ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Έναν μύθο θα σας πω

 


Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 8:30 μ.μ. το  Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας στην  3η Μαρίνα με την  Παιδική & Νεανική Μικτή Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας θα μας ταξιδέψει σε  Ιστορίες από τον φανταστικό κόσμο των μιούζικαλ αλλά και από τον κόσμο του μοναδικού Μάνου Χατζιδάκι, θα ζωντανέψουν με τραγούδι, χορό και θεατρικούς διαλόγους, από τις υπέροχες φωνές των χορωδών του Δημοτικού Ωδείου της Γλυφάδας μας.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.

-        Στο πρώτο μέρος, θα ταξιδέψουμε στον φανταστικό κόσμο των μιούζικαλ με αγαπημένα τραγούδια από το Mamma Mia, το La La Land και το Lion King.

-        Στο δεύτερο μέρος, θα μας διηγηθούν ιστορίες μέσα από τις νοσταλγικές μελωδίες και τα τραγούδια για θέατρο του Μάνου Χατζιδάκι. Τιμώντας τον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη, με αφορμή τα 30 χρόνια από τον θάνατό του, θα ερμηνεύσουν τραγούδια του από τη «Λυσιστράτη» και τους «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, τον «Κεμάλ», τον «Εφιάλτη της Περσεφόνης», την «Περιμπανού», «Μια πόλη μαγική», σε ενορχήστρωση του Δημήτρη Συκιά, καθώς και άλλα διαχρονικά τραγούδια όπως την «Μπαλάντα του Ούρι», «Το φεγγάρι είναι κόκκινο», «Έλα πάρε μου τη λύπη» κ.α.

-        Στο τραγούδι ο Άλκης Κοκκινασίδης, ενώ τις Χορωδίες συνοδεύει ζωντανή ορχήστρα από επαγγελματίες μουσικούς και καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας, αλλά και από ταλαντούχους απόφοιτους και τελειόφοιτους μαθητές.

-        Στο πιάνο ο Θοδωρής Κόρακας και η Χριστίνα Σκαρλάτου, στο μαντολίνο η Ρένα Χαμηλάκη, στην κιθάρα ο Τάσος Γιαννούτσος, στο φλάουτο η Κωνσταντίνα Καλύβα και η Βάγια Τασιοπούλου, στο κλαρινέτο ο Δημήτρης Τσαφαράς, και στα τύμπανα 🥁και κρουστά οι Δημήτρης Βαρζαμπετιάν και Άλκυς Τόμπουλος. 🎵

Οι χορογραφίες στο Mamma Mia είναι της Δέσποινας Χουζούρη!

Με απόφαση του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ είναι Δωρεάν. Αντί εισιτηρίου ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του. Την ευθύνη και τον συντονισμό των εκδηλώσεων έχει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Στέλιος Κουρουπάκης, ενώ όλη η προετοιμασία για τη συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε με την καθοδήγηση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Δημοτικό Ωδείο Ελένης Καράχου - Σκούταρη.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια