ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΤΟ «ΕΜΕΙΣ» (Φωτο)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ -EMEIΣ
O  Σύλλογος Γυναικών Γλυφάδας ‘’Εμείς’’ με την δραστήρια και αεικίνητη πρόεδρό της κ.Λένα Μαυρακάκη έδωσε δυναμικά το παρόν του , αυτή την φορά στο ξενοδοχείο Οasis Γλυφάδας στις 2 Φεβρουαρίου του 2020.Αφορμή στάθηκε η κοπή πίτας του για  την καλοτυχία της νέας χρονιάς 2020 που ανέβηκε τα σκαλιά του νέου ξεκινήματός της.



Στον σύλλογο Γλυφάδας’’Εμείς’’ όλοι είναι πρωταγωνιστές, ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο . Συνεργάζονται για την επίτευξη  κοινωνικών και φιλανθρωπικών σκοπών κυρίως. Μετά την ίδρυση του Συλλόγου το 2013 κινούνται συνήθως αθόρυβα και ενισχύουν με βοήθειες όπου χρειαστούν. 
Φυσικά αρκετές φορές κινητοποιούν και την φιλότιμη προσπάθεια των συνανθρώπων  μας για την πραγματοποίηση  των φιλανθρωπικών σκοπών τους. Έχουν το ‘’Κουτί της Αγάπης΄΄, όπου συγκεντρώνονται χρήματα για τέτοιους σκοπούς.

Τους τελευταίους μήνες σε συνεργασία με τον πάτερ Αντώνιο και την Κιβωτό του Κόσμου παίχτηκε η θεατρική παράσταση ‘’Grease Reloadet για αυτόν τον ιερό σκοπό.





 Με την βοήθεια της θεατρολόγου κ. Μαρίας Κορωνέλλου και με πρωταγωνιστές  ερασιτέχνες ηθοποιούς της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας ,που μόνο ερασιτέχνες δεν είναι όπως μου ανέφερε σε συνομιλία της  μετά την παράσταση στην Γλυφάδα η γνωστή τραγουδίστρια κ. Μπέσσυ Αργυράκη . Αυτή την φορά δεν μας  έκανε μάθημα Σολφέζ, το γνωστό τραγούδι με το οποίο μας είχε εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision   το 1977,αλλά μας εξέπληξε ευχάριστα σ΄ ένα ντουέτο με τον τραγουδιστή Πάνο Κατσιγιάννη , χορεύοντας στους ρυθμούς της ομώνυμης ταινίας ,με  πρωταγωνιστές τον Τζον Τραβόλτα και την Ολίβια Νιούτον Τζον  και μας θύμισαν  εφηβικά χτυποκάρδια. Η κ. Μπέσσυ και ο κ. Κατσιγιάννης θα συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς και στην επόμενη παράσταση.





Η παράσταση παίχτηκε μ ΄επιτυχία στην Γλυφάδα και στην Ηλιούπολη και ξεσήκωσε τον ενθουσιασμό του κοινού. Τώρα ήρθε και η σειρά της επιβλητικής σκηνής του Κάρολος Κουν στον Άλιμο, τον Δήμο μου, που ανοίγει την αγκαλιά του για ζεστά χειροκροτήματα στις 23.2.2020.

Αλλά δεν μένουν μόνο εκεί. Ετοιμάζεται και μια ακόμη δυναμική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Oasis  Γλυφάδας, με αφορμή την γιορτή της γυναίκας στις 8 Μαρτίου και τις μνήμες της. Θα παιχτεί έργο-σκετς, της θεατρολόγου κ.Μαρίας Κορωνέλλου οι ‘’Φαμπρικούδες΄΄Την εκδήλωση θα χαιρετήσει  η κ.Σοφία Βούλτεψη,βουλευτής του Νοτίου τομέα της Ν.Δ.

Η δράση του Συλλόγου Γυναικών Γλυφάδας ’’Εμείς’’ την μέρα της κοπής της πίτας ήταν κυρίως γιορτινή, χορευτική.

Ο χώρος φωτεινός ,στολισμένος με μπαλόνια .Στην είσοδο μας υποδέχτηκαν κυρίες των προιόντων Αλόης Βέρα ‘’Forever.’’

Oι στολές  των χορευτών που χόρεψαν έκλεψαν τις εντυπώσεις και την παράσταση .Τα δε χορευτικά έκαναν πάταγο. Η πίστα πήρε κυριολεκτικά φωτιά. Ανέμιζαν χρώματα, όπως το άσπρο, μαύρο, κόκκινο  σε χορό  χασάπικου. Χορευτικά βαμμένα με το πινέλο, στο κίτρινο. Λάτιν άναψαν φωτιά.Τα μικρά ζουζούνια- παιδικό χορευτικό ,με ροζ φρου-φρου.Και μεγαλύτερες κοπέλες σ΄εντυπωσιακά χορευτικά. Επιμέλεια η δασκάλα  των Λάτιν και λαϊκών χορών κ Σούλα Γκόρου και η δασκάλα του Φλαμένκο κ Νικολέτα Τρίκκη.Τα’’ μάτια της Ανατολής’’ κ.Ιωάννα Πατσαβού σε υπέροχα Οriental .

Πολλοί επώνυμοι προσκεκλημένοι και εκπρόσωποι  τοπικοί και πολιτικοί φορείς, εκπρόσωποι  Συλλόγων.Ο δήμαρχος Γλυφάδας κ Γιώργος Παπανικολάου .Ο Πρόεδρος της τοπικής της ΝΔ Γλυφάδας κ Παναγιώτης Σκαλτσάς.Η κ Σοφία Βούλτεψη ως πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής Οικογενειακής Πολιτικής, Νεολαίας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ο κ Βασίλης Σπανάκης, βουλευτής της ΝΔ του νότιου τομέα. Ο κ Γιάννης Μπαλάφας, τέως υπουργός. Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας της Ομάδας Αντιμετώπισης Φυσικών καταστροφών . Ο τέως Αντιδήμαρχος Διοικητικού και Εσόδων κ Δημήτρης Νιτσιόπουλος .

Η Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ Γλυφάδας και πρόεδρος των Συνταξιούχων εκπαιδευτικών κ Ελένη Καράχου-Σκούταρη εκπροσώπησε όλους τους παρευρισκόμενους Πολιτιστικούς συλλόγους, Ενωση Ποντίων, Κρήτες, Λάκωνες, Μικρασιάτες, Ηπειρώτες,Ελλήνων Διαδρομές, Προφήτης Ηλίας, ο Παρθενών, 'Μαζί για την Ζωή. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Γλυφάδας κ Κυριάκος Τιλγκερίδης. Η Πρόεδρο του συλλόγου ''Μαζί για την Ζωή'' κ Σάσα Πατεράκη. Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας κ Αιμίλιος Βουγιουκλάκης. Η κ Αθηνά Ξυνή από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ μας μίλησε για το νέο τμήμα 'Υποτροφίες Μίμη Πλέσσα' Ηχοληψίας με διευθυντή τον κ Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Η αυλαία της εκδήλωσης επισφραγίστηκε με το μήνυμα της Προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Γλυφάδας΄΄Εμείς’’κ.Λένας Μαυρακάκη.

‘’Τα μάτια μας στραμμένα  στο ΟΡΑΜΑ και το ΤΡΙΠΤΥΧΟ της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ,ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ που ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ’’.

της Ανδρονίκη Ατζέμογλου
 καθηγήτρια Γερμανικών – Φιλόλογο   - Συγγραφέα –  Ραδιοφωνικό Παραγωγό.

Υ.Γ Από την σύνταξη:
Αναγνωρίζοντας το συγγραφικό έργο της δημιουργού κ. Ανδρονίκης Ατζέμογλου παραθέτουμε τις δύο ποιητικές συλλογές της.

Δυο εξαιρετικά βιβλία που τιτλοφορούνται,  «Κατάδυση στο είναι» και το «Αναδυόμενο Εγώ»

Η δημιουργός – ποιήτρια, Καλλιτέχνης – αναφέρει στο δημοσίευμα το χθες του προαστίου   που ζει και δεν είναι άλλο από τον Άλιμο.
Περιγραφή καθώς περίληψη της δημιουργού μπορείτε  να δείτε στο κείμενο που ακολουθεί 
Βιογραφικό:

Από μια "Κατάδυση στο Είναι" Εκδόσεις Αύρα,
 σε "Αναδυόμενο Εγώ", Εκδόσεις Όστρια ,ταξιδεύοντας ως
 ''Αρχαίες Ψυχές",(Νουβέλα σε  επεισόδια) και πέφτoνταs σ΄ έναν "Επίγειο Ουρανό" ανέκδοτη Νουβέλα.

Όλα τα ποιήματα και οι τίτλοι κατοχυρωμένοι από την συμβολαιογράφο Αλίμου, Μαρία Τρωγάδα 


Ποιήματα, βουτηγμένα, στα άδυτα της ψυχής.
Γραμμένα με την αύρα της.
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην ψυχή
και αυτή μονόδρομος.

Τις ποιητικές  μου Συλλογές,μπορείτε να τις παραλάβετε άμεσα, επικοινωνώντας και μαζί μου,σε συνεργασία με τους εκδοτικούς μου οίκους Αύρα και Όστρια.





αγορα



ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ FUN2LEARN # ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ



 Carousel,  Καρουσελ,  Παιδότοπος,  Παιδικά  Πάρτυ

ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop HAPPY PET - PET  SHOP,  Τροφές,  Κατοικίδιων, Αξεσουάρ, Ενυδρεία, Τροπικά ψάρια
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια