ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εορταστικό Marketing:5 + 1 κινήσεις για να κάνεις ρουα ματ στον ανταγωνισμό σου

 


Γράφει ο Μάκης Παπαδάτος
Δημοσιογράφος – Σύμβουλος Επικοινωνίας

Το Πάσχα έφτασε, εσύ έχεις προγραμματίσει την επόμενη κίνηση για να διαφοροποιηθεί η επιχείρησή σου από τον ανταγωνισμό;

 ΕΥΧΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ 

 

Ευχές του Υφ. Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χάρη Θεοχάρη Ευχές του Παναγιώτη (Τάκης) Θεοδωρικάκου Βουλευτή Β3΄Νότιου Τομέα Αθηνών Ευχές του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης & Πρόεδρο του ΣΠΑΥ Ευχές της Αντιδημάρχου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ηλιούπολης κ. Κυριακής Μαρή Ευχές του Στέλιου Κουρουπάκη Αντιδήμαρχος πολιτισμού και εκδηλώσεων, Δήμου Γλυφάδας Ευχές του πολιτευτή (Β Αθηνών - Νότιου Τομέα) κ. Μιχάλη Χριστοφίδη Ευχές του επικεφαλή της παράταξης Ηλίου - Πόλις κ. Θόδωρου Παπαδάτου Ευχές της Αργυρώς Πίκουλα επικεφαλή της Παράταξης «Ηλιούπολη Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών» Ευχές του Δημοτικού Συμβούλου Ηλιούπολης κ. Γιάννη Ταβουλάρη Ευχές του Τμήματος τένις του Γ.Σ.Η. από την κ. Σωτηρία Μπισμπίκη & Παναγιώτη Ηλιόπουλο ΣΕυχές της κ. Σωτηρίας Μπισμπίκη πρόεδρου του συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Ηλιούπολης & Όμορων Δήμων «Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΎΣΑ»

Σε αυτό το κείμενο θα σου πω 5+1 κινήσεις για να κάνεις ρουα ματ στον ανταγωνισμό και να πάρεις μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.

1ον Ξεκίνησε την προετοιμασία νωρίς. ΤΩΡΑ!
Σύμφωνα με την Google η αγορά έχει αυξημένη κίνηση την περίοδο του Πάσχα, για αυτό και οι μεγάλες επιχειρήσεις ξεκινάνε την προετοιμασία τους από νωρίς, αυτοί κάτι ξέρουν.

2ον Δώσε εορταστική ατμόσφαιρα ΠΑΝΤΟΥ.
Η εορταστική ατμόσφαιρα αρέσει σε όλους, «στόλισε» τα
social media της επιχείρησης σου με Πασχαλινά αυγά κλπ, διακόσμησε εορταστικά το φυσικό σου κατάστημα, και αν έχεις το site σου.

3ον Προσάρμοσε τη συσκευασία σου… είναι trend
Δεν χρειάζονται πολλά έξοδα, ένα αυτοκόλλητο με εορταστικό χαρακτήρα, μια προτυπωμένη κορδέλα και μια ευχητήρια κάρτα είναι αρκετά.

4ον Δοκίμασε το sms marketing: Αποδίδει

Αν διαθέτεις λίστα από κινητά τηλέφωνα πελατών σου, ξεκίνησε τώρα να τους ενημερώνεις για τις προσφορές και τα προϊόντα σου. Σύμφωνα με έρευνες το sms marketing αποδίδει μέχρι και 90% και είναι πραγματικά πολύ φθηνό. Τα 1.000 sms κοστίζουν 35€
5ον Δημιούργησε πρόγραμμα πιστότητας πελατών. Θα κερδίσεις!
Για να αποκτήσεις περισσότερους πιστούς πελάτες, τύπωσε μια κάρτα
bonus
πελατών που θα τους δίνεις παροχές για τις επόμενες αγορές τους.
6ον Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ από όλα. Να είσαι ο ΕΑΥΤΟΣ σου.
Οι καταναλωτές προτιμάνε τις επιχειρήσεις που έχουν ανθρώπινο χαρακτήρα και φιλική εξυπηρέτηση, και δεν τους αντιμετωπίζουν σαν πελάτες – πορτοφόλι.

  Ανάρτηση από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «ΣΦΥΓΜΟΣ» ΤΕΥΧΟΣ 90 Απρίλιος 2024. 



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια