ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΡΟΗ: ποίηση, ενημέρωση, μουσική «ένα διαφορετικό ταξίδι στο χώρο της είδησης»!!!


Η  «ΡΟΗ» είναι μια ενημερωτική εκπομπή όπου μέσα από την φιλική συχνότητα του «iconradio.gr» κυκλοφορεί στα διαδικτυακά μονοπάτια της ενημέρωσης, του πολιτισμού  και της εναλλακτικής προσέγγισης.


Η συγκεκριμένη εκπομπή πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα από της 2-4 το μεσημέρι.
Στόχος της να δώσει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στην ενημέρωση μέσα από την  μουσική, την ποίηση, την λογοτεχνία και  τον πολιτισμό (μέσα από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την χώρα).  
Για την 3η εκπομπή που πραγματοποιήθηκε στα στούντιο της  ICON Τα θέματα ήταν εκτός από τον πολιτισμό  - ειδησεογραφία  είχαν να κάνουν και με βασικά συμβάντα της μέρας εκείνης  ήτοι: 

1.        Η Πανσέληνος και τι αυτή συμβολίζει.
2.        η ψυχή ως μεταφυσικό φαινόμενο με την ευκαιρία της εκκλησιαστικής εορτής του Αγίου Πνεύματος και του ψυχοΣάββατου της Πεντηκοστής. 

Η φιλοξενούμενη της εκπομπής   Λιλιάνα Ηλιοπούλου ψυχοθεραπεύτρια – Σύμβουλος ψυχικής Υγείας ιδιοκτήτρια της σχολής «ORBIS ANIMA»   μας οδήγησε μέσα από ιστορικές,  μεταφυσικές και άλλες μορφές προσέγγισης στον άγνωστο κόσμο του ιστορικού και μεταφυσικού στην εννοιολογία  συμβάντων που έχουν γίνει και αφορούν την Πανσέληνο αλλά και την  ψυχή.



Η Ανδρονίκη Ατζέμογλου φιλόλογος-  συγγραφέας  μας μέσα από την ποίηση και την  λογοτεχνία δίνει ένα ξεχωριστό παλμό στο τραγούδι  και την μουσική.
Ενώ την πολιτιστική διαδρομή ακολουθεί ο Μελέτης Μανωλακέλλης εκδότης της «ΕφημερίδαςΣφυγμός» 



Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το ταξίδι σας στην εκπομπή μας «Ροή»


 Βίντεο από την παρουσίαση  της ποιητικής συλλογής της Ανδρονίκης Ατζέμογλου  « ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΟ ΕΓΩ»



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια