ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αποκλειστικό: Είδηση της τελευταίας στιγμής

 

Λίγες ώρες πριν πάει στο τυπογραφείο η εφημερίδα που κρατάτε στα χέρια σας, από έγκυρη πηγή της εφημερίδας μας δεχθήκαμε την πληροφορία ότι προϊστάμενος του δήμου Ηλιούπολης έστειλε σήμα κίνδυνου στη δημοτική αρχή για οχήματα που λήγει η άδεια τους.

 ΕΥΧΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ 

 

Ευχές του Υφ. Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χάρη Θεοχάρη Ευχές του Παναγιώτη (Τάκης) Θεοδωρικάκου Βουλευτή Β3΄Νότιου Τομέα Αθηνών Ευχές του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης & Πρόεδρο του ΣΠΑΥ Ευχές της Αντιδημάρχου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ηλιούπολης κ. Κυριακής Μαρή Ευχές του Στέλιου Κουρουπάκη Αντιδήμαρχος πολιτισμού και εκδηλώσεων, Δήμου Γλυφάδας Ευχές του πολιτευτή (Β Αθηνών - Νότιου Τομέα) κ. Μιχάλη Χριστοφίδη Ευχές της Αργυρώς Πίκουλα επικεφαλή της Παράταξης «Ηλιούπολη Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών» Ευχές του Δημοτικού Συμβούλου Ηλιούπολης κ. Γιάννη Ταβουλάρη Ευχές του Τμήματος τένις του Γ.Σ.Η. από την κ. Σωτηρία Μπισμπίκη & Παναγιώτη Ηλιόπουλο ΣΕυχές της κ. Σωτηρίας Μπισμπίκη πρόεδρου του συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Ηλιούπολης & Όμορων Δήμων «Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΎΣΑ»
Από την πλευρά της η δημοτική αρχή αγνόησε τις προειδοποιήσεις του δημοτικού υπάλληλου.

-         Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο δημοτικός υπάλληλος κατέθεσε στην υπηρεσία την παραίτηση του από τον τομέα που βρισκόταν με το σκεπτικό ότι δεν θα μπει αυτός φυλακή για την αδιαφορία της δημοτικής αρχής.

-         Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό θα κάνουμε αναλυτικό ρεπορτάζ που θα δημοσιεύσουμε τις επόμενες μέρες στο site της εφημερίδας.

Μέχρι τότε ζητάμε από τον ίδιο τον δήμαρχο να κάνει άμεσα τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του προσωπικού του δήμου και των κατοίκων της ή να διαψεύσει τις πληροφορίες μας.
Δήμαρχε περιμένουμε την απάντηση σου. 

 Ανάρτηση από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΣΦΥΓΜΟΣ» ΤΕΥΧΟΣ 90 Απρίλιος 2024. 





ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια