ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Νέα μέτρα για τη στήριξη της οικογένειας: Αυξάνονται δικαιούχοι και επιδόματα (Παραδείγματα)



Ριζικές αλλαγές στην επιδοματική πολιτική της χώρας φέρνουν τα μέτρα για τη στήριξη της οικογένειας που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.

Όπως ανέφερε στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του ΕΡΤNews, ο προϊστάμενος του οικονομικού ρεπορτάζ Θάνος Τσίρος, θα ακολουθήσει μια συνεδρίαση στο υπουργικό συμβούλιο, πιθανότατα στο τέλος του μήνα και μετά θα έχουμε και την ανακοίνωση των εισοδηματικών κριτηρίων.

Πάντως, η προετοιμασία που έχουν κάνει τα συναρμόδια υπουργεία δείχνει ότι ο στόχος είναι περίπου οι 8 στους 10 να έχουν ένα οικονομικό όφελος. Δείχνει, ακόμη, ότι τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, θα έχουμε αύξηση στον αριθμό των δικαιούχων, καθώς προωθούνται δύο σημαντικές αλλαγές:

  • Διευρύνονται συνολικά τα εισοδηματικά κριτήρια στο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα
  • Μπαίνει και αυτό το καινούργιο στοιχείο, δηλαδή εν μέρει να λαμβάνεται υπόψη το εισόδημα του μισθού

Αυτό εξυπηρετεί έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο και αυτός είναι μία μικρή αύξηση ή μεγαλύτερη αύξηση που μπορεί να παίρνει ο μισθωτός.

Τα παραδείγματα



Ρεπορτάζ ΕΡΤNews: Θάνος Τσίρος

ertnews.gr


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια