ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Γίνε Νονός: «Με το Όλοι μαζί Μπορούμε»

 


Συλλογή πασχαλινών δώρων στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι μαζί Μπορούμε»  με σύνθημα: «Μπες και φέτος στο ρόλο σου! Γίνε Νονός»


Στέλιος Μαμαλάκης: «Οι άγιες μέρες του Πάσχα είναι μια ευκαιρία για να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας»

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου συμμετέχει στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», μαζί με δεκάδες άλλους δήμους της Αττικής, που γίνεται για τη συγκέντρωση πασχαλινών δώρων για τα παιδιά άπορων οικογενειών. Κεντρικό σύνθημα της φετινής δράσης είναι «Μπες και φέτος στο ρόλο σου! Γίνε Νονός»

Στηρίζουμε όλοι μας, στο μέτρο του δυνατού, τα άπορα παιδιά του Δήμου Αγίου Δημητρίου, για να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς δώρο, συγκεντρώνοντας: λαμπάδες, παπούτσια, παιχνίδια, παιδικά βιβλία κλπ.

Η συγκέντρωση των πασχαλινών δώρων θα γίνει από τη Δευτέρα, 22 Απριλίου έως και το Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, κάθε μέρα από τις 10:00 έως τις 14:00 στο Δημαρχείο της πόλης μας  (Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 55). Τη δράση συντονίζει ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας  Αθανάσιος Μπαμπάνας και οι Κοινωνικές Δομές.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη δράση Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης επισήμανε: «Οι λαμπάδες και τα δώρα για την Ανάσταση είναι ταυτισμένα, στη σκέψη των παιδιών, με τις ημέρες του Πάσχα. Η προσφορά μας στο συνάνθρωπο δεν είναι μόνο συμβολικού, αλλά και ουσιαστικού χαρακτήρα. Το μήνυμα του Πάσχα, άλλωστε είναι η αγάπη για το συνάνθρωπο και η αλληλεγγύη. Ας το δείξουμε έμπρακτα»!


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια