ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Με μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων και λαϊκών οικογενειών η κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο πάρκο του Ασύρματου στο Μπραχάμι (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων και λαϊκών οικογενειών που ξεπέρασε κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε η κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο πάρκο  του Ασύρματου στο Μπραχάμι το Σάββατο 22 Ιούνη.



Ομιλητής στη συγκέντρωση ήταν ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, ο οποίος  υπογράμμισε την ανάγκη να ενισχυθεί του ΚΚΕ στις εκλογές της 7ης Ιούλη, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει ο λαός να δώσει τις μάχες που απαιτούνται την επόμενη μέρα για να αποτρέψει την αντιλαϊκή πολιτική που θα συνεχίζει να εφαρμόζει, όποια κυβέρνηση κι αν σχηματισθεί. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένες ψήφους, γι’ αυτό και δεν πρέπει να παρασυρθεί ο λαϊκός κόσμος από την αποχή ή τα ψευτοδιλήμματα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Κατήγγειλε το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ για τον εφησυχασμό που καλλιεργούν για την ένταση της επιθετικότητας της Τουρκικής αστικής τάξης και κάλεσε το λαό να μην ξεχάσει το ξέπλυμα που ο έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Αμερικάνικο κι Ευρωενωσιακό ιμπεριαλισμό, τις τεράστιες ευθύνες που έχει για την εμπλοκή μας στα επικίνδυνα για τους λαούς της περιοχής παιχνίδια τους στα πλαίσια των ανταγωνισμών με τη Ρωσία και την Κίνα.


Επεσήμανε ότι τα ίδια θα κάνει και η ΝΔ, η οποία με πιο κυνικό τρόπο παραδέχεται και υπερασπίζει όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που ψήφισε μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ, όπως το 3ο Μνημόνιο, τους εφαρμοστικούς νόμους, την κατάργηση της εβδομαδιαίας εργασίας και της Κυριακής αργίας κ.α.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει το ΚΚΕ που, με βάση τα 17 σημεία διεκδικήσεων στο «Κάλεσμα της ΚΕ για τη μάχη των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιούλη», κατέθεσε την τελευταία τετραετία πάνω από 150 τροπολογίες για τη ανακούφιση και την κάλυψη των αναγκών της εργατικής τάξη και των άλλων λαϊκών στρωμάτων, οι οποίες όλες καταψηφίστηκαν από τις άλλες δυνάμεις. Ο άξονας των 17 βασικών διεκδικήσεων είναι και το πλαίσιο πάλης που θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και μετά τις 8 Ιούλη. Άρα, κριτήριο ψήφου για το λαό δεν μπορεί να είναι πόση θα είναι η διαφορά του πρώτου από τον δεύτερο –άλλωστε όποια κυβέρνηση κι αν σχηματισθεί θα είναι αντιλαϊκή αφού θα κινηθεί στις ράγες των οδηγιών της τελευταίας έκθεσης της κομισιόν-  αλλά πόσο ενισχυμένο θα είναι το ΚΚΕ για να ασκήσει λαϊκή αντιπολίτευση από ακόμα καλύτερη θέση.




Μπορεί και πρέπει να εμπιστευθεί το ΚΚΕ που συγκρούστηκε με την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα να γκρεμιστεί από την τρίτη θέση στις πρόσφατες εκλογές. Στόχος του Κόμματος είναι να μη βρουν μέρος να σταθούν, να μείνουν έξω από τη Βουλή. Είναι ευκαιρία να μεταβληθεί το αρνητικό αποτέλεσμα για το λαό, του οποίου η δυσαρέσκειά διοχετεύτηκε σε αντιδραστικές δυνάμεις όπως η ΝΔ, το ακροδεξιό εθνικιστικό κόμμα του Βελόπουλου ή το «προοδευτικό» του, δοκιμασμένου υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Βαρουφάκη. Ειδικά τα δύο τελευταία δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ανάγκη του συστήματος να δημιουργήσει αναχώματα στη ριζοσπαστικοποίηση του κόσμου, να δημιουργήσει «συγκολλητικές» ουσίες-στηρίγματα για το σχηματισμό κυβέρνησης όπως έκαναν παλιότερα το ΛΑ.Ο.Σ., η ΔΗΜ.ΑΡ., οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το Ποτάμι, η Ένωση Κεντρώων κα.

Καταλήγοντας τόνισε ότι, στις 7 Ιούλη η ψήφος στο ΚΚΕ που θα οδηγήσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα, θα δώσει ανάταση για το μεγαλύτερο μέρος του λαού, με μεγαλύτερη αισιοδοξία θα συνεχίσουμε τον αγώνα την επόμενη ημέρα για να καλυφθούν οι σύγχρονες ανάγκες της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Νότιο Τομέα Γιώτα Δήμου, δημοτική σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Αγίου Δημητρίου, και Αντώνης Δαβανέλος, συνταξιούχος της «Ολυμπιακής», συνεργαζόμενος, προερχόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β’ Πειραιώς, Θανάσης Ευαγγελάκης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Σε κλίμα αισιοδοξίας και με πολύ κέφι ακολούθησε λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα «Πέτα το Σχοινί από τον Κόρφο σου» μέχρι τις πρωινές ώρες.



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια