ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ανατροπή Γλυφάδας: Ανακοίνωση για τον απρόσμενο θάνατο του Αλέξανδρου Μπουσουλέγκα

 


Με θλίψη μάθαμε τον απρόσμενο θάνατο του ενεργού συμπολίτη μας και συναγωνιστή, ιδρυτικού μέλους και για χρόνια δραστήριου στελέχους της «Ανατροπής στη Γλυφάδα» Αλέξανδρου Μπουσουλέγκα.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Ελένη Ευστρατιάδου Κεράνη - γερμανικό φροντιστήριο γλυφάδας: ««γιατί γερμανικά»» Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. ΚΔΑΠ- Εξερευνητές γνώσης: Κέντρο μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ) Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. ksports club «kaloudis sports club» 35 χρόνια στον αθλητισμό και το παιδί Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κατσιάνος: Τέσσερεις Δεκαετίες Μπροστά στην ξενόγλωσση εκπαίδευσηΣύλλογος Κερκυραίων Ηλιούπολης & Όμορων Δήμων «Οι Φαίακες»: Ο Πολιτισμός και οι παραδόσεις σε πρώτο πρόσωπο

Ο Αλέξανδρος Μπουσουλέγκας ήταν επιφανής Δρ. Χημικός Περιβαλλοντολόγος. Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε από τη σχολή Χημικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Συνέχισε τις σπουδές του στην Αγγλία και πήρε το Διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον το 1977.

Εργάσθηκε σαν Επιστημονικός Συνεργάτης στην Υπηρεσία Έρευνας και Τεχνολογίας έως το 1981. Διετέλεσε Διευθυντής του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (1982-1989) και κατόπιν Σύμβουλος της ΟΥΝΕΣΚΟ και του UNEP για το θαλάσσιο περιβάλλον. Υπήρξε μέλος επιστημονικών επιτροπών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΟΗΕ. 

Είχε πλούσια κοινωνική δράση:

Ιδρυτικό μέλος της δημοτικής μας κίνησης «Ανατροπή στη Γλυφάδα», υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, δραστήριο στέλεχος με συνεχή προσφορά και δράση στα κινήματα της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής της Νότιας Αθήνας.

Υπήρξε μέλος του κινήματος «Σπίθα» του Μίκη Θεοδωράκη, Εκπρόσωπος της Σπίθας Γλυφάδας και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.  

Ακούραστος εθελοντής του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού στα χρόνια της κρίσης.  

Δραστήριο και επιφανές μέλος της Επιτροπής Αγώνα για αποτροπή του ξεπουλήματος του χώρου του πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού.                                                                                                                                       

Χάσαμε ένα συνεπή και ανιδιοτελή αγωνιστή. Και η πόλη και η Νότια Αθήνα έχασε έναν εξαιρετικό Περιβαλλοντολόγο με διεθνή αναγνώριση.

Με αυτή μας την ανακοίνωση θέλουμε να τιμήσουμε τη μνήμη του και να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στους οικείους του.

Η συνέπεια, η ευγένεια, οι αγώνες του και οι θέσεις του για τα τοπικά θέματα αποτελούν σπουδαία παρακαταθήκη για όλους μας.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια