ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ε.Σ.Η: “Δεν θα ανεχτούμε την υποβάθμιση των επιχειρήσεων μας από τη δημοτική αρχή“

Ο εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης απαντά στον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλο: «Κύριε Δήμαρχε σας παραδίδουμε τα κλειδιά!»

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης εκφράζει την έντονη αντίδρασή του στις προτάσεις της δημοτικής αρχής για τη διενέργεια δράσεων προώθησης παραδοσιακών προϊόντων, καθώς πρόκειται για ενέργειες που πλήττουν ευθέως τις τοπικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους συγκεκριμένους κλάδους.


-         Παρά τις προεκλογικές και μετεκλογικές διαβεβαιώσεις του για στήριξη των τοπικών καταστημάτων, ο Δήμαρχος κ. Ψυρρόπουλος κινείται στην ακριβώς αντίθετη ρότα: Προτείνει και στηρίζει δράσεις που πλήττουν βάναυσα τις ήδη επιβαρυμένες τοπικές μικρο-επιχειρήσεις, οι οποίες πασχίζουν να βγάζουν τα λειτουργικά τους έξοδα και να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια. Δεν είναι δυνατόν ο ίδιος ο Δήμος να στηρίζει δράσεις που προκαλούν αθέμιτο ανταγωνισμό στα καταστήματά μας.

-         Μάλιστα, στις σχετικές συναντήσεις που είχε ο Δήμαρχος με τους πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης, ουδέποτε κληθήκαμε να συμμετάσχουμε, ούτε φυσικά ζητήθηκε η γνώμη μας.

-         Οι επιχειρήσεις της πόλης, και ειδικά όσες είναι μέλη του Ε.Σ.Η, διαχρονικά έχουν στηρίξει τις τοπικές πολιτιστικές δράσεις και τους εθνοτοπικούς συλλόγους, καθώς πιστεύουν στην παραγωγή πολιτισμού προς όφελος της πόλης, των κατοίκων και των επιχειρήσεων της. Ωστόσο θέτουμε κόκκινη γραμμή στον αθέμιτο ανταγωνισμό προς τα καταστήματα μας, τα οποία κρατάμε όρθια με κόπο, αίμα και ιδρώτα.

Η αγανάκτηση μας δεν μπορεί παρά να μας αναγκάσει στη μαζική παραίτηση από το διοικητικό συμβούλιο του εμπορικού συλλόγου, καθώς νιώθουμε ανήμποροι να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των επιχειρήσεων απέναντι σε τέτοιες τακτικές.



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια