ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Koνδύλης: “Η Κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει το σκάνδαλο που είναι σε εξέλιξη στην παραλία του Αλίμου”

 

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου πρόκειται να προσφύγει ο Δήμος Αλίμου, για την υπόθεση της παραλίας, ζητώντας την ποινική δίωξη των εμπλεκομένων στελεχών της ΕΤΑΔ για το ποινικό αδίκημα της απιστίας.


Παράλληλα, με αφορμή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από την ΕΤΑΔ για την απομάκρυνση του πούλμαν με το πανό και των αυτοκινήτων (θα συζητηθεί την Παρασκευή 26/7/2024, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών), ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, ζητά “να ενεργοποιηθούν οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες και να σταματήσουν αυτό το σκάνδαλο που είναι σε εξέλιξη”.

Η δήλωση του Ανδρέα Κονδύλη αναλυτικά:

“Πλέον η ΕΤΑΔ λειτουργεί απροκάλυπτα ως το Δικηγορικό Γραφείο του Ομίλου Σταθοκωστόπουλου. Η ΕΤΑΔ στρέφεται δικαστικά κατά του Δήμου για το λεωφορείο, αλλά την ίδια ώρα αφήνει ανενόχλητο τον επιχειρηματία που έχει καταλάβει αυθαίρετα, καταπατά και εκμεταλλεύεται παράνομα τεράστια έκταση ακριβώς δίπλα!

Λέγαμε εξαρχής ότι η στάση της ΕΤΑΔ είναι προβληματική, περίεργη και παράνομη και αποσκοπούσε ξεκάθαρα στην προάσπιση των συμφερόντων του επιχειρηματία και όχι στην προάσπιση του Δημοσίου Συμφέροντος. Πλέον επιβεβαιωνόμαστε πανηγυρικά. Τίθενται τεράστια ηθικά και νομικά ζητήματα, αλλά πλέον το θέμα έχει ξεκάθαρα και πολιτική διάσταση.

 

Δεν είναι δυνατόν η ΕΤΑΔ ΑΕ να στρέφεται κατά Δήμου, να εξυπηρετεί έναν καταπατητή επιχειρηματία και σε όλο αυτό να παραμένει θεατής η Κυβέρνηση, που έχει την ΕΤΑΔ ΑΕ υπό τον έλεγχό της.

Αναμένουμε άμεσα να ενεργοποιηθούν οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες και να σταματήσουν αυτό το σκάνδαλο που είναι σε εξέλιξη.

Από την πλευρά μας, θα προσφύγουμε πολύ σύντομα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και θα καταθέσουμε πλήρη φάκελο, ζητώντας την ποινική δίωξη των εμπλεκομένων στελεχών της ΕΤΑΔ για το ποινικό αδίκημα της απιστίας. Είναι πρωτόγνωρα και προκλητικά τα όσα συμβαίνουν.”

notia.gr


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια