ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Βασίλης Σπανάκης: «Οι 5 στόχοι μου για τα Νότια»

Ο Βασίλης Σπανάκης, οικονομολόγος και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β3 Περιφέρεια του νοτίου τομέα της Αθήνας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στις γειτονιές του Μοσχάτου.


« Η τοπική κοινωνία που μεγάλωσα, το γεγονός ότι ο ένας γνώριζε προσωπικά τον άλλον και νοιαζόταν για το πρόβλημα του, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ενασχόλησή μου με τα κοινά», λέει ο ίδιος συμπληρώνοντας ότι από παιδάκι περνούσε ατέλειωτες ώρες σε συνεδριάσεις γραφείων Τοπικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στην Καλλιθέα, στο Παλαιό Φάληρο, στην Δάφνη, στον Άγιο Δημήτριο κ.α., ακολουθώντας τον πατέρα του που ήταν επί σειρά ετών Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης των Νοτίων Δήμων.

Την ψήφο των πολιτών αυτών των γειτονιών διεκδικεί στις εθνικές  εκλογές της 7ης Ιουλίου ο Βασίλης Σπανάκης, έχοντας όνειρα και στόχους για την βελτίωση της καθημερινότητάς τους και της ζωής τους. Μιλώντας αποκλειστικά στο notia.gr, εξηγεί ποιες είναι οι 5 προτεραιότητές του για τον νότιο τομέα της Αθήνας:

  • Άμεση μείωση της φορολογίας- νέες θέσεις εργασίας
«Στην κορυφή των προτεραιοτήτων μου βρίσκονται η διεκδίκηση της μείωσης της φορολογίας, άμεσης και έμμεσης, ο επαναπροσδιορισμός των αντικειμενικών αξιών και η μείωση του ΕΝΦΙΑ, καθώς θεωρώ ότι στην Περιφέρεια μας πληρώνουμε παραπάνω ΕΝΦΙΑ από αυτόν που θα έπρεπε. Στο ίδιο πλαίσιο πολιτικής διεκδίκησης, εντάσσω και την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχείρησης, ώστε να γεννηθούν νέες θέσεις εργασίας, και ταυτόχρονα την επιβράβευση των εκατοντάδων συνεπών επιχειρηματιών της περιοχής μας, είτε με κίνητρα πρόσληψης νέων εργαζομένων, είτε με μείωση των φορολογικών συντελεστών».

  • Έμφαση στην ασφάλεια της κάθε γειτονιάς
«Το θέμα της ασφάλειας όλων των Ελλήνων αποτελεί προσωπική δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δική μου δέσμευση είναι να φύγει ο φόβος από κάθε γειτονιά της νότιας Αθήνας, της περιοχής που ζω με την οικογένειά μου. Η περιφέρειά μας χρειάζεται διαρκή πολιτική ασφάλειας για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και αυτό μπορεί να επιτευχθεί κυρίως μέσα από την ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων και της Ομάδας ΔΙΑΣ και την αύξηση του αριθμού των περιπολικών».

  • Βελτίωση των υπηρεσιών υγείας
«Είναι αδιανόητο ότι σήμερα εάν κάποιος χτυπήσει στον Άγιο Δημήτριο, είναι αναγκασμένος να μεταβεί στη Βούλα για περίθαλψη. Έχουμε χρέος να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες υγείας για όλους τους πολίτες της νότιας Αθήνας και για τον λόγο αυτό η ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας αποτελεί έναν από τους βασικούς μου στόχους».

  • Υπηρεσίες για την βελτίωση της καθημερινότητας μας.
«Είμαι εκλεγμένος Πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Αττικής & Κυκλάδων και γνωρίζω από πρώτο χέρι την Δημόσια Διοίκηση και τις ανάγκες της. Με ενοχλεί να βλέπω το 2019 ανθρώπους να ταλαιπωρούνται για ώρες στις ουρές, λόγω της σημαντικής έλλειψης προσωπικού! Δεν δέχομαι να υπάρχουν πολίτες δύο ταχυτήτων γι αυτό και διεκδικώ ενιαία πολιτική από το Κράτος και πιο ευέλικτες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς».

  • Περισσότερα έργα υποδομής, καλύτερες συγκοινωνίες.
«Με την συνεργασία των νεοεκλεγέντων δημάρχων και του νέου Περιφερειάρχη Αττικής, θα πρέπει να προχωρήσουμε σε βελτίωση του δικτύου δημόσιας μεταφοράς, σε αντιστοιχία με την γενικότερη ανάπτυξη του νοτίου τομέα της Αθήνας. Παράλληλα, θα αγωνιστώ προκειμένου να προχωρήσει η επέκταση του Μετρό μέχρι τη Γλυφάδα αλλά και για να συνοδευτεί η ανάπτυξη του Ελληνικού με την ανάπτυξη της κάθε γειτονιάς. Στο χέρι μας είναι!».




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια