ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 15χρονη από την Αταλάντη

Στο ίδιο τροχαίο πέθανε και ο αδελφός της

Η Σόνια Κατσίφα πάλεψε μαζί με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του «Αττικόν» για τρεις ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.


Έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή η 15χρονη μετά το φοβερό τροχαίο στην Αταλάντη, το οποίο στοίχισε επίσης τη ζωή του αδελφού τους.

Η Σόνια Κατσίφα πάλεψε μαζί με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του «Αττικόν» για τρεις ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το μεσημέρι της Κυριακής σκοτώθηκε ο 21χρονος αδελφός της Γιώργος, που ήταν και ο οδηγός του μοιραίου αυτοκίνητου είχε βρει τραγικό θάνατο επί τόπου.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας στην επείγουσα έκκληση της οικογένειας της να δώσουν αίμα για να σωθεί η Σόνια, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.

Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής. Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο 21χρονος αδελφός της, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια, στο 2ο χλμ. του επαρχιακού δρόμου Αταλάντη-Καλαπόδι στη Φθιώτιδα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα εξετράπη της πορείας του, χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες, έφερε τούμπες και βγήκε εκτός δρόμου.

Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο ήταν του παππού της οικογένειας και τα δύο αδέλφια είχαν πάει για μπάνιο.



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια