ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Φεστιβάλ Γλυφάδας: Συναυλία - αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη

 

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γλυφάδας, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στη Γ Μαρίνα Γλυφάδας θα πραγματοποιηθεί συναυλία - αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. ksports club «kaloudis sports club» 35 χρόνια στον αθλητισμό και το παιδί

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:30 και η είσοδος είναι δωρεάν και θα υπάρχει σημείο συγκέντρωσης τροφίμων και φαρμάκων για τις κοινωνικές δομές της πόλης. 

Η Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης που αποτελείται από εννέα μουσικούς και ερμηνευτές μαζί με τον Μανώλη Μητσιά και την Βερόνικα Δαβάκη, παρουσιάζουν τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη του σημαντικότερου δημιουργού της ελληνικής λαϊκής μουσικής, τα οποία διατηρούν αμείωτη τη δύναμη και την απήχησή τους και εξακολουθούν να μας συναρπάζουν. 

Λίγα λόγια για την ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης 

Η Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης, μία ορχήστρα προσανατολισμένη στο έργο του μεγαλοφυούς και καινοτόμου συνθέτη, στιχουργού, δεξιοτέχνη του μπουζουκιού και τραγουδιστή, ιδρύθηκε το 2018 από την οικογένεια του δημιουργού και τη Seed Point. 

Ο Βασίλης Τσιτσάνης διήνυσε μια δημιουργική περίοδο 45 ετών συνεχούς παρουσίας στο πάλκο πλαισιωμένος μέχρι το τέλος της ζωής του από ταλαντούχους μουσικούς, καλύπτοντας τη βαθιά ανάγκη του να επικοινωνήσει με το κοινό και να εμπνευστεί από αυτό. Αυτήν ακριβώς την προσήλωση του Τσιτσάνη στη σωστή παρουσίαση των τραγουδιών του υπηρετεί αυτή η Ορχήστρα. 

Η πρώτη παρουσίαση της Ορχήστρας Βασίλης Τσιτσάνης έγινε στις αρχές Δεκεμβρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Ακολούθησαν δύο εξίσου επιτυχημένες παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και συναυλίες σε ανοιχτά θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο που κέρδισαν κοινό και κριτικούς. 

alimosonline.gr


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια