ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Pizza Hut: Αυτά είναι τα 16 καταστήματα που έβαλαν λουκέτο στην Ελλάδα

Μένουν χωρίς δουλειά 180 εργαζόμενοι της Pizza Hut στην Ελλάδα

Λουκέτο έβαλε σήμερα Pizza Hut σε όλα τα καταστήματα στην Ελλάδα και 180 εργαζόμενοι έμειναν χωρίς δουλειά. To site της εταιρείας στην Ελλάδα είναι ήδη εκτός λειτουργίας. 


Τέλος από τη λειτουργία της στην Ελλάδα βάζει η 

Χαρακτηριστικά, επισημαίνουν στο ΑΠΕ - ΜΠΕ πηγές κοντά στην εταιρεία, ότι «η εταιρεία έκανε μεγάλες προσπάθειες όλα τα προηγούμενα χρόνια για να επιστρέψουν τα καταστήματα σε θετικούς ρυθμούς λειτουργίας και ανάπτυξης».

Μένουν χωρίς δουλειά 180 εργαζόμενοι της Pizza Hut στην Ελλάδα

«Συγκεκριμένα, τα τελευταία 12 χρόνια και παρά τα συνεχή χρόνια οικονομικών ζημιών επένδυσε 23 εκατομμύρια ευρώ για την ανάπτυξη της αλυσίδας στην Ελλάδα ενώ παράλληλα την τελευταία δεκαετία δημιούργησε και διασφάλισε περισσότερες από 450 θέσεις εργασίας. Δυστυχώς, όμως, η πανδημία του κορονοϊού, η οποία δημιούργησε μια κρίση πρωτοφανή στη χώρα μας και διεθνώς, έπληξε βαριά τον κλάδο της εστίασης και οδήγησε στην επιδείνωση των υφιστάμενων δυσχερειών και στην αδυναμία αναστροφής του αρνητικού κλίματος. Το κλείσιμο καταστημάτων της Pizza Hut στην Ελλάδα εξαιτίας του lockdown, οδήγησε σε σημαντικές απώλειες - πολλαπλασιάζοντας τις ήδη υπάρχουσες επιχειρηματικές και οικονομικές προκλήσεις. Συνεπώς, το όλο εγχείρημα κατέστη μη βιώσιμο και οποιεσδήποτε περαιτέρω ενέργειες θα ήταν καταδικασμένες σε αποτυχία», συπληρώνουν στη συνέχεια.

Η εταιρεία πήρε την απόφαση διακοπής της λειτουργίας των καταστημάτων και την αποχώρηση της αλυσίδας από την Ελλάδα με συνέπεια την αποχώρηση 180 περίπου εργαζομένων. 

Τα καταστήματα που έβαλαν λουκέτο:

ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ & ΣΤΡ. ΤΟΜΠΡΑ

ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΕΝΤΡΟ, ΛΑΖΑΡΑΚΗ 4

ΚΕΦΑΛΑΡΙ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 32

ΝΕΑΠΟΛΗ, Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 108

ΠΑΓΚΡΑΤΙ, Λ.ΥΜΗΤΤΟΥ 91

ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Α. ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ 8

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΚΥΠΡΟΥ 104

VILLAGE SHOPPING & MORE, ΘΗΒΩΝ 228

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 40

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, Λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 45

ΚΑΛΛΙΘΕΑ, Λ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 62

ΜΑΡΟΥΣΙ, ΚΗΦΙΣΙΑΣ 94 – 96

ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 21

Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ, Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ & ΔΡΥΑΔΩΝ 2

Π. ΦΑΛΗΡΟ, ΑΜΦΙΘΕΑΣ 48

ΓΕΡΑΚΑΣ, Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 66

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια