ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Τετάρτη 27 – 02 -2019

Η Σελήνη σήμερα σχηματίζει Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και μας φέρνει απογοητεύσεις! Εξιδανικεύσεις, ουτοπίες, ψευδαισθήσεις και... ανεντιμότητες, τώρα απομυθοποιούνταικαι προσγειώνουν απότομα στην πραγματικότητα, Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!


Κριός
Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, εκμεταλλεύσου όσο μπορείς την αυξημένη τύχη σου! Έχεις ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την ανάγκη τώρα της προσωπικής ανεξαρτησίας και ελευθερίας! Μπορείς και εκφράζεσαι ακριβώς όπως πρέπει και να πραγματοποιείς αυτά που θέλεις και έχεις ως στόχους στη ζωή σου, την παροντική περίοδο! Δύσκολα παραβιάζεις τις προσωπικές σου αρχές, αλλά βρίσκεις εύκολα τρόπους με τα εκφραστικά σου μέσα και ταλέντα, να πείσεις τους άλλους για τα «θέλω» σου! Ναι σε κοινωνικές επαφές, εξόδους και χαρμόσυνες μετακινήσεις, σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι στο κέφι, την αισιοδοξία και στο επικοινωνιακό σου ταλέντο, για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες συναρπαστικές και γοητευτικές γνωριμίες! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος και θες να κάνεις μία απαραίτητη συζήτηση σήμερα με τον σύντροφο, με θετική έκβαση, τώρα είναι η ιδανική περίοδος, αφού το αποτέλεσμα θα είναι αυτό ακριβώς που θες και επιδιώκεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πες ναι σε ευκαιρίες και λύσεις που σου δίνουν οι άλλοι! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα για συμφωνίες, υπογραφές, αλλά και μακροπρόθεσμες αποφάσεις!

Ταύρος
Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, ορθώς και δίνεις μεγάλη σημασία στην εξερεύνηση του εσωτερικού σου κόσμου και στην αναζήτηση των βαθύτερων στοιχείων της προσωπικότητάς σου, ακόμα κι αν χρειαστεί να μην συναναστραφείς κοινωνικά με άλλους ανθρώπους. Έχεις την ευκαιρία, να μεταμορφώσεις τον εαυτό σου, αλλά και να βελτιώσεις την ζωή σου! Μην ανοίγεσαι εύκολα στις διαπροσωπικές σου επαφές, ιδίως όσον αφορά τα σχέδια σου, αφού όσο λιγότερα ξέρουν οι άλλοι για σένα, τόσο πιο ασφαλής και σίγουρος μπορείς να είσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην ερωτική σου ζωή, κάποια γεγονότα και συγκυρίες θα σου δώσουν μεγάλη ψυχική δύναμη, αλλά και συναισθηματική ικανοποίηση. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να γοητεύσεις και να σαγηνεύσεις τον καθένα, τώρα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, να ξέρεις πως είναι πολύ σημαντικό να μάθεις να συγχωρεί και να μην επαναφέρεις προβλήματα που θα φθείρουν την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά και επαγγελματικά, κάποια γεγονότα σήμερα θα σε βοηθήσουν σημαντικά, να ξεδιαλύνεις διάφορα ζητήματά και να λύσεις προβλήματα!

Δίδυμοι
Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, προσπάθησε απλά να είσαι ο εαυτός σου και θα δεις πως θα καταφέρεις να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας! Δίνεις προτεραιότητα στις σχέσεις σου και πετυχαίνεις αρμονικές διαπροσωπικές επαφές και συνεργασίες με τους άλλους. Οι καταστάσεις που χαρακτηρίζονταν μέχρι τώρα, από εντάσεις και συγκρούσεις, τώρα επιτέλους τελειώνουν, έτσι όπως πρέπει! Με τον πιο σωστό και δίκαιο τρόπο! Κερδίζεις την αποδοχή των άλλων, είσαι δημοφιλής και πολύ αγαπητός, γεγονός που εξυπηρετεί τους προσωπικούς σου στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά σου, επηρεάζεσαι πολύ εύκολα από την γνώμη των άλλων και αυτό ίσως σου προκαλέσει κάποια προβλήματα! Ωστόσο η τύχη είναι με το μέρος σου! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία ή η έναρξη μίας νέας σχέσης! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ενδυνάμωση συναισθηματική με τον σύντροφο και σταθερότητα στην σχέση σας! Τρυφερότητα και συναίσθημα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η επαγγελματική ή οικονομική αβεβαιότητα που πιθανόν να βιώσεις σήμερα, θα έχει ως αποτέλεσμα να σε παρασύρει σε αυθόρμητα λάθη!

Καρκίνος
Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα αισθάνεσαι για κάποιο λόγο ότι η αξία σου, εξαρτάται πολύ περισσότερο από συνήθως, από την γνώμη των άλλων και για το λόγο αυτό, αποφασίζεις να βοηθάς και να εξυπηρετείς ανιδιοτελώς τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν! Αυτό, ναι μεν είναι αξιοθαύμαστο, όμως χρειάζεται και προσοχή, αφού μπορεί να γίνεις θύμα εκμετάλλευσης από ορισμένους! Μην πιστεύεις λοιπόν, ότι πρέπει μόνο εσύ να είσαι αυτός που θα κάνει κάτι, όταν ο άλλος χρειάζεται βοήθεια, αλλά να τρέξουν και οι άλλοι για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει σήμερα η πιθανότητα, να εκδηλωθεί ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στη δουλειά, αλλά πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και διακριτικά, για να μην εκτεθείς! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, καταφέρνεις με τον σύντροφο, να διαμορφώσεις εντελώς διαφορετικά την καθημερινότητά της σχέσης σου και θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετή η εύνοια στον επαγγελματικό τομέα και είναι σίγουρη η επιτυχία, αν εργασθείς σκληρά! Οικονομικά σήμερα, θα καταφέρεις να κλείσεις πολλές εκκρεμότητες!

Λέων
Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα το κέφι και η διάθεση σου είναι στα… καλύτερα τους! Καταφέρνεις πανεύκολα να αποσπάς την προσοχή, τα βλέμματα και τον θαυμασμό των ανθρώπων γύρων σου! Ξεχωρίζεις και απολαμβάνεις το… «χειροκρότημα» των άλλων, με πράξεις και κανακέματα! Δες την ζωή με πιο ανέμελο μάτι, κοινωνικοποιήσου, λάμψε, δημιούργησε και διασκέδασε όσο πιο πολύ μπορείς, χωρίς όμως να παρασυρθείς σε επιπολαιότητα και έπαρση, που ίσως φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα, από αυτό που επιθυμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά σου, νιώθεις απόλυτα επιθυμητός, ερωτεύσιμος και απολαμβάνεις κατακτήσεις και θαυμαστές, αν είσαι ελεύθερος και πολύ πιθανό να έρθει τώρα μία νέα γνωριμία, πολλά υποσχόμενη! Αν είσαι δεσμευμένος πες όχι στις συναισθηματικές ανωριμότητες και επιπολαιότητες, αλλά και σε συμπεριφορές έπαρσης και εγωκεντρισμού! Ζήσε καυτές παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο, χωρίς να απαιτείς όλο και περισσότερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις στόχους και φιλοδοξίες στο χώρο εργασίας, ενώ στα οικονομικά ρισκάρεις υπερβολικά και πιθανόν αυτό να μην σου βγει σε καλό!

Παρθένος
Γενικά
Σήμερα φίλε Παρθένε, αποφασίζεις να επικεντρωθείς στους δικούς σου ανθρώπους, την οικογένεια σου και σε θέματα σπιτιού, αφού εκεί θα σε οδηγήσουν γεγονότα και συγκυρίες σήμερα! Διορθώνεις οικογενειακές σχέσεις και πετυχαίνεις την εξομάλυνση τους! Προσοχή όμως, διότι ίσως καταλήξεις να φορτώνεσαι συναισθηματικά, με τα προβλήματά των άλλων, χωρίς να σε αφορούν άμεσα! Αρκετές φορές μέσα στην ημέρα, η διαίσθηση σου είναι αυτή που θα σου δώσει λύσεις, γι’αυτό μην την υποτιμάς και εκμεταλλεύσου την!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά σου, αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να επιδείξεις τρυφερότητα και κυρίως φροντίδα προς τον σύντροφο και θα δεις πως θα στο ανταποδώσει και εκείνος! Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι σε μία κίνηση που θα κάνει προς εσένα, ένας παρελθοντικός έρωτας τώρα, αν αυτό που επιδιώκεις είναι η επανασύνδεση! Αν πάλι ψάχνεις για μία νέα γνωριμία, δεν είναι μάλλον η κατάλληλη περίοδος, εκτός αν έρθει μέσω ενός συγγενικού προσώπου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετά θετικές θα είναι οι εξελίξεις στην δουλειά, ενώ οικονομικά, θα υπάρξουν θέματα που θα σου προκαλέσουν άγχος και στρες!

Ζυγός
Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα έχεις σκοπό να εξωτερικεύσεις άφοβα, τα συναισθήματά σου και τις σκέψεις σου, απλά μιλώντας γι’ αυτά και εκφράζοντας τα. Επικοινώνησε όσο μπορείς, κάνε γνωριμίες, κανόνισε συναντήσεις, στείλε μηνύματα, σκέψου, αξιολόγησε και συζήτησε με σαφήνεια για τους στόχους και τις επιθυμίες σου και θα δεις ότι θα τους πετύχεις με ευκολία! Η κουβέντα με τους άλλους και οι ειδήσεις ή τα νέα, που θα έχεις, θα είναι οι πηγές της σημερινής χαράς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν σίγουρα σήμερα, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, φλερτ, επαφές, ραντεβού, μηνύματα και πολλά τηλεφωνήματα! Αν ωστόσο, είσαι ήδη δεσμευμένος, μπορείς να απολαύσεις, ανανέωση ή αναθέρμανση σχέσης, μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφό σου! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, έρχονται ερωτικά θετικά νέα που θα σε συναρπάσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον εργασιακό τομέα με όπλο τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, θα έχεις επιτυχία και θα πετύχεις στόχους! Οικονομικά, πρόκειται για την ιδανική ημέρα, όσον αφορά υπογραφές και συμφωνίες!

Σκορπιός
Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα απολαύσεις επιτέλους ασφάλεια, ζεστασιά, ικανοποίηση και σταθερότητα στο περιβάλλον σου, αλλά και γενικά στην ζωή σου! Αν υπάρχουν σκέψεις ή προβληματισμοί όμως, που ακόμα σε βασανίζουν, πιθανόν να βρεις παρηγοριά στο νόστιμο φαγητό ή στην άνεση του κρεβατιού σου! Σίγουρα πάντως, αργά ή γρήγορα, η αυτοεκτίμηση σου θα επανέλθει και θα νιώσεις και πάλι σίγουρος για τον εαυτό σου, αλλά και για ότι έχεις κατακτήσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η συναισθηματική σου ζωή χαρακτηρίζεται από πάθος, αισθησιασμό και ουσιαστικό συναίσθημα! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε απαιτήσεις, καταπίεση, ζήλια και την κτητικότητα σου και αφέσου στον ερωτισμό της ημέρας! Επίσης, σήμερα θα λάβεις μία απόδειξη πίστης από τον σύντροφο, γι’αυτό μείνε συγκρατημένος. Αν είσαι ελεύθερος, ξεχνάς φλερτ και επιφανειακούς έρωτες και επικεντρώνεσαι σε ένα άτομο που ξέρεις ότι μπορεί να σου προσφέρει ερωτική σιγουριά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πραγματοποιείς πολλούς οικονομικούς στόχους σήμερα, αρκεί να διαχειρίζεσαι τα χρήματα, συνετά και λογικά! Επαγγελματικά κάποιες εκκρεμότητες θα μείνουν πίσω και θα αγχωθείς!

Τοξότης
Γενικά
Σήμερα φίλε Τοξότη, ετοιμάσου να ζήσεις την περιπέτεια και να απολαύσεις εμπειρίες κάθε είδους! Μην μείνεις κλεισμένος μέσα στο σπίτι και μην φοβάσαι να πάρεις τα ρίσκα σου και να ζήσεις με πάθος και ένταση την ζωή σου! Προσοχή μόνο, στον υπέρμετρο ενθουσιασμό και την υπεραισιοδοξία, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο, όλα αυτά να είναι παροδικά! Πες ναι σε νέα ξεκινήματα και καινούργια πράγματα, αλλά πάντα, επιστρατεύοντας την λογική σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον συναισθηματικό τομέα, αν είσαι δεσμευμένος, έχεις το επικοινωνιακό ταλέντο, να πείθεις τον σύντροφό σου να σου κάνει τα χατίρια και να εκπληρώνει τις επιθυμίες σου! Αν είσαι ελεύθερος, παίρνεις το ρόλο του κυνηγού και έτσι καταφέρνεις να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! 
Γνωριμίες, ταξίδια και φλερτ, ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, προκαλείς με τα νεύρα σου και ίσως παρεξηγηθείς! Οικονομικά κόψε όσο είναι καιρός τα περιττά έξοδα!

Αιγόκερως.
Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, θα καταφέρεις σήμερα να γευτείς την επιτυχία, όσον αφορά την εκπλήρωση των στόχων σου και σκοπών σου, αφού διαθέτεις μια αξιοθαύμαστη δημιουργική φαντασία, που ομορφαίνει τη ζωή σου με κάθε τρόπο μέσα στην ημέρα. Ωστόσο, πες όχι στις υπερβολικές προσδοκίες, ώστε να μην χάσεις επαφή με την πραγματικότητα και να ξεχάσεις για λίγο την έμφυτη σοφία και λογική σου! Έχεις σίγουρα, ανεπτυγμένη διαίσθηση, γι’αυτό επιστράτευσε την άμεσα, ώστε να πάρεις σωστές επιλογές!.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά σου, οφείλεις να βρεις ισορροπία ανάμεσα στην αληθινή και την ουτοπική κατάσταση που έχεις να αντιμετωπίσεις, όσον αφορά το άτομο που σε ενδιαφέρει ή τον σύντροφό σου αν είσαι δεσμευμένος. Προσοχή επίσης, χρειάζεται και η τάση σου να ψάχνεις τρόπους απόδρασης από την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να παρασυρθείς σε έναν έρωτα απαγορευμένο

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στον οικονομικό, εκμεταλλεύσου το χάρισμα της διορατικότητας, ώστε να λύσεις προβλήματα που είχαν προκύψει.!

Υδροχόος
Γενικά
Σήμερα φίλε Υδροχόε, το πιο σημαντικό για σένα θα είναι για άλλη μία φορά, οι φίλοι σου, αλλά και η ελευθερία ή η ανεξαρτησία σου. Έχεις οξυδερκές και ανοιχτό μυαλό και σήμερα βρίσκεις λύσεις σχεδόν σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν και κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές, ώστε να εκπληρώσεις μεγαλεπήβολους στόχους! Οι διαπροσωπικές σχέσεις με τους φίλους σου, εξομαλύνονται, ενδυναμώνονται και καλυτερεύουν! Μία συμβουλή από ένα φίλο, θα σε βοηθήσει πολύ στην κατάκτηση των «θέλω» σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά σου, καταφέρνεις να απαλλαχτείς από τις τάσεις εξάρτησης που είχες σε αρνητικά πρόσωπα, σχέσεις και καταστάσεις. Βρίσκεις διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις, σε ένα ερωτικό πρόβλημα τώρα και εξετάζεις τα πράγματα με διαφορετικό «μάτι», γεγονός που σε βοηθά στην επίτευξη ενός ερωτικού σου στόχου. Κάνε υπομονή και θα δεις πως θα μειωθούν συναισθηματικές αποστάσεις, σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, καταφέρνεις και συνεργάζεσαι άψογα με όλους τους συναδέλφους και ανωτέρους σου! Οικονομικά, διαχειρίσου σωστά τα έξοδα σου, γιατί χάνεις το μέτρο!

Ιχθύες
Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, θα έχεις μάλλον ανταγωνιστικές τάσεις, για κάποιο λόγο και θα θελήσεις να διακρίνεσαι, να ξεχωρίζεις και να τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού συνεχώς και ασταμάτητα. Ίσως μάλιστα, φτάσεις σε σημείο προσωρινής ψυχολογικής πίεσης και πιθανόν να γίνεις λίγο απόμακρος και αρκετά ψυχρότερος από ότι συνήθως, σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Προσπάθησε να κερδίσεις τον σεβασμό και όχι να τον απαιτείς, προκειμένου να διορθώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να τραβήξει το ενδιαφέρον σου η παρουσία ενός προσώπου στον επαγγελματικό χώρο και ενδεχομένως να είναι ιεραρχικά ανώτερος σου. Αν είσαι δεσμευμένος μην επιβαρύνεσαι μόνο εσύ με τις ευθύνες της σχέσης! Δεν μπορείς να φροντίζεις όλα και μοιράσου με τον σύντροφο πρακτικές δουλειές, αλλά και συναισθηματικές υποχρεώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για σένα το καλύτερο νέο είναι η επιτυχία στην δουλειά σήμερα, αφού δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου! Οικονομικά, επίσης θα υπάρξει αρκετή εύνοια και ευκαιρίες!

oroskopos.gr


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια