ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Γιάννης Κωνσταντάτος: «Ο ΣΠΑΥ δείχνει τον Δρόμο!» (Photos – Video)

 


Υπό την Αιγίδα του «ΣΠΑΥ» με την Συμμετοχή πολιτικών αλλά και φορέων & Δημάρχων των 11 Δήμων που προασπίζονται την χλωρίδα και πανίδα του Υμηττού πραγματοποιήθηκε το  «1ο Forum του ΣΠΑΥ». Tην εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης και πρόεδρος του «ΣΠΑΥ»   κ. Γιάννης Κωνσταντάτος ο οποίος σε ανάρτηση του στα social Media επισημαίνει:   


«" Αυτά που θέλουμε να κάνουμε σε όλη την Ελλάδα ως πολιτική προστασία τα έχετε κάνει εσείς ήδη στον Υμηττό ως ΣΠΑΥ "

Αυτή η φράση του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας κυρίου Χρήστου Στυλιανίδη συμπηκνώνει με τον καλύτερο τρόπο το 1ο Forum του ΣΠΑΥ Υμηττός με θέμα : « Ο Δεκαλογος Σωτηρίας των Δασών μας - Η τοπική αυτοδιοίκηση στο επίκεντρο της Πολιτικής Προστασίας»,που πραγματοποιήθηκε στο Μίκης Θεοδωράκης με τεράστια επιτυχία αφού ανέδειξε όσα γίνονται ήδη στο βουνό μας για την προστασία του αλλά ταυτόχρονα καταθέσαμε και τις προτάσεις Σωτηρίας των Δασών μέσα από την δική μας εμπειρία και καλή πρακτική ως Αυτοδιοίκητικό Οδηγό για όλη την Ελλάδα.


Πλέον όλοι γνωρίζουν τι πρέπει να γίνει ώστε να προστατέψουμε τα δάση μας.

Συγκλονιστικές οι τοποθετήσεις των Δημάρχων από τις πληγείσες περιοχές όπως της Αρχαίας Ολυμπίας, Γορτυνίας και Λίμνης Μαντουδίου Αγίας Άννας στους οποίους ο ΣΠΑΥ με τους 11 Δήμους του θα σταθεί αρωγός.


Ευχαριστούμε θερμά τους αξιότιμους Υπουργούς, Υφυπουργούς, Βουλευτές, Δημάρχους και όλους τους υποστηρικτές πλέον του #forumΣΠΑΥ για την συμμετοχή τους καθώς και την παρουσιαστρια μας κυρία Katerina Panagopoulou .»

Το Βίντεο της εκδήλωσης ΕΔΩ


#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Φροντιστηριο Ξενων Γλωσσων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια