ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«Καταπέλτης» ο Μητσοτάκης: Ψεύτες Τσίπρας-Καμμένος, πήραν «στημένο διαζύγιο»

«ΖΗΤΩ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ»


«Δεν θα ακούσετε από τα δικά μου χείλη καλωσορίζω τον Μακεδόνα πρωθυπουργό στη χώρα μας» σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης.



Δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για «στημένο διαζύγιο» Τσίπρα-Καμμένου επισημαίνοντας πως «η λογική τους οδήγησε τη χώρα σε παρακμή».

«ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ συγχωνεύτηκαν» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζοντας πως Τσίπρας-Καμμένος «είναι σε απόλυτη συνεννόηση» και αυτή τη στιγμή βλέπουμε «ένα κακοστημένο θέατρο για να βολευτούν και οι δύο».

Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τους βουλευτές που θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης να αναλογιστούν τι πάνε να κάνουν και επεσήμανε ότι εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση σημαίνει ψήφος υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Ο Τσίπρας είναι ταυτισμένος με το ψέμα, την εξαπάτηση και την εθνική ταπείνωση. Είναι τα κοινά του με τον κ. Καμμένο» τόνισε και ανέφερε πως τον προσεγγίζουν άνθρωποι που θα ψηφίσουν ΝΔ για πρώτη φορά.

«Στόχος μας η σταθερότητα και η αναγέννηση της χώρας» ξεκαθάρισε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Αν κρίνω από τις δηλώσεις βουλευτών που ανακάλυψαν ξαφνικά τη γοητεία Τσίπρα είναι πιθανό να πετύχει τον στόχο των 151 για την ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν θα απολαμβάνει όμως την εμπιστοσύνη του λαού. Η πιο καθαρή λύση είναι εκλογές τώρα. Επιμένω σε διαφορετικό ύψος και ήθος εξουσίας» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Μάλιστα, ανέφερε πως η προεκλογική περίοδος είναι μια ευκαιρία για να«ξεσαλώσει ο Αλέξης Τσίπρας με διορισμούς».

Ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε στον Πάνο Καμμένο για την πρόταση μομφής λέγοντας πως κινείται με «τραγικότητα. Είχε τη δυνατότητα να ρίξει την κυβέρνηση και δεν το έκανε. Αν συμφωνούσαμε ότι η ονομασία των Σκοπίων ήταν Χώρα της Κεντρικής Βαλκανικής με μακεδονική εθνικότητα, αυτό δεν θα μας άρεσε. Τέτοια στοιχεία κρύβουν αλυτρωτισμό από τους γείτονές μας. Η θέση της ΝΔ δεν έχει αλλάξει, είναι στα βήματα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που δεν αναγνώρισε μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα γιατί ήξερε τους κινδύνους», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα. Η Συμφωνία είναι γραμμένη με τέτοιο τρόπο που υπάρχει η μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα. Ο Ζάεφ έχει τη δυνατότητα να δηλώνει Μακεδόνας και εγώ αυτό δεν θα το δεχτώ. Θα καταψηφίσουμε τη Συμφωνία και αν μεσολαβήσουν εκλογές δεν θα την επικυρώσουμε», τόνισε. «Δεν θα ακούσετε από τα δικά μου χείλη καλωσορίζω τον Μακεδόνα πρωθυπουργό στη χώρα μας» σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης.

«Από τις σχέσεις καλής γειτονίας θα εξαρτηθεί η ευρωπαϊκή πορεία των Σκοπίων», συμπλήρωσε.

«Η κυρία Μέρκελ είπε δημόσια πως διαφωνήσαμε για τη Συμφωνία. Αν δεν περάσει η Συμφωνία διαπραγματευόμαστε από την αρχή, από μηδενική βάση», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Δεν έχω δεχτεί πιέσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Εξήγησα στο ΕΛΚ ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων είναι απέναντι. Το ΕΛΚ σέβεται τη διαφορετική άποψη. Τα ίδια είπα εντός και λέω και εκτός. Η κυρία Μέρκελ περιμένατε να σας πει ότι υπήρξε κάποιου είδους συνεννόηση;».

«Έχουμε τη δυνατότητα να υποβάλλουμε πρόταση μομφής όποτε θέλουμε. Έχουμε μπροστά μας την ψήφο εμπιστοσύνης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η κυβέρνηση αυτή ζημιώνει τον τόπο, ήρθαν σε συνεννόηση Τσίπρας-Καμμένος για τους βουλευτές», ανέφερε.

«Ο Τσίπρας έκανε τους φτωχούς, φτωχότερους, έπληξε τους αδύναμους, έκοψε το ΕΚΑΣ. Οι αδύναμοι συμπολίτες μας επλήγησαν με τον πιο σκληρό τρόπο» είπε ο κ. Μητσοτάκης και επεσήμανε πως η ΝΔ προσανατολίζεται στη μείωση των φόρων και των εισφορών αλλά και νέες θέσεις εργασίας.

Σε ερώτηση για το πως θα στηριχτούν οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες απάντησε: «Έχω μιλήσει για την ανάγκη να έχουμε πρότυπα σχολεία. Όταν μιλάω για ευνομία, να μην υπάρχει εικόνα μπαχάλου, αυτό ευνοεί τους πλούσιους στην Εκάλη; Όταν μιλάμε για επέκταση Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος αναφερόμαστε στους πλούσιους;»

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως στόχος είναι να βελτιωθεί η ζωή όλων των Ελλήνων, ξεκινώντας από τους πιο αδύναμους και επανέλαβε ότι «θέλουμε να μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ».

«Εγώ δεν είπα ποτέ στους Έλληνες ότι θα καταργήσω τον ΕΝΦΙΑ. Έχω πει ότι θα μειωθεί για όλους 30% σε ορίζοντα διετίας και θα ωφελήσει κυρίως τη μεσαία τάξη», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι αντιλαμβάνεται διαφορετικά την ευημερία των πολιτών από τον κ. Τσίπρα και «θέλω να πείσω τους πολίτες πως αξίζουμε καλύτερα. Αν έχουμε καλές σχέσεις με τους εταίρους μας μπορούμε να ήμαστε καλύτερα. Μία κυβέρνηση που θα κερδίσει την αξιοπιστία των Βρυξελλών και των αγορών μπορεί να συζητήσει για τα πρωτογενή πλεονάσματα και να βρει χώρο για φορολογικές απαλλαγές. Είμαι ειλικρινής και λέω τι μπορώ να κάνω στους πολίτες. Θα παραλάβουμε μία προβληματική χώρα, το λέω. Άμεση προτεραιότητα μείωση του κόστους δανεισμού για τη χώρα, να λειτουργήσει το τραπεζικό σύστημα».

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για συγκράτηση δαπανών στο Δημόσιο χωρίς απολύσεις: «Ο κ. Τσίπρας έδωσε 700 εκατ. κοινωνικό μέρισμα. Η επιλογή μας να δώσουμε 2.000 ευρώ σε κάθε παιδί που γεννιέται στοιχίζει 180 εκατ. Το κόστος μισθοδοσίας του Δημοσίου αυξήθηκε από το 2015 κατά 2 δισ. ευρώ. Δεν πρόκειται να λειτουργήσουμε με στρατιές. Θα γίνονται λελογισμένες προσλήψεις, όχι απολύσεις. Μπορούμε να περιορίσουμε το αποτύπωμα του κράτους. Να δοθεί χώρος για να αναπνεύσει ο ιδιωτικός τομέας».

«Μειώσαμε τον ΦΠΑ στην εστίαση το 2014 και διαφωνούσαμε με την Τρόικα. Είχαμε δίκιο τότε. Υπάρχει κάποιος επιτυχημένος Έλληνας που δεν αισθάνεται ότι δεν πρέπει να φοροδιαφύγει;», ρώτησε ρητορικά τον πρωθυπουργό.

Χρειάζονται τολμηρές πολιτικές για την αναθέρμανση της οικονομίας, σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη.

«Πιστεύουμε στις ιδιωτικές επενδύσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το πιστεύει. Δεν ενδιαφέρεται ούτε για τις δημόσιες επενδύσεις. Εμείς ξέρουμε τα προβλήματα που υπάρχουν. Μπορούμε να κάνουμε γενναίες τομές στο Δημόσιο τομέα για να βοηθήσουμε τις επενδύσεις. Η χώρα πρέπει να κερδίσει αξιοπιστία», είπε και τόνισε πως η Ελλάδα μπορεί να κάνει τη μεγάλη αναπτυξιακή έκπληξη.

Για την Παιδεία είπε πως «χρειάζεται ενίσχυση αλλά δεν θα μιλήσω για αριθμό προσλήψεων. Πρέπει να μελετήσω τα στοιχεία. Οι προσλήψεις στην Παιδεία θα ξεκινήσουν από τις προσλήψεις για την ειδική αγωγή, για τα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη» και ξεκαθάρισε πως προσλήψεις θα γίνονται μόνο μέσω ΑΣΕΠ.

Για τα δάνεια της ΝΔ είπε πως «ήταν αποτέλεσμα άλλης εποχής. Αυτή η πρακτική δεν υπάρχει σήμερα. Περιόρισα τις δαπάνες του κόμματος κατά 70% και απευθύνθηκα στον απλό Νεοδημοκράτη να δώσει μια ετήσια συνδρομή. Έχουμε 155.000 Νεοδημοκράτες που δίνουν ένα ευρώ το μήνα για να στηρίξουν οικονομικά το κόμμα. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου. Έχω κάνει ότι περνάει από το χέρι μου για να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση».

«Η άποψη μας για τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία δεν αλλάζει. Οι πολίτες είναι ελεύθεροι να διαδηλώσουν ειρηνικά όπως θέλουν», τόνισε.

Σε ερώτηση για το με ποιον θα κυβερνήσει αν δεν εκλεγεί αυτοδύναμος απάντησε πως «θα επιδιώξω σύγκληση το έχω πει. Μπορώ να σας πω μετά βεβαιότητας ότι μετά τις επόμενες εκλογές η χώρα δεν θα είναι ακυβέρνητη και δεν θα οδηγηθούμε σε εκλογές με απλή αναλογική για να μπει ο κ. Τσίπρας από την πίσω πόρτα. Θα κυβερνήσω με τους καλύτερους. Θα αναζητήσω και στελέχη εκτός ΝΔ αν κρίνω ότι μπορούν να κάνουν καλά τη δουλειά τους».

Στα μέσα Φεβρουαρίου θα παρουσιάσουμε αναλυτικά το πρόγραμμα της Υγείας, αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΝΔ.


«Ζητώ ισχυρή εντολή για να εφαρμόσω το πρόγραμμα που με ειλικρίνεια παρουσιάζω στον ελληνικό λαό», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.






ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια