ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Συνεχίζονται τα έργα για την προέκταση της νησίδας στη Λ.Κυθηρίων

Τα έργα για την προέκταση της νησίδας της λεωφόρου Κυθηρίων έχουν ήδη ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα και συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς.



Οι εργασίες θα συνεχίσουν περίπου έως και το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου και αφορούν την προέκταση της υφιστάμενης νησίδας από την οδό Μυρτιδιωτίσσης έως τη λεωφόρο Ιωνίας.

Στις 16 Ιανουαρίου ο Δήμος Αλίμου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ώστε να ενημερώσει τους πολίτες για την εκτέλεση των τεχνικών εργασιών, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ανέφερε μέσω της σελίδας του στο Facebook:

Ένα ακόμα έργο για την ασφαλή κυκλοφορία στην πόλη μας και την αισθητική αναβάθμιση της λεωφόρου Κυθηρίων ξεκίνησε!

Από την περασμένη εβδομάδα είναι σε πλήρη εξέλιξη η κατασκευή κεντρικής νησίδας στη λεωφόρο Κυθηρίων, από την οδό Μυρτιδιωτίσσης μέχρι και τη λεωφόρο Ιωνίας.

Είναι αξιοσημείωτο ότι τα συνεργεία εργάζονται με ταχύτατους ρυθμούς, με προσοχή για ένα άριστο τεχνικά αποτέλεσμα, αλλά και με μέριμνα για τη λιγότερη δυνατή όχληση των πολιτών.

Η κυκλοφορία της Κυθηρίων δεν κλείνει, παρά μόνο στο ένα ρεύμα και αυτό προσωρινά κατά τη διάρκεια των εκσκαφών (λίγες ώρες την ημέρα), ώστε ο δρόμος να αποδίδεται κάθε μεσημέρι σε χρήση με κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα.

Χρησιμοποιούμε επίσης μικρά σκαπτικά και κάδους συγκέντρωσης μπάζων, οι οποίοι τοποθετούνται κάθε πρωί και απομακρύνονται κάθε μεσημέρι, ώστε η λεωφόρος στη συνέχεια να είναι απολύτως καθαρη και ασφαλής για κυκλοφορία στο σύνολό της.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί, ότι το έργο καθυστέρησε 2 σχεδόν χρόνια, με αποκλειστική ευθύνη του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το οποίο μας καθυστέρησε αδικαιολόγητα.


Συνεχίζουμε με γρήγορους ρυθμούς την προσπάθειά μας για μία όμορφη, ασφαλή πόλη!! Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και τη συνεργασία σας!!





αγορα



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ




ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια