ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Νεκρός οδηγός σε τροχαίο στον Κηφισό – Το αυτοκίνητό του προσέκρουσε στις μπάρες

 

Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Κηφισό όπου ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

#FUN2LEARN #ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Συμφωνική - Μαθητική ορχήστρα - Σύνολο ξύλινων και χάλκινων πνευστών - Σύνολα έγχορδων και πνευστών Σίσσυ Τσατσούλη: Εδώ και 42 χρόνια βάζουμε τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ηλιούπολη Ξένες Γλώσσες Langoo ….. και μιλάς παντού Ελένη Ευστρατιάδου Κεράνη - γερμανικό φροντιστήριο γλυφάδας: ««γιατί γερμανικά»» Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ε.Β.Ε ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ: Είναι Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Που Ήρθε Να Προσφέρει - H άλλη προσέγγιση στις Ξένες Γλώσσες. Κέντρο Ξένων γλωσσών «Μαρία Παντελή» 30 χρόνια επιτυχίες ….10 λόγοι να μας επιλέξετε!!!.Γύμναθλος Ηλιούπολης: Γενική Γυμναστική, που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. ksports club «kaloudis sports club» 35 χρόνια στον αθλητισμό και το παιδί

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα όταν ο οδηγός, κινούμενος με το Ι.Χ. του επί της λεωφόρου Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο εξετράπη και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, στο ύψος της Γέφυρας Ροσινιόλ.

Από τη σφοδρή πρόσκρουση έχασε τη ζωή του ο οδηγός, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός, ενώ στο σημείο δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα μέχρι να απομακρυνθεί το αυτοκίνητο από το οδόστρωμα.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.

Πηγή: Σαββατοκύριακο από τις 5

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

 ertnews.gr


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια