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Ταξιάρχης Δήμου, που ανήκαν στον συνδυασμό του Κονδύλη. Ο πρώτος παραιτήθηκε, ανεξαρτητοποιήθηκε και κατεβαίνει για δήμαρχος (;) και ο δεύτερος αποπέμφθηκε από τον Κονδύλη.

Εξαίρεση από την αντιπολίτευση αποτέλεσε η θετική ψήφος του δημοτικού συμβούλου της παράταξης του Νίκου Τσαμπαρλή (Ν.Δ.), Νίκου Αλεξόπουλου και της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Γιώτας Προυντζοπούλου.

Οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι από τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης απουσίαζαν.

ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης
ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΡΟΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ & ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ

Κυριότερη είδηση

Live χάρτης με τα κρούσματα κορωνοϊού σε περιοχές της Ελλάδας

Live χάρτης με τα κρούσματα κορωνοϊού σε περιοχές της Ελλάδας

Η αγορά σας περιμένει να σας εξυπηρέτηση

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΣΩΣΤΑ & ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

#Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

klinostrom

Ετικέτες

Blog Archive