ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

12 φιλοζωϊκά ραντεβού για το 2019 στη Γλυφάδα - Ηλιούπολη κ.α

Σε κλίμα γιορτινό, οι φιλοζωϊκές οργανώσεις της Αθήνας μας προσκαλούν σε χριστουγεννιάτικα παζάρια για καλό σκοπό, events και ημέρες υιοθεσίες, που θα φέρουν σε επαφή τα αδεσποτάκια με τις παντοτινές τους οικογένειες.
της Μαριάννα Κουρκούνη
Δείτε παρακάτω τα ραντεβού των φιλόζωων ανά εβδομάδα έως το τέλος του 2019 και σημειώστε στην ατζέντα σας τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν.



Είσαι το ταίρι μου; Ημέρα Υιοθεσίας του ΣΠΑΖ

Σκέφτεστε να ανοίξετε την πόρτα του σπιτιού σας σε ένα αδέσποτο ζωάκι; Για δύο Κυριακές, στις 17 και στις 24 Νοεμβρίου, ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων θα βρίσκεται μαζί με τα σκυλάκια του στην Πλατεία Βεργωτή στην Γλυφάδα, για να γνωρίσει και να ενημερώσει όσους ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα έχετε την ευκαιρία να προμηθευτείτε και μικροπράγματα, κούπες και μπλούζες του ΣΠΑΖ, για να ενισχύσετε τις προσπάθειες του συλλόγου.
Που: Παραλία Γλυφαδας, Πλατεία Βεργωτή (Δελφίνια)
Πότε: 17 & 24 Νοεμβρίου 2019, 11 π.μ.-3 μ.μ.

Happy Puppy Day – Ημέρα Υιοθεσίας Σκύλου

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου τα αδεσποτάκια της Αθήνας θα περιμένουν υπομονετικά να γνωρίσουν τους νέους τους γονείς στο Πάρκο Ελευθερίας επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας. Όμως ακόμα και αν δεν έχετε σκοπό να υιοθετήσετε κάποιο από τα σκυλάκια του καταφυγίου, μπορείτε να φέρετε για να τους χαρίσετε ξηρά τροφή, κονσέρβες, κουβέρτες, χαλιά, κρεβατάκια, αποπαρασιτικά είδη και άλλα χρήσιμα αξεσουάρ που έχουν ανάγκη. Την εκδήλωση διοργανώνουν η Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων, οι εθελοντές του Empty The Cages και η Φιλοζωική Ένωση των εργαζόμενων της διεύθυνσης καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων. Συμμετέχει η Πανελλήνια Φιλοζωϊκή Ομοσπονδία.
Που: Πάρκο Ελευθερίας, στάση μετρό Μέγαρο Μουσικής
Πότε: 24 Νοεμβρίου 2019, 12-4 μ.μ.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar KAZ 2019

Ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι-θεσμός για τους φιλόζωους επιστρέφει και φέτος, αυτή τη φορά σε μεγαλύτερο χώρο. Ψωνίστε από εδώ τα στολίδια σας, χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι και δώρα για όλη την οικογένεια και στηρίξτε τα αδεσποτάκια του καταφυγίου συμμετέχοντας στη λαχειοφόρο αγορά, που κληρώνει πολλές εκπλήξεις.
Που: Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, Ριζάρη 2 (στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου)
Πότε: 30 Νοεμβρίου (10 π.μ.-8 μ.μ.) – 1 Δεκεμβρίου (10 π.μ.-6 μ.μ.)

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Nine Lives Greece

Το τελευταίο ραντεβού των γατόφιλων για το 2019 με το Nine Lives Greece θα δωθεί στο Παγκράτι, με αφορμή το χριστουγεννιάτικο παζάρι του συλλόγου. Εκεί θα βρείτε καινούργια και… σχεδόν καινούργια αντικείμενα και δωράκια, αλμυρά και γλυκά κεράσματα που προσέφερε στο παζάρι του Nine Lives Greece το ζαχαροπλαστείο La Chocolatiere, γατο-ημερολόγια των Εφτάψυχων, παιχνίδια και άλλα εποχικά είδη. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δωθούν για την τροφή και την νοσοκομειακή περίθαλψη των αδέσποτων γατιών της Αθήνας.
Που: Arcadia Center – Αίθουσα Διοτίμα, Εμπεδοκλέους 26, Παγκράτι
Πότε: 1 Δεκεμβρίου 2019, 10 π.μ.-3 μ.μ.

33ο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του ΣΠΑΖ

Ένα ακόμα φιλοζωϊκό παζάρι σας δίνει αφορμή να κατηφορίσετε ξανά στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα. Στο παζάρι του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων θα αγοράσετε χειροποίητα διακοσμητικά, δώρα και ημερολόγια του 2020, θα δοκιμάσετε σπιτικές λιχουδιές, θα βρείτε μεταχειρισμένα ρούχα, βιβλία και αντικείμενα σε άριστη κατάσταση και θα διαλέξετε δωράκια με την υπογραφη του ΣΠΑΖ. Αφού ψωνίσετε, μην παραλείψετε να δοκιμάστε την τύχη σας στην λοταρία, που κληρώνει πολλά και πλούσια δώρα. Εάν έρθετε εδώ με μικρά παιδιά, σημειώστε πως το πλάνο περιλαμβάνει δημιουργική απασχόληση και για τους μικρούς φίλους του ΣΠΑΖ.

Που: Διασχολικό Κέντρο Δήμου Γλυφάδας, Επαμεινώνδα 30 (πίσω από τα Lidl)
Πότε: 7 & 8 Δεκεμβρίου, 10 π.μ.-5 μ.μ.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Straycare.gr – Αδέσποτη Φροντίδα

Όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, έτσι και φέτος η Straycare.gr – Αδέσποτη Φροντίδα σας προσκαλεί στο γεμάτο χρυσόσκονη χριστουγεννιάτικο bazaar της. Εδώ θα έρθετε για να προμηθευτείτε γιορτινά είδη και διακοσμητικά, αξεσουάρ, κοσμήματα, βιβλία καθώς και τα προϊόντα της Straycare.gr – Αδέσποτη Φροντίδα (μπλούζες, αναπτήρες, κούπες, χειροποίητα μπρελόκ, τσάντες πλάτης, μαγνητάκια, mouse pads, σουβέρ κ.ά.), που θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη των αδέσποτων. Είναι ευκαιρία να αγοράσετε και ένα δωράκι για τον τετράποδο φίλο σας από τα είδη pet shop που θα βρείτε στον χώρο. Μια παιδική χαρά και υπηρεσίες face painting θα δώσουν στην εκδήλωση χαρακτήρα γιορτής για όλη την οικογένεια.
Που: Πολιτιστικός χώρος Μάνος Λοΐζος, Θηβών 245 (εντός του καφέ Μηχανική Καλλιέργεια
Πότε: 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019, 11 π.μ.-6 μ.μ.

Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Φιλοζωϊκής Ομάδας Μαρκόπουλο – Πόρτο Ράφτη

Οι εθελοντές της Φιλοζωϊκής Ομάδας Μαρκόπουλο – Πόρτο Ράφτη υποδέχονται και φέτος τους φίλους τους με σπιτικά χριστουγεννιάτικα γλυκά, ποτά και άλλα δωράκια. Εκτός από χειροποίητα καλούδια, στο bazaar της ομάδας θα βρείτε πολύ οικονομικά καινούργια ρούχα και θα αγοράσετε λαχνούς για την χριστουγεννιάτικη λοταρία, που κληρώνει δώρα αλλά και στειρώσεις σε συνεργαζόμενα κτηνιατρεία.
Που: Πολυχώρος Δήμου Μαρκόπουλου (πίσω από την Φρουτεμπορική Μυλωνάς)
Πότε: 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019, 9 π.μ.-8 μ.μ.

XMAS Bazaar του Καταφυγίου Ζωγράφου

Ένα ακόμα εορταστικό μπαζάρ με καλλιτεχνική… φλέβα στήνεται στου Ζωγράφου από το τοπικό καταφύγιο. Οι πάγκοι του θα είναι γεμάτοι χειροτεχνίες με την τεχνική του ντεκουπάζ, αρωματικά κεριά και σαπούνια, καλλυντικά αλλά και ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, βιβλία, DVD κ.ά δωράκια για να βάλετε κάτω από το στολισμένο δέντρο. Εκτός από τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας, εάν θέλετε μπορείτε να χαρίσετε στο καταφύγιο μικροαντικείμενα που σας περισσεύουν για να πωληθούν στο παζάρι όπως χρηστικά είδη, ρούχα, διακοσμητικά ή είδη για ζωάκια ή ακόμα να φτιάξετε κάποιο γλυκό ή αλμυρό έδεσμα για τον μπουφέ. Επικοινωνήστε με τους εθελοντές του Καταφυγίου Ζωγράφου μέσω facebook ή στείλτε email στο zografoushelter@gmail.com.
Που: Κέντρο Ρυθμός, Γεωργίου Παπανδρέου & Μεγάλου Αλεξάνδρου, έναντι πάρκου Γουδή
Πότε: 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019, 10 π.μ.-8 μ.μ.

XMAS Open Day του Ελληνικού Συλλόγου Προστασίας Ιπποειδών

Ένα φιλοζωϊκό event αλλιώτικο από τ’ άλλα στήνεται την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Συλλόγου Προστασίας Ιπποειδών, στο Μαρκόπουλο. Δείτε το σαν ευκαιρία για να γνωρίστε από κοντά τα γαϊδουράκια, τα άλογα και τα μουλάρια που έχουν υποστεί εγκατάλειψη ή κακοποίηση, πριν περιέλθουν στην φροντίδα του συλλόγου. Η εναλλακτική αυτή γιορτή θα έχει μουσική, φαγητό, ποτό και πολλές εκπλήξεις. Ό,τι πρέπει δηλαδή για μια κυριακάτικη βόλτα για όλη την οικογένεια!
Που: Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών, οδός Μυρρινούντος (3ο χλμ.), Μαρκόπουλο
Πότε: 8 Δεκεμβρίου 2019, 10 π.μ.-8 μ.μ.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Φαντασμάτων

Το ετήσιο “Φαντασματομπαζάρ” των Φαντασμάτων του Ασπρόπυργου επιστρέφει και φέτος απλώνοντας την πραμάτεια του για τρεις μέρες στους πάγκους του Booze Cooperativa. Ψωνίστε από εδώ τα δωράκια σας για να στηρίξετε τα αδεσποτάκια της περιοχής και ύστερα τριγυρίστε στο κέντρο της Αθήνας κάνοντας χάζι στις στολισμένες βιτρίνες για να μπείτε σε mood Χριστουγέννων.
Που: Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα
Πότε: 13 Δεκεμβρίου 2019 (6-11 μ.μ.) & 14-15 Δεκεμβρίου 2019 (11 π.μ.-10 μ.μ.)

Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης

Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της, η δραστήρια Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης στήνει το ολοήμερο χριστουγεννιάτικο παζάρι της στο 1ο Γυμνάσιο/ Λύκειο Ηλιούπολης λίγο πριν το τέλος της χρονιάς. Κάντε μια βόλτα για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σας και διαλέξτε στολίδια, αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους σας, χρηστικά είδη για το σπίτι, βιβλία, CD μουσικής, ρούχα, κοσμήματα και άλλα μικροδωράκια. Εάν θέλετε, μάλιστα, μπορείτε να στηρίξετε οικονομικά στην προσπάθεια της ένωσης, συμπληρώνοντας τα έντυπα εικονικής υιοθεσίας για να γίνετε ανάδοχος ενός από τα ζώα που φροντίζει η ΖΕΗ ή χαρίζοντας στην ένωση ό,τι δεν έχετε ανάγκη: λουράκια, κουβέρτες, σπιτάκια, κλουβάκια μεταφοράς ή ακόμα και τροφές.
Που: 1ο Γυμνάσιο/ Λύκειο Ηλιούπολης, (Γρηγορίου Αυξεντίου 2, πίσω από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου)
Πότε: 14 & 15 Δεκεμβρίου 2019, 10 π.μ.-8 μ.μ.

Χριστουγεννιάτικο ΓΑΦομπαζάρ 2019

Χειροποίητα κοσμήματα, γούρια για το νέο έτος, μπισκοτάκια, κούπες και φούτερ με το λογότυπο του Γ.Α.Φ., καθώς και είδη για τα κατοικίδιά σας θα ψωνίσετε στο μπαζάρ που στήνει για ένα διήμερο το Φιλοζωϊκό Σωματείο Γαλατσίου, στο πεζοδρόμιο έξω από την Εθνική Τράπεζα της Βεΐκου. Το Σωματείο πραγματοποιεί και χριστουγεννιάτικη λαχειοφόρο με πλούσια δώρα. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία αγοράζοντας λαχνό, ίσως να φανείτε τυχεροί! Το παζάρι θα είναι ολοήμερο, από τις 10 το πρωΐ έως τις 8 το βράδυ, γι’ αυτό μπορείτε να το βάλετε εύκολα στο πρόγραμμα πριν ή μετά το καφεδάκι σας και τις βόλτες του Σαββατοκύριακου. Τα χρήματα που θα διαθέσετε για τις αγορές σας θα δωθούν για την σίτιση και την περίθαλψη των αδέσποτων του Γαλατσίου.
Που: Λεωφόρος Βεΐκου 4, Γαλάτσι (έξω από την Εθνική Τράπεζα)
Πότε: 14 & 15 Δεκεμβρίου 2019, 10 π.μ.-8 μ.μ.










ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια